- 7 Kasım 2014
- 6.911
- 10.612
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.341
Canım doktorlar da şuanda aşının yan etkilerini tam bilmiyorlar oyüzden sen ona takılma, gecikme yaşayan bir sürü insan varBiontech aşısı için doktorumu arayıp gecikme olabilir mi diye sordum ama benim doktorum bi hafta öncesine kadar yeni vuruldu ise o zaman sadece bir kaç gün yapabilir dedi. Ama ben geçen ay başında yaptırdığımı söyledim ve yok aşıyla alakası yok senin adetinin gecikmesinin dedi bana ama... Senin bu yazdığını okuyunca kafam karıştı şimdi
İnşallah çabucak olur kuzum inşallahCanım ben 12 yıllık evliyim. 1 yıllık evliydim 1.5 aylık oğlum vardı.7 sene 2. Düşünemedik oğlumun eğitimi ve tedavisi için. Maddi ve manevi açıdançok yiprandigimiz bir süreçti. Ama olsun rabbim onu bana nasip etti ya gerisi teferruat. 4 senedir de oğlumun istemesi üzerine bizde istedik ve uğraş veriyoruz o gündür bu gündür. İnşaAllah nasip olur kuzum hepimize İnşaAllah.
Allah Allah bizde niye hiç çıkmıyor:) ama bence bisiler var gibi hadi hayırlısı kuzumDaha öncede bir testimde böyle olmuştu adetim gelmişti ben onun oyun olduğunu düşünüyorm testin bazen hep çıkıyor kuzum ya
Kuzu hayıt hapını nerden bulucaz ya, internette falan bulamadım hiç. Fiyatı falan nasılÖncelikle adetin 3. Gün her sabah aç karnına yemekten 2 saat önce zeytin yağında beklemiş 2 inciri yedim ( her biri 4 e bölünmüş.) yedikten sonra hemen ertesi gün için olanları içine atıyorsun.
İncir prolaktin yükseltiyor dedikleri için akşam yemekten sonra 1 adet agnucaston hayıt hapı içtim dengelesin diye. Buna da incirle beraber başladım.
Hunnap keçi boynuzu özü her sabah ve akşam eşime bir çorba kaşığı içirdim, sabahları ben de içtim.
Adetim bittikten sonra laboquick ovulasyon testine başladım. 11. Gün pik gördüm, pik gördüğüm gün çalışma oldu, ertesi gün yine pikti o gün de çalışma oldu, ertesi gün silikti çatladı, o gün de çalışma oldu toplam 3 gün üst üste. Sonra bir gün ara verdim bir çalışma daha. Çalışmaların hepsi öğle saatlerinde oldu, genelde gece olurdu bu her aydan farklı olarak öğle saatleri etki etti mi bilmiyorum spermler daha hareketli oluyormuş. Bir de ters pozisyon oldu. Yarım saat yattım sadece sonra kalktım.
Çatlamayı gördüğüm günden başlayarak her gün bir hafta boyunca 1 avokado yedim.
Pik gördüğüm anda incir ve hayıt hapını bıraktım. Bata 6 gün kala kahve leke geldi, adet oldum diye bir posta daha ağladım, ama devamı gelmedi, ertesi gün idrar testinde çift çizgi çıktı gerisi öyle işte..
Ve bence en önemlisi 4 ay önce yeğenim teyze sen bebek istiyor musun diye sordu 4 yaşında daha, evet dedim, peki hiç dua ediyor musun dua etmen gerekiyor dedi bana şoka girdim. Evet içimden geçiriyordum bazen inşallah olur nasip olsun diye dua ediyordum söylemlerimle ama belki 2 yıldır namaz kılmamıştım doğru düzgün, namaza başlayıp her namazdan sonra dua ettim. Ve dua etmeye başladığım ay oldu, bence bu da mucize gibi.A R Y A
Dua edelim inşallah bebeğin inatçı ve sağlıklı bi şekilde bedenindedir üzülüp daha çok yorma kendini kasma canım benimKızlar bugün bebek düşündüğümü unutup biraz ani hareketler yaptım zıpladım falan acaba bir şey olmuş mudur eğer tutunma aşamasındaysaçok pişman oldum sonra ama bir an dalgınlığıma geldi
Dediğin de doğru... ne bileyim canım ya gecikmedeyim şu anda ama test yapmaya da çekiniyorum yine umudum kalmayacak diye. Cuma günü ikinci doz olcam öğleden sonra onun için cuma sabahında test yapacağım nasipse. O güne kadar belli olur inşallah gebeliğimCanım doktorlar da şuanda aşının yan etkilerini tam bilmiyorlar oyüzden sen ona takılma, gecikme yaşayan bir sürü insan var
Ecazenede var dur nette de var atam sanaKuzu hayıt hapını nerden bulucaz ya, internette falan bulamadım hiç. Fiyatı falan nasıl
Eğer biontech aşısı olduysaniz 3 günde bir coraspirin kullanınız aşının en büyük yan etkisi şu anda pıhtı atma ihtimali çünkü 3 ay devam edinizBiontech aşısı için doktorumu arayıp gecikme olabilir mi diye sordum ama benim doktorum bi hafta öncesine kadar yeni vuruldu ise o zaman sadece bir kaç gün yapabilir dedi. Ama ben geçen ay başında yaptırdığımı söyledim ve yok aşıyla alakası yok senin adetinin gecikmesinin dedi bana ama... Senin bu yazdığını okuyunca kafam karıştı şimdi
Bebek olup olmadığı bile belli değil ama eğer varsa şuan tutunma aşamasındadır regl 14 Ekim bakalım sıkıntı olmaz da inşallah vardır canmDua edelim inşallah bebeğin inatçı ve sağlıklı bi şekilde bedenindedir üzülüp daha çok yorma kendini kasma canım benim
Hiçbirşey olmaz allah'ın izni ile Korkma.Kızlar bugün bebek düşündüğümü unutup biraz ani hareketler yaptım zıpladım falan acaba bir şey olmuş mudur eğer tutunma aşamasındaysaçok pişman oldum sonra ama bir an dalgınlığıma geldi
Hayirli olsun canim cok sevindim. Hadi saglikli bir gebelik gecirirsin inşaAllah. Takıp et artık 2 güne bir betanı. Dilerim sağlıklı ilerler. Sürecini ve belirtilerini anlatırmisin bize canım.Canlar adetime 2 gün var betahcg 45,58 çıktı
Böyle bi şey için doktora gidip muayene olmak gerekmiyor mu peki? Nerden bileceğim şu anda gebeliğin olupda coraspirinin zararı olup olmayacağını... sizce coraspirinin böyle zamanlarda kullanılması sakıncalımı değil miEğer biontech aşısı olduysaniz 3 günde bir coraspirin kullanınız aşının en büyük yan etkisi şu anda pıhtı atma ihtimali çünkü 3 ay devam ediniz
Hadi gözünüz aydın olsun çok güzel inşallah hayırlısı ile kucağınıza alınız inşallah canımCanlar adetime 2 gün var betahcg 45,58 çıktı
Mutfak dolabının üstünden alacaklarım vardı sandalye almaya üşendimHiçbirşey olmaz allah'ın izni ile Korkma.
Ne yaptın bacım düğüne falan mi gittin.
Zıplayınca falan diyince aklıma direk düğün geldi.kuzenimin düğününde evliydim yeni 1 ay bile olmamıştı. Okadar oynadım hopladım zıpladım ki günlerce hemde. Bana herkes dediki hamile olsan kesin çocuk düşerdi dediler sakalaştık falan takıldık öyle. Ben 4 gun sonra hamile olduğumu öğrendim
Çok teşekür ederim, herkes için dua ediyorum, acaba değer iyimi, şuan çok karmaşık duygular içerindeyim ya değerim öncekiler gibi yükselmesi sonuç hüsran olsaHayirli olsun canim cok sevindim. Hadi saglikli bir gebelik gecirirsin inşaAllah. Takıp et artık 2 güne bir betanı. Dilerim sağlıklı ilerler. Sürecini ve belirtilerini anlatırmisin bize canım.
Ammiiin inşallah darısı hepinizin başınızaHadi gözünüz aydın olsun çok güzel inşallah hayırlısı ile kucağınıza alınız inşallah canım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanlar adetime 2 gün var betahcg 45,58 çıktı
Coraspirinin gebelikte hiç bir zararı yok kadın doğumcularin çoğu veriyor. hatta faydası bile var bebeğin daha iyi tutunmasını ve beslenmesini sağlıyor canım ben sağlık çalışanı olduğum için ailemdeki herkese 3 ay kullandirdim çünkü pıhtı oluşumu ihtimali çok yüksekBöyle bi şey için doktora gidip muayene olmak gerekmiyor mu peki? Nerden bileceğim şu anda gebeliğin olupda coraspirinin zararı olup olmayacağını... sizce coraspirinin böyle zamanlarda kullanılması sakıncalımı değil mi