-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.581
Çökmüşş hepsiKizlar watsap insta giremeyen var mı?
Hic takip etmedim canim ama genel olarak 30 günde oluyorum her gün mu yapmam gerekiyorKaç günde bir adet görüyorsun ki?
Test yapmaya devam etmelisin ovulasyon daha güvenilir benim yumrtlama gösterdiği iki gün sonra pik olmuştu.
Ovulasyonla takip et canım ama bence piki falan bekleme degerlendirmeye devam et bazen ovulasyonlar da yanılabiliyorKizlar yazdım ama fark edilmedi sanırım uygulamaya göre yumurtlama bugündü ovulasyon testi yaptım silik cikti neye göre hareket etmem gerekiyor ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini
Bat 10 ekim 5 günüm vardıKaç gününüz vardı ki çıktı? Çok güzel çıkmış bence vermelisiniz çok iyi görünüyor,
Bence kan bile vermene gerek kalmamış bı hafta bekle doktora git hayırlı olsunKızlar hayırli geceler dayanamayıp test yaptım sonuç bu kan vermeliyim sizce
Sizde ne var ne yok ağrı filan
Aynıymış acaba bizde var mıki kızz hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bizlerinde olsunBat 10 ekim 5 günüm vardı
Yazıklar olsun nasıl çöker yaÇökmüşş hepsi
Bende ya kalbim herzamanki gibi umutu ama beynim yok diyorBende çok hafif kasıkla birlikte bel ağrısı var ama çok aşırı değil bu birde gögüs uçlarım çok acıyor ama bu hep olur genelde. Bakalım ne oluyorpek umutlu değilim
Anlam veremedim zaten adetim bitti iki gün sonra test yapmaya başladım ilk gün biraz silikti diğer günler daha siliklesmeye başladıOvulasyonla takip et canım ama bence piki falan bekleme degerlendirmeye devam et bazen ovulasyonlar da yanılabiliyor
Bat 10 ekim 5 günüm vardı
Dünya geneli canımYazıklar olsun nasıl çöker yaben hep kullanıyorum şu an uyuz oldum
Bende ya kalbim herzamanki gibi umutu ama beynim yok diyor
Aklımdaki soruları sormuşsunBatımız aynıymışçatlamanın kaçıncı günü sizin?test yapıyor muydunuz ovulasyon? Yumrtlamanız ne zamandı? Çok soru sordum k. Bakmayın. Testiniz pozitif hamişsiniz bence
Sağol canım ama 2 kaybım var pıhtilaşma bozukluğum olduğunu ogrendim kayıplarımdan sonra ustune bide kimyasal yaşadım biraz korkuyorum acikcasi bide istanbul dışındayim şuan napcam bilmiyorumBence kan bile vermene gerek kalmamış bı hafta bekle doktora git hayırlı olsun
Evet inşallah bu ay son olsunSormayın içimden ne olmuş olsun Allahım diyorm beynim de kandırma kendini diyor. En iyisi beklemek görmek.
Hic takip etmedim canim ama genel olarak 30 günde oluyorum her gün mu yapmam gerekiyor
O zman cvp bekliyoruz arkadaşımızdanAklımdaki soruları sormuşsun
Iyimis fiyatı inşallah bol yumurtalar olurTamam canım etiketlerim seni özellikle inşallah faydası olmuştur bu arada ben 20lisini aldım 90 tl idi fiyatı da aklında bulunsun
Kasıklarım ağrıdıkça bu ay olma diyorumO zman cvp bekliyoruz arkadaşımızdan