- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.541
Aynen ya ne olduysa ınstagram whatsapp hepsi çökmüş durumda.Bu arada instagram çökmüş. İnş sonra bakacağım doktora çok teşekkür ederim..
Bana geçen ay doktor boncuk gibi dizilmiş bak deyip pko dedi. Klomen verdi yanına da inofolic combi verdi. İnofolic de inositol var folikül oluşumunu sağlıyormuş daha sağlıklı yumurta oluşumu için bir de folic acid var. Folik asitte pko da yumurta tembelliğin kaynaklarından biri folik asit eksikliği tahlil dr eksik görünmese de takviye alınca regl döngüsünü düzenliyor.. İnofolic kullanımı sonradı çok fazla gebelik var.. Bunu da denememiş olmayayoö dersen alabilirsin ..
Aynen canım 4 sene oldu bu zamana kadar hicbir doktor bana hiç ilaç vermedi. Ne vitamin ne başka birşey en son gittiğim doktor sadece sana ilaç veremem dedi verebileceğim ilaçlar kistlerini besler daha da büyütür dedi. Benim her 2 yumurtlaliktada geçmek bilmeyen kistlerim va. O yüzden vermiyorlar. 4 ay önce hsg çektirdim temiz dedi eşimden sperm testi istedi yaptirsin gel dedi daha gidemedim. Bakalım ne olcak.Aa o zaman kullanayım mı önerir misiniz diye sorabilirsin.. kendi memnun kaldığı takviye varsa onu da önerebilir
Ben içemem hiç onu15 gün sogam suyu ıcicem 4. gundeyim canim ondan sonra başlamam lazım o cayasogam çok kötü ya kusucam resmen bazen günde 2 bazen 1 içiyorum allah affetsin modem almiyo
Pco görünümü olduğu için doktor önerdi canım. Prowomen bir folik asit takviyesi aslında ama yumurtaların gelişimine yardımcı oluyor. 1 kutu içinde 30 tane var, 260 civarı bir şeydi fiyatı
Kuzu şu elimdeki bitsin, ona da bakarım bi sağolasınİnofolic pcolara öneriliyor galiba ben öyle okudum bi kac yerde kızlar bide kheiron Q diye vitamin var deneyen varmi acaba o nasildirA R Y A araştırın derim
Kanaman kaç gün sürdü? Canım gebe olup adet olanlarda varmış, sen yarın yeniden test yap. Pozitif çıkarsa kan ver mutlakaBekleyip 48 saat sonra tekrar yapayım o zaman çok heyecanlandım inşallah pozitiftir
Elimde aynı markadan var yarın başka bi test alıp bakayım .
Ben bu ay adetim 2 gün gecikince test yapmıştım çok aşırı silik hayalet çizgi çıkmıştı daha sonra kanama oldu adet oldum diye düşündüm ama içimde hep bi şüphe kaldı kanamanın bitmesinin üstüne 1 hafta geçince bi tekrar bakim içim rahatlasın dedim test böyle çıkınca bi heyecanlandım acaba yerleşme kanaması mı oldu ki ama yoğundu kafam karıştı
Çarşamba güncelleme yaparmısin canim içeriği guzelmis bende doktora sorayim.diyorum bi güzel vitamin kullanmak ıstiyorumbana gynopol önerdi bu ay doktorum kullanıyorum su an yumurta gelistirici dedi çarşamba yumurtaya bakacak canım tadı fena değil iceriginin fotosunu koyuyorum gebelik elde edersem inşallah güncelleme yaparım
Kullancam canım saracoğlu soğan küründen sonra kullanım diyorBen içemem hiç onuozaman sen diğer ay kullan aslan pençesini, çünkü 15 gün içinde mutlaka yumurtlama görürsün
2 3 ay kullanım diyorum 350 tl gordum ben trendyolda ama eczaneden alim diyorum önce doktora danismak lazimKuzu pahalı ya 260 TL içinde 30 tane var, 1 ayda aşırı etki edeceğini düşünmüyorum ama sen bilirsin. Böyle 2-3 ay düzenli kullanılsa daha faydası olur bence
ReglEkimin ilk 5 günü batı olan kızlar durumlar ne alemde bize de bilgi verin @diaymonds @Bulut347 @cenanesPambikpiremses @cherry_baby H Hayirlisibegulum @Petunya508 @Miskokulubebis @berrak ozdemir @Manoly34 @Ecemmert @ELIF7007 gumy
Dusuk amh için imprly önermişler canim valla en guzeli bi doktora sorum ama aklımda prowomen varKuzu içerik olarak çok farklılar..prowomen inositol ve koenzim q10, selenyum,var vitaminler var..
impryl betain var inositol yok gene benzer vitaminler var..
Benc prowomen alabilirsin ya da proxeed plus bak kadın kullanımı var mı? Varsa proxeed plus al..
İmpryl erkek fertilitesindr galiba etkili
Tamam canım etiketlerim seni özellikle inşallah faydası olmuştur bu arada ben 20lisini aldım 90 tl idi fiyatı da aklında bulunsunÇarşamba güncelleme yaparmısin canim içeriği guzelmis bende doktora sorayim.diyorum bi güzel vitamin kullanmak ıstiyorum
benim bat 2 ekimdi fakat erken regl oldum baya yeni bat 25 ekim :) yine ekim içerisinde kaldım. aşılama deniycez bu ay sanırım :) gonal f kullandım yarın kontrole gideceğim. umudum ekim sonunda.
Yaaa hayırlı olsun canımmm sağlıkla devam etsinBen değişik bir şişlik hissi vardı sonra gece aşırı derecede kasık ağrısıyla uyandım bat a 9 gün vardı test yaptım direkt çift çizgi çıktı
benim bat 2 ekimdi fakat erken regl oldum baya yeni bat 25 ekim :) yine ekim içerisinde kaldım. aşılama deniycez bu ay sanırım :) gonal f kullandım yarın kontrole gideceğim. umudum ekim sonunda.Ekimin ilk 5 günü batı olan kızlar durumlar ne alemde bize de bilgi verin @diaymonds @Bulut347 @cenanesPambikpiremses @cherry_baby H Hayirlisibegulum @Petunya508 @Miskokulubebis @berrak ozdemir @Manoly34 @Ecemmert @ELIF7007 gumy
3 4 gün sürdü dayanamadım şimdi verdim kanKanaman kaç gün sürdü? Canım gebe olup adet olanlarda varmış, sen yarın yeniden test yap. Pozitif çıkarsa kan ver mutlaka
Aynisi bende de var göbek deliğim falan da acıyo yaYaaa hayırlı olsun canımmm sağlıkla devam etsinkasıkta ağrı gibi değil de sanki regl olmuşum da kanamam atılıyomuşcasına değişik bi his var rahimde ama devamlı değil ara ara
Aa gecikme oldu ozaman test yaptın mıı? Garip olan benim daha regle 1 haftam var yaniAynisi bende de var göbek deliğim falan da acıyo yakarnım ağrıyo üst bacaklarım ağrıyo. Dün dü benim de reglim