- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.501
Çatlayıp çatlamasının bakmak için tekrar çağırmadı mı? Yada adetin 21. Günü progesterona bakmaya çağırmadı mı?Cumartesi gittim doktora transfer kontrolü için 25 mm olmuş dedi. Sonra çatlar diye transferi erteledi işte çünkü çatlarsa transfer ettiği embriyo tutmuyormuş
Yok biz tüp benek tedavisinde transfer aşamasındayız transfer olabilmesi için mevcuttaki folikülletin çatlamaması gerekliÇatlayıp çatlamasının bakmak için tekrar çağırmadı mı? Yada adetin 21. Günü progesterona bakmaya çağırmadı mı?
Belki doğal yolla olur diye dedim tüp bebek aşamalarını bilmiyorum canım hayırlısı inşallahYok biz tüp benek tedavisinde transfer aşamasındayız transfer olabilmesi için mevcuttaki folikülletin çatlamaması gerekli
Kızlar bu t nin koyuluk derecesinin yumurta kalitesiyle alakalı olduğuna dair bi bilgi var mı bildiğiniz
Ben 4.İcin iki senedir uğraşıyorum aşılama tup bebek hepsini denedim olmadı Şubat ayında adetime 8 gün kala basladi gebeliğim 11.5 beta değeri idrarda silik cizgiyle 5 Haziran'da covid sebebi ile bebeğimin yüksek ateşten kalbi durdu ve ben hala agliyorum 20 yaşında kızım 17 yaşında oğlum 4 yaşında dünya tatlısı bir lolipop şekeri kızım var ve üçüde her anlamda çok akıllı saygılı çocuklar çok şükür Rabbim verse ben 6 ya kadar gidecem ama nasip iste ve biluyomusun arkadaşım kaybettigim gebeliğim de sırf üç çocuğum var ve çok istekli olduğum için benzer durumu yaşadım ve burayı hiç yazmadan takip edip testinde silik çizgiyi gören ve kanda da gebeliği belli olan arkadaşlarıma kendim gibi seviniyorum ve bana psikoterapi gibi geliyor ve tüm samimiyetimle söylüyorum her ay en az 20 kaset en az 5 tane erken yapiyorum ovulasyon günümü bırak idrarı nerdeyse hergun kanda Lh takibi yaparak yapıyorum Rabbim üç dört beş hiç önemli değil gönülden isteyen herkese tekrar tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah.Bu ay 20 adet günüm bakalım nolcak .Özelden yazabilirsin .Arkadaşlar biz 3cü çocuğu düşünüyoruz 2019 ocak ayında bir düşüğüm oldu önünden buyanada uğraşıyoruz olmadı henüz bir ekimde adet günümdü test yaptım belli belirsiz hayalet bir çizgi çıktı yada ben öyle gördüm daha önce başına gelen varmı hayalet çizgi.3cü çocuğu istememi tuhaf saçma bulmayanlar cevap verirse çok mutlu olurum
Testin markası ne merak ettim canımA R Y A MaviSasa234 e o zaman bu benim pik ne anlama geliyor o kadar kaliteli olsa bebek olur inanmayın kaliteye kızlar
Uygulamanızın ismi nedir acaba?Kuzum hayır daha eylülde 5. Denemeydi 1 yıldan önce gerek yok diyor kendisi doktor olduğu için aşırı bilimselizama bu ay da olmazsa artık 6. Ay ben de gideyim bi demeye başladı şükür çünkü bu ay tshım yüksek çıktı o yüzden tedavi başladık ayrıca eşime sabahları zeytinyağında incir akşam keçiboynuzu pekmezi içirdim ben kendim de sağlıklı beslendim ilacımı aldım bi de hipotiroid tedavisinde tavsiye edilen bi yemiş varmış ceviz türü ondan yedik ikişer yani önceki ay propolis bal arı sütü karışımı da kullanmıştık tüm bunlara rağmen olmazsa artık çok da beklemeden baktırmak gerek gibi geliyor bana He bu arada bu ay regl bitince soğan kürüne başlamıştım ama 3-4 gün yapabildim ilaç alınca sıkıntı olmasın diye kestim ve normalde 15-16. Gün yumurtlardım 14 te yumurtladım bu ay. Son olarak normalde bi gün pik olur aynı böyle koyu ertesi gün eşitlenir sonraki gün çatlardı, bu ay önce eşit çıktı sonra bu pik sonra yine eşit sonra silik denemeyecek kadar yine koyu onu da ekleyeyim hatta bakın. Sonra testim bitti ama Şuan karın ağrım var ve yumurtlamadan beri karnım inanılmaz şiş diyet ve spora rağmen anlayamadığım şekilde şişkinim. Eğer tüm bunlar sonuç verirse buraya yazarım inşallah hepimiz en erken en kısa zamanda güzel haberler alırız
Femometer canım ama ücretli bişi denemelik kullandım devamlı kullanmam zaten çok kullanışlı gelmedi fazla karışık geldi bana ovü testi uzmanı olduk zatenUygulamanızın ismi nedir acaba?
Doğru diyorsunFemometer canım ama ücretli bişi denemelik kullandım devamlı kullanmam zaten çok kullanışlı gelmedi fazla karışık geldi bana ovü testi uzmanı olduk zaten
Prowomen bitince onu da alırım canım. Prowomen suya katılıyor ve tadı da kokusu da çok kötüKuzu ben bu ay inofolic combi kullandım baya etkiliydi herhaldeProwomen bilmiyorum aynı mı ama öbür ay düşünebilirsin
Bence bu pozitif bi test ama tekrarlamak cok daha saglikli olucak oyle gorunuyo bir test daha yapsaniz iyi olur insallah gonlunuze gore olur ❤Merhaba gebelik testinde bi bakabilir misiniz hemen saniyeler içinde belirdi ama anlamadım test mi bozuk yoksa pozitif mi
Pozitif görünüyor canım ama çizgi bi garip çıkmış. Başka testle de deneseneMerhaba gebelik testinde bi bakabilir misiniz hemen saniyeler içinde belirdi ama anlamadım test mi bozuk yoksa pozitif mi
15 gün sogam suyu ıcicem 4. gundeyim canim ondan sonra başlamam lazım o cayaKuzu içiyor musun testere dişli aslan pençesini?Maviesra
Bekleyip 48 saat sonra tekrar yapayım o zaman çok heyecanlandım inşallah pozitiftirBence bu pozitif bi test ama tekrarlamak cok daha saglikli olucak oyle gorunuyo bir test daha yapsaniz iyi olur insallah gonlunuze gore olur ❤
Elimde aynı markadan var yarın başka bi test alıp bakayım .Pozitif görünüyor canım ama çizgi bi garip çıkmış. Başka testle de denesene