Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah oyledir Yaa acikcasi okuyoruz goruyoruz gebe oldugu halde adet goren olabiliyo oyle bisey yasamis olabilirsiniz. Birde kimyasal gebelik var ama kanama sonrasi 1 hafta daha gecmis hala testte boyle cikarmi bilgim yok valla

Kızlar alt karında davul gibi şişlikle gebeliğini anlayan var mı bu aya kadar tüm belirtilere her ay birine taktım yok akıntı yok sık idrar yok meme ucu meme rengi yok zıkkım olmadı bu son umudum xkdkdkkdkd ilk kez regle 9 gün olmasına rağmen 3-4 gündür korkunç bi şişliğim var kasıktan başlıyor nerdeyse göbek deliğinin altına kadar sertçe bu ne yaaa

Prowomen bitince onu da alırım canım. Prowomen suya katılıyor ve tadı da kokusu da çok kötü
Inofolic combi jelatin kapsül.. çikolata görüntüsü var akşam içiyorum midemi de etkilemiyor Ben 10. Gün gittiğimde doktor 3 yumurta gördü her an çatlayacaklar değerlendir dedi.. Tabi değerlendirmedik ama inofolic etkisi olabilir

Vitamin doktor yazıyor ama ben daha görüşemedim doktorla kendisine sorup almayı düşünüyorum tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için vitamin kullanayım diyorum 3 ay düzenli kullanımda hormonel rahatsızlık yoksa doğal gebelik bile oluşuyormuş canım baya forumlarda araştırdım tedavi öncesi çoğu kişiye önerilmis

Bu arada instagram çökmüş. İnş sonra bakacağım doktora çok teşekkür ederim..
Bana geçen ay doktor boncuk gibi dizilmiş bak deyip pko dedi. Klomen verdi yanına da inofolic combi verdi. İnofolic de inositol var folikül oluşumunu sağlıyormuş daha sağlıklı yumurta oluşumu için bir de folic acid var. Folik asitte pko da yumurta tembelliğin kaynaklarından biri folik asit eksikliği tahlil dr eksik görünmese de takviye alınca regl döngüsünü düzenliyor.. İnofolic kullanımı sonradı çok fazla gebelik var.. Bunu da denememiş olmayayoö dersen alabilirsin ..

Bu ay ekstra takviye amaçlı kür veya ilaç aldın mı?

İnofolic pcolara öneriliyor galiba ben öyle okudum bi kac yerde kızlar bide kheiron Q diye vitamin var deneyen varmi acaba o nasildir A R Y A araştırın derim

Insallah oyledir Yaa acikcasi okuyoruz goruyoruz gebe oldugu halde adet goren olabiliyo oyle bisey yasamis olabilirsiniz. Birde kimyasal gebelik var ama kanama sonrasi 1 hafta daha gecmis hala testte boyle cikarmi bilgim yok valla
Tamamdır teşekkür ederim yarın bi gidip kan vereyim bakalım inşallah gördüğümüz gibidir

Prowomen etkili mi ya bende baslim diyorum ama imprly diye marka var onu mu denesem diyorum MaviSasa234 A R Y A
bana gynopol önerdi bu ay doktorum kullanıyorum su an yumurta gelistirici dedi çarşamba yumurtaya bakacak canım tadı fena değil iceriginin fotosunu koyuyorum gebelik elde edersem inşallah güncelleme yaparım

Eklentiler

• P_20211004_225301.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 31
Tamam canım doktora gitmem gerekecek sanırım benimde bu ay. Bakalım ne diyecek eşimin sperm testinden sonra gel demişti henüz gidemedim. Bu ay gitmeyi planlıyorum.

Prowomen etkili mi ya bende baslim diyorum ama imprly diye marka var onu mu denesem diyorum MaviSasa234 A R Y A
Kuzu içerik olarak çok farklılar..prowomen inositol ve koenzim q10, selenyum,var vitaminler var..
impryl betain var inositol yok gene benzer vitaminler var..

Benc prowomen alabilirsin ya da proxeed plus bak kadın kullanımı var mı? Varsa proxeed plus al..
İmpryl erkek fertilitesindr galiba etkili

Doktora gitmeyi planlıyorum kuzum bu ay adet sonrası İnşaAllah gidebilirim. Bakalım ne diyecek ne verecek.

Ben değişik bir şişlik hissi vardı sonra gece aşırı derecede kasık ağrısıyla uyandım bat a 9 gün vardı test yaptım direkt çift çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…