Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cumartesi gittim doktora transfer kontrolü için 25 mm olmuş dedi. Sonra çatlar diye transferi erteledi işte çünkü çatlarsa transfer ettiği embriyo tutmuyormuş
Çatlayıp çatlamasının bakmak için tekrar çağırmadı mı? Yada adetin 21. Günü progesterona bakmaya çağırmadı mı?

MaviSasa234 canım. Sana bir link aticam istanbulda tüp bebek yapan bir doktor. Aylardır takip ediyorum ve kolay kolay hiç-bir transferi boş çıkmadı. Titiz ve kaliteli bir çalışması var bir bak ve araştır derim.

Kızlar bu t nin koyuluk derecesinin yumurta kalitesiyle alakalı olduğuna dair bi bilgi var mı bildiğiniz

Ben kendim tecrübelerimle bunu sordum kendime sonra baktım kimisi eşit koyulukta oldu kimisi klomen kullandığım aylar kopkoyu olmuştu, bu ayda testere arslan Pençesi ve civanperçemi kullandım yumrtlamamı çok güzel yaptı t çok çok koyu çıktı. Şuna inanıyorum yumrta çok gelişti ise kopkoyu oluyor ama bu çok gelişen yumurta kiste veya çatlamamaya da neden olabiliyor. Bir yönde aşırı da iyi birşey drğil. Kalitesini asla göstereceğini sanmam çünkü farklı t eşit koyulukta olup çok hamiş kalanı da gördüm ovulasyon. Yumrtanın kalitesini tek tüp bebek de görebiliriz

Ben 4.İcin iki senedir uğraşıyorum aşılama tup bebek hepsini denedim olmadı Şubat ayında adetime 8 gün kala basladi gebeliğim 11.5 beta değeri idrarda silik cizgiyle 5 Haziran'da covid sebebi ile bebeğimin yüksek ateşten kalbi durdu ve ben hala agliyorum 20 yaşında kızım 17 yaşında oğlum 4 yaşında dünya tatlısı bir lolipop şekeri kızım var ve üçüde her anlamda çok akıllı saygılı çocuklar çok şükür Rabbim verse ben 6 ya kadar gidecem ama nasip iste ve biluyomusun arkadaşım kaybettigim gebeliğim de sırf üç çocuğum var ve çok istekli olduğum için benzer durumu yaşadım ve burayı hiç yazmadan takip edip testinde silik çizgiyi gören ve kanda da gebeliği belli olan arkadaşlarıma kendim gibi seviniyorum ve bana psikoterapi gibi geliyor ve tüm samimiyetimle söylüyorum her ay en az 20 kaset en az 5 tane erken yapiyorum ovulasyon günümü bırak idrarı nerdeyse hergun kanda Lh takibi yaparak yapıyorum Rabbim üç dört beş hiç önemli değil gönülden isteyen herkese tekrar tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah.Bu ay 20 adet günüm bakalım nolcak .Özelden yazabilirsin .

Uygulamanızın ismi nedir acaba?

Bence bu pozitif bi test ama tekrarlamak cok daha saglikli olucak oyle gorunuyo bir test daha yapsaniz iyi olur insallah gonlunuze gore olur ❤
Bekleyip 48 saat sonra tekrar yapayım o zaman çok heyecanlandım inşallah pozitiftir
Pozitif görünüyor canım ama çizgi bi garip çıkmış. Başka testle de denesene
Elimde aynı markadan var yarın başka bi test alıp bakayım .
Ben bu ay adetim 2 gün gecikince test yapmıştım çok aşırı silik hayalet çizgi çıkmıştı daha sonra kanama oldu adet oldum diye düşündüm ama içimde hep bi şüphe kaldı kanamanın bitmesinin üstüne 1 hafta geçince bi tekrar bakim içim rahatlasın dedim test böyle çıkınca bi heyecanlandım acaba yerleşme kanaması mı oldu ki ama yoğundu kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…