Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyip 48 saat sonra tekrar yapayım o zaman çok heyecanlandım inşallah pozitiftir 🙏

Elimde aynı markadan var yarın başka bi test alıp bakayım .
Ben bu ay adetim 2 gün gecikince test yapmıştım çok aşırı silik hayalet çizgi çıkmıştı daha sonra kanama oldu adet oldum diye düşündüm ama içimde hep bi şüphe kaldı kanamanın bitmesinin üstüne 1 hafta geçince bi tekrar bakim içim rahatlasın dedim test böyle çıkınca bi heyecanlandım acaba yerleşme kanaması mı oldu ki ama yoğundu kafam karıştı 🥺
Kanamanız nasıldı bnde yerleşme kanaması yaşadım hatta 4 gün sürdü öylr bir iki damlada değildi ped koydurdu yanii... bnm yerleşme kanamam koyu kahve rengiii bir kanamaydı ve pıhtılı değildi ve 3 4 gün sürdü bnde adet oldum sanmıştım hatta kist falan var galiba o patladı diye düşünmüştüm rengi çok koyu olunca

Aa gecikme oldu ozaman test yaptın mıı? Garip olan benim daha regle 1 haftam var yani 🤦‍♀️
Cumartesi sabah kaset test yaptım bebişim de bişey çıkmadı gibi. Bana kalsa yapcam eşim 2 gün bekleyelim dedi. Ki benim 26 27 güne olur hep.. bilemedim kuzum hiç şuan kafam karışık düşünmemeye çalışıyorum. Sürekli wc ye koşuyorum ehe şimdi geldi diye hep akıntı ilk defa deniyoruz bi tecrübem yok. Burdan okuduklarım işte😔🙄

Kizlar yazdım ama fark edilmedi sanırım uygulamaya göre yumurtlama bugündü ovulasyon testi yaptım silik cikti neye göre hareket etmem gerekiyor ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini

Peki canım tüp filan istemiyor musun acaba bu konuda düşüncen ney? Pik olayı çok oldu sende önceki aylarda biliyorum. Gerçi görende bazen aynı görmeyen ama görmese de insan stres olabiliyor bazen.
Tüp yok canım şimdilik maddi olarak düşünmüyoruz bakalım süreç nasıl ilerler ona göre karar vericez inşallah hayırlısı

Kızlar benim bat 2 Ekim di hala olmadım dün bacak ağrısından aglayacaktim bel ağrım yaklaşık 15 gündür var bugün afedersiniz ishal oldum ve hafif kahve rengi leke geldi geçen ay 1 hafta gecikmem olmuştu o yüzden herhangi test yapmadım ve doktora da gitmedim baş dönmeleri yaşadım psikolojik tır dedim zaten benim tansiyon problemim var sürekli esniyorum uykum geliyor akşam geç yatıyorum diyorum yani herseyi başka şeye yorup kendimi avutuyorum velhasıl kelam ne yapicam akıl verin hele bacılar
Regl yakındır cnam ishal falan regl belirtisi direk bence

Kanamanız nasıldı bnde yerleşme kanaması yaşadım hatta 4 gün sürdü öylr bir iki damlada değildi ped koydurdu yanii... bnm yerleşme kanamam koyu kahve rengiii bir kanamaydı ve pıhtılı değildi ve 3 4 gün sürdü bnde adet oldum sanmıştım hatta kist falan var galiba o patladı diye düşünmüştüm rengi çok koyu olunca
Koyuydu yani ilk gün su gibi geldi zaten ped doldurdu sonra çok az az oldu bittiğini bile anlamadım normalde 8 gün sürüyor benim adetlerim bu seferki değişikti

Koyuydu yani ilk gün su gibi geldi zaten ped doldurdu sonra çok az az oldu bittiğini bile anlamadım normalde 8 gün sürüyor benim adetlerim bu seferki değişikti
Valla ben artk değişik yaşadığım herseyi dikkate alıyormm çünkü bnde nette okusuğum yerleşme kanaması gibi bisey yaşamadm koyu kahve pıhtılı olmayan aynen dediğiniz gib su gibi ped koyduran ve 3 4 gün süren bi yerleşme kanaması yaşadm inşallah sizinkide yerleşme kanamasıdır

Kızlar hayırli geceler dayanamayıp test yaptım sonuç bu kan vermeliyim sizce

Eklentiler

• 20211005_000326.jpg
    20211005_000326.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar yazdım ama fark edilmedi sanırım uygulamaya göre yumurtlama bugündü ovulasyon testi yaptım silik cikti neye göre hareket etmem gerekiyor ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini

Kaç günde bir adet görüyorsun ki?
Test yapmaya devam etmelisin ovulasyon daha güvenilir benim yumrtlama gösterdiği iki gün sonra pik olmuştu.

Valla ben artk değişik yaşadığım herseyi dikkate alıyormm çünkü bnde nette okusuğum yerleşme kanaması gibi bisey yaşamadm koyu kahve pıhtılı olmayan aynen dediğiniz gib su gibi ped koyduran ve 3 4 gün süren bi yerleşme kanaması yaşadm inşallah sizinkide yerleşme kanamasıdır
İnşallah yarım saat önce dayanamayıp gidip kan verdim yarın çalıştığım için meraktan ölürdüm bekliyorum heyecanla 🙏

X