- 6 Şubat 2021
- 5.864
- 5.324
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.521
Prowomen etkili mi ya bende baslim diyorum ama imprly diye marka var onu mu denesem diyorumProwomen bitince onu da alırım canım. Prowomen suya katılıyor ve tadı da kokusu da çok kötü
Insallah oyledirBekleyip 48 saat sonra tekrar yapayım o zaman çok heyecanlandım inşallah pozitiftir
Elimde aynı markadan var yarın başka bi test alıp bakayım .
Ben bu ay adetim 2 gün gecikince test yapmıştım çok aşırı silik hayalet çizgi çıkmıştı daha sonra kanama oldu adet oldum diye düşündüm ama içimde hep bi şüphe kaldı kanamanın bitmesinin üstüne 1 hafta geçince bi tekrar bakim içim rahatlasın dedim test böyle çıkınca bi heyecanlandım acaba yerleşme kanaması mı oldu ki ama yoğundu kafam karıştı
Prowomen etkili mi ya bende baslim diyorum ama imprly diye marka var onu mu denesem diyorumMaviSasa234 A R Y A
Aa nerede yaptıyorsunuz? Doktorunuz kim? Memnun kaldınız mı?Yok biz tüp benek tedavisinde transfer aşamasındayız transfer olabilmesi için mevcuttaki folikülletin çatlamaması gerekli
Inofolic combi jelatin kapsül.. çikolata görüntüsü var akşam içiyorum midemi de etkilemiyorProwomen bitince onu da alırım canım. Prowomen suya katılıyor ve tadı da kokusu da çok kötü
Vitamin doktor yazıyor ama ben daha görüşemedim doktorla kendisine sorup almayı düşünüyorum tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için vitamin kullanayım diyorumMaviesra A R Y A MaviSasa234
Ya kızlar bu yazdıklarınız vitamin falan mı? Ne için kullanıyorsunuz doktor mu yazıyor yoksa siz mi alıyorsunuz. Bana da söyleseniz alıp kullanmam gereken birşey varsa bende denesem.
Bu arada instagram çökmüş. İnş sonra bakacağım doktora çok teşekkür ederim..Maviesra A R Y A MaviSasa234
Ya kızlar bu yazdıklarınız vitamin falan mı? Ne için kullanıyorsunuz doktor mu yazıyor yoksa siz mi alıyorsunuz. Bana da söyleseniz alıp kullanmam gereken birşey varsa bende denesem.
Kuzumm benim takvime göre bat yarın ama 23 eylülde ovitrelle vuruldum çatlamaya göre daha 3-4 gün var. Aniden kasık ağrılarım oluyor ve geçiyor, test yapmak için perşembeyi beklerim gelen olmazsaEkimin ilk 5 günü batı olan kızlar durumlar ne alemde bize de bilgi verin @diaymonds @Bulut347Gugubi @Pambikpiremses @cherry_baby @Hayirlisibegulum @Petunya508 @Miskokulubebis @berrak ozdemir @Manoly34 @Ecemmert @ELIF7007 @gumy
Bu ay ekstra takviye amaçlı kür veya ilaç aldın mı?Kızlar alt karında davul gibi şişlikle gebeliğini anlayan var mıbu aya kadar tüm belirtilere her ay birine taktım yok akıntı yok sık idrar yok meme ucu meme rengi yok zıkkım olmadı bu son umudum xkdkdkkdkd ilk kez regle 9 gün olmasına rağmen 3-4 gündür korkunç bi şişliğim var kasıktan başlıyor nerdeyse göbek deliğinin altına kadar sertçe bu ne yaaa
İnofolic pcolara öneriliyor galiba ben öyle okudum bi kac yerde kızlar bide kheiron Q diye vitamin var deneyen varmi acaba o nasildirBu arada instagram çökmüş. İnş sonra bakacağım doktora çok teşekkür ederim..
Bana geçen ay doktor boncuk gibi dizilmiş bak deyip pko dedi. Klomen verdi yanına da inofolic combi verdi. İnofolic de inositol var folikül oluşumunu sağlıyormuş daha sağlıklı yumurta oluşumu için bir de folic acid var. Folik asitte pko da yumurta tembelliğin kaynaklarından biri folik asit eksikliği tahlil dr eksik görünmese de takviye alınca regl döngüsünü düzenliyor.. İnofolic kullanımı sonradı çok fazla gebelik var.. Bunu da denememiş olmayayoö dersen alabilirsin ..
Tamamdır teşekkür ederim yarın bi gidip kan vereyim bakalımInsallah oyledirYaa acikcasi okuyoruz goruyoruz gebe oldugu halde adet goren olabiliyo oyle bisey yasamis olabilirsiniz. Birde kimyasal gebelik var ama kanama sonrasi 1 hafta daha gecmis hala testte boyle cikarmi bilgim yok valla
bana gynopol önerdi bu ay doktorum kullanıyorum su an yumurta gelistirici dedi çarşamba yumurtaya bakacak canım tadı fena değil iceriginin fotosunu koyuyorum gebelik elde edersem inşallah güncelleme yaparımProwomen etkili mi ya bende baslim diyorum ama imprly diye marka var onu mu denesem diyorumMaviSasa234 A R Y A
Hayır kuzum sadece tiroid hapına başladım kür bişi yapmadım soğan suyu içmiştim regl bitince o da 3 gün bıraktım sonraBu ay ekstra takviye amaçlı kür veya ilaç aldın mı?
Tamam canım doktora gitmem gerekecek sanırım benimde bu ay. Bakalım ne diyecek eşimin sperm testinden sonra gel demişti henüz gidemedim. Bu ay gitmeyi planlıyorum.Vitamin doktor yazıyor ama ben daha görüşemedim doktorla kendisine sorup almayı düşünüyorum tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için vitamin kullanayım diyorum3 ay düzenli kullanımda hormonel rahatsızlık yoksa doğal gebelik bile oluşuyormuş canım baya forumlarda araştırdım tedavi öncesi çoğu kişiye önerilmis
Kuzu içerik olarak çok farklılar..prowomen inositol ve koenzim q10, selenyum,var vitaminler var..Prowomen etkili mi ya bende baslim diyorum ama imprly diye marka var onu mu denesem diyorumMaviSasa234 A R Y A
Doktora gitmeyi planlıyorum kuzum bu ay adet sonrası İnşaAllah gidebilirim. Bakalım ne diyecek ne verecek.Bu arada instagram çökmüş. İnş sonra bakacağım doktora çok teşekkür ederim..
Bana geçen ay doktor boncuk gibi dizilmiş bak deyip pko dedi. Klomen verdi yanına da inofolic combi verdi. İnofolic de inositol var folikül oluşumunu sağlıyormuş daha sağlıklı yumurta oluşumu için bir de folic acid var. Folik asitte pko da yumurta tembelliğin kaynaklarından biri folik asit eksikliği tahlil dr eksik görünmese de takviye alınca regl döngüsünü düzenliyor.. İnofolic kullanımı sonradı çok fazla gebelik var.. Bunu da denememiş olmayayoö dersen alabilirsin ..
İlaç sonrası mideni gözlemle.. İlaça bağlı gaz oluşumu olabilir..Hayır kuzum sadece tiroid hapına başladım kür bişi yapmadım soğan suyu içmiştim regl bitince o da 3 gün bıraktım sonra
Ben değişik bir şişlik hissi vardı sonra gece aşırı derecede kasık ağrısıyla uyandım bat a 9 gün vardı test yaptım direkt çift çizgi çıktıKızlar alt karında davul gibi şişlikle gebeliğini anlayan var mıbu aya kadar tüm belirtilere her ay birine taktım yok akıntı yok sık idrar yok meme ucu meme rengi yok zıkkım olmadı bu son umudum xkdkdkkdkd ilk kez regle 9 gün olmasına rağmen 3-4 gündür korkunç bi şişliğim var kasıktan başlıyor nerdeyse göbek deliğinin altına kadar sertçe bu ne yaaa
Aa o zaman kullanayım mı önerir misiniz diye sorabilirsin.. kendi memnun kaldığı takviye varsa onu da önerebilirDoktora gitmeyi planlıyorum kuzum bu ay adet sonrası İnşaAllah gidebilirim. Bakalım ne diyecek ne verecek.