- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.361
Çok teşekür ederim rabbim hepinize nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekür ederim rabbim hepinize nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun
Klasik bir türk kadını hareketleri bunlar yabancısı değiliz bacım hangimiz yapmıyoruz ki. Bende geçen gün tezgaha çıktım dolab üzerinden birşey almak icin atlayarak indim tezgahtan baya atladım yani sonra atmadığım yerde oturdum kaldım aldığım seyide koydum önüme onunla tartışmaya başladım senin yüzünden diye atladıktan sonra aklıma geldi çünkü kabahati aldığım şeyde buldum. Esim geldi ne yapiyorsun sen dedi anlattim onun yuzunden atladim dedim. Sen delirdin aklini oynatmada dedi.Valla kafayı yicez biz az kaldı. Korkuyorum kocam beni yakında hastahaneye yatıracak diyeMutfak dolabının üstünden alacaklarım vardı sandalye almaya üşendim hoplayıp hoplayıp yakalamaya çalıştım uzandım almaya çalıştım olmadı en son hatta ters hareket yaptım heralde kasığma sancı girince dedim sen napyosun
Amin inşallah canmÇok teşekür ederim rabbim hepinize nasip etsin
Düşünmeöyle canım adet günü ne daha var değer çok düşük değil bence. Dedigim gibi mümkünse aynı yerde 2 güne bir tekrarla testi takip et. Iyi düşün iyi olur inşaallah.Çok teşekür ederim, herkes için dua ediyorum, acaba değer iyimi, şuan çok karmaşık duygular içerindeyim ya değerim öncekiler gibi yükselmesi sonuç hüsran olsa
Tsh gebelik için biraz yüksek mi acaba?Değerleriniz çok iyi hepsi normal
Kür şeklinde mi yoksa normal havuc olarak yiyeymEvet canım yarar ye.
Ay içim o kadar rahatladı ki anlatamam sana çok sağ ol valla benim eşimde beni götürecek az kaldı korkudan makina dan çıkardığım çamaşırları asmaya dahi eşime götürtüyorum diyo biraz abartmıyor musunKlasik bir türk kadını hareketleri bunlar yabancısı değiliz bacım hangimiz yapmıyoruz ki. Bende geçen gün tezgaha çıktım dolab üzerinden birşey almak icin atlayarak indim tezgahtan baya atladım yani sonra atmadığım yerde oturdum kaldım aldığım seyide koydum önüme onunla tartışmaya başladım senin yüzünden diye atladıktan sonra aklıma geldi çünkü kabahati aldığım şeyde buldum. Esim geldi ne yapiyorsun sen dedi anlattim onun yuzunden atladim dedim. Sen delirdin aklini oynatmada dedi.Valla kafayı yicez biz az kaldı. Korkuyorum kocam beni yakında hastahaneye yatıracak diye
Normal havuç olarak ye canım.Kür şeklinde mi yoksa normal havuc olarak yiyeym
Valla bu süreçte ya biz hastahanelik olacaz yada adamlar bizden kaçacak ne bu benim çektiğim diyerek. aklımızdan ve kocalardan olmadan hayırlısı ile geleydi şu çocuklar.Ay içim o kadar rahatladı ki anlatamam sana çok sağ ol valla benim eşimde beni götürecek az kaldı korkudan makina dan çıkardığım çamaşırları asmaya dahi eşime götürtüyorum diyo biraz abartmıyor musun
İnşallah öyle olur, kafamı dağıtmak için gidim birilerine sarımDüşünmeöyle canım adet günü ne daha var değer çok düşük değil bence. Dedigim gibi mümkünse aynı yerde 2 güne bir tekrarla testi takip et. Iyi düşün iyi olur inşaallah.
İnşallah inşallah ya gelsinler bir an önce senin yaş kaçValla bu süreçte ya biz hastahanelik olacaz yada adamlar bizden kaçacak ne bu benim çektiğim diyerek. aklımızdan ve kocalardan olmadan hayırlısı ile geleydi şu çocuklar.
Hayır değilTsh gebelik için biraz yüksek mi acaba?
Teşekkürler bu 6. Ay olunca insan şüphe ediyor.Hayır değil
Git kocana sar.. bak hemileyim mutlu oldun mu diye. Biraz naz falan başka simdidenİnşallah öyle olur, kafamı dağıtmak için gidim birilerine sarım
Bekliyorum kuzumEcazenede var dur nette de var atam sana
Ben 34 yaşındayım canım. Benim bir melek oğlum var 11 yaşında. 2. Istiyoruz 4 senedir nasip olmadı henüz. Olur İnşaAllah.İnşallah inşallah ya gelsinler bir an önce senin yaş kaç
Yusra ben orada çizgi görüyorum. Ya çok baktığım için artık çizgilerin yerini ezberledim ya da gerçekten görüyorum baksana detaylıcaGünaydın kuzum ben de yaptım negatif bugün çatlamanın 7.günü çok erken biliyorm ama çok testim var diye birde sana söz vermiştim diye yapmıştım olsa imkansızı zorlardım sanırsam, var olsa çıkar mıydı? diyerek saçma soru sormak istemiyorum bende bat 4 gün kala tekrarlarım benimde oldu sanmıyorum da umut işte.
Sanada gelince hakkında hayırlısı olsun adet olana kadar beklemeye devam az çok fikrin oldu rahatça beklersin bu test yapmada bir yerde insanın kendini rahatlatma şekli. Olmadıysa dediğin gibi Kasım güzel şeyler olsun inşlh. Ekim diğer bekleyen arkadaşlara uğur getirsin inşallah...
Banyo çok iyi geliyor birde papatya çayı beni çok rahatlatıyorKızlar adeti benim gibi çok ağrılı geçen var mı? Özellikle adetten 1 gün önce, adetin 1 ve 2. Günü bel ağrısından ölüyorum ya, ilaç içmesem hiç dayanamıyorum. Az önce bi parol aldım, gerçi parol bana çok etki etmiyor. Arveles hemen kesiyor ama o da gebeliğe engel olduğu için içmek istemiyorum. Nasıl baş ediyorsunuz bu ağrılarla, şuan kıvranıyorum resmen
Kuzu senin haberini yeni okudumYusra ben orada çizgi görüyorum. Ya çok baktığım için artık çizgilerin yerini ezberledim ya da gerçekten görüyorum baksana detaylıca