Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klasik bir türk kadını hareketleri bunlar yabancısı değiliz bacım hangimiz yapmıyoruz ki. Bende geçen gün tezgaha çıktım dolab üzerinden birşey almak icin atlayarak indim tezgahtan baya atladım yani sonra atmadığım yerde oturdum kaldım aldığım seyide koydum önüme onunla tartışmaya başladım senin yüzünden diye atladıktan sonra aklıma geldi çünkü kabahati aldığım şeyde buldum. Esim geldi ne yapiyorsun sen dedi anlattim onun yuzunden atladim dedim. Sen delirdin aklini oynatmada dedi.Valla kafayı yicez biz az kaldı. Korkuyorum kocam beni yakında hastahaneye yatıracak diye

Çok teşekür ederim, herkes için dua ediyorum, acaba değer iyimi, şuan çok karmaşık duygular içerindeyim ya değerim öncekiler gibi yükselmesi sonuç hüsran olsa
Düşünmeöyle canım adet günü ne daha var değer çok düşük değil bence. Dedigim gibi mümkünse aynı yerde 2 güne bir tekrarla testi takip et. Iyi düşün iyi olur inşaallah.

Ay içim o kadar rahatladı ki anlatamam sana çok sağ ol valla benim eşimde beni götürecek az kaldı korkudan makina dan çıkardığım çamaşırları asmaya dahi eşime götürtüyorum diyo biraz abartmıyor musun

Valla bu süreçte ya biz hastahanelik olacaz yada adamlar bizden kaçacak ne bu benim çektiğim diyerek. aklımızdan ve kocalardan olmadan hayırlısı ile geleydi şu çocuklar.

Kızlar adeti benim gibi çok ağrılı geçen var mı? Özellikle adetten 1 gün önce, adetin 1 ve 2. Günü bel ağrısından ölüyorum ya, ilaç içmesem hiç dayanamıyorum. Az önce bi parol aldım, gerçi parol bana çok etki etmiyor. Arveles hemen kesiyor ama o da gebeliğe engel olduğu için içmek istemiyorum. Nasıl baş ediyorsunuz bu ağrılarla, şuan kıvranıyorum resmen

Yusra ben orada çizgi görüyorum. Ya çok baktığım için artık çizgilerin yerini ezberledim ya da gerçekten görüyorum baksana detaylıca

Banyo çok iyi geliyor birde papatya çayı beni çok rahatlatıyor

Yusra ben orada çizgi görüyorum. Ya çok baktığım için artık çizgilerin yerini ezberledim ya da gerçekten görüyorum baksana detaylıca
Kuzu senin haberini yeni okudum
Bir şeyin sebebi en azından bilinmiş, gönlünüz ferah olsun yolunuzu daha net belirlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…