- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.201
Evet bu yumurtlamaKizlar en alttaki testi biraz önce yaptım sizce yumurtlama bugün mü Eki Görüntüle 2926285
Anladim canim şu korona aşısı bize de şans mı diyim uğur mu diyim getirsin artık biriniCuma günü yaptım canım, negatifti.
Canım serbest t4 e bakılmadan t3 e bakılması yanlış olmuş, tsh normal gebelik için 2.5 altı ideal ama t4 e baktırılabilir tekrar dr una danış istersenKizlar bilgisi olan cevap verebilir mi ?
Eki Görüntüle 2926367
Canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAra ara ovulasyon testi ile denedim ama 3 ay olması sonra Marttan sonra Ekime kadar ara verdik. Ekim'de de yine ovulasyonla denedik. 16-17. gün yumurtladim 18 çatlama. Catlamadan 10 gün sonra test yaptım silik çıktı 2 gün takip edip kan verdim sonuç bu şekilde çıktı
Amin canım inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah kuzum sağol duan için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayy kuzummm anneme görüntülü söyledim şimdi nasıl ağladı sevindi güzel annemAllah razı olsun anlaticam şimdi
Sağol canım anlatacağım şimdi Allah razı olsun dualarimdasiniz
Ekime bak ekime gümbür gümbürKızlar hamileyim
Aminn amiinnnOlsun canım aman alıştık, ezberi bozarsak o mutlu eder biziyinede hakkımızda güzel şeyler olsun en yakın zamanda
Yaa hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin. Kendimden yana artık hiç umudum kalmadı ama böyle güzel haberler alınca da biraz umut oluyor. Bizim için de bol bol dua etmeyi unutma lütfenKızlar hamileyim
Amin inşallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallahSağlıkla gitsin inşallah tebrikler
16.-17. gün yumurtlama 18. Gün Çatlama ben 14. ve 16.-17. günleri değerlendirdim canımPeki hangi günleri değerlendirmistin
Ekime bak ekime gümbür gümbür
Etmez olur muyum canımYaa hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin. Kendimden yana artık hiç umudum kalmadı ama böyle güzel haberler alınca da biraz umut oluyor. Bizim için de bol bol dua etmeyi unutma lütfen
Aldığım bu habere çok sevindim yaaKızlar hamileyim
Sayfayı sürekli yeniliyorum belirtiler neydi yazmadin beklemedeyim canımEtmez olur muyum canımsakın umudunu kaybetme benim 1 yılı geçti zamanı vardır elbet olur Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Degerlendirdik bugünü bakalım hayırlısı artıkEvet bu yumurtlamaBol şans
Kuzucum Allah razı olsun öyle bir zamanda geldi ki durumumu biliyorsunAldığım bu habere çok sevindim yaahayırlı olsun daim olsun canım
Canım sık idrara cikiyorum yemek yerken bile doymuyorum sürekli açım kasık ağrım çok fazla biraz da belim ağrıyor benim normalde göğüs hassasiyetim olurdu reglden önce o yok mesela bu şekildeSayfayı sürekli yeniliyorum belirtiler neydi yazmadin beklemedeyim canım
Teşekkür ederim canımMaşallah Allah tamamına erdirsin darısı inşallah bizlerrreee :) hayırlı olsunBalkiz94 birde kullandığın bişey varmıydı
Burada takip ettiğime göre herkesin belirtisi farklı oluyor kimi göğsüm çok fazla sızlıyor derken kimi hiç yok diyor örneğin senin belirtin gibi çok sevindim senin adına tekrar gözün aydinKuzucum Allah razı olsun öyle bir zamanda geldi ki durumumu biliyorsuninşallah sağlıkla ilerler. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah dualarimdasin
Canım sık idrara cikiyorum yemek yerken bile doymuyorum sürekli açım kasık ağrım çok fazla biraz da belim ağrıyor benim normalde göğüs hassasiyetim olurdu reglden önce o yok mesela bu şekilde
Tesekkur ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBurada takip ettiğime göre herkesin belirtisi farklı oluyor kimi göğsüm çok fazla sızlıyor derken kimi hiç yok diyor örneğin senin belirtin gibi çok sevindim senin adına tekrar gözün aydin