-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.181
Bel ağrısı olunca ne oluyorAşırı bel ağrısı ve karın ağrısı başladı kızlar
Belin ağrıyor.Bel ağrısı olunca ne oluyor
Ay çok sevindim darısı başımıza insallah sağlıklı hamilelikler diliyorum inşallah bizde nasip olurKızlar hamileyim
Şifa olsun inşallah bekliyorum güzel haberlerini valla ben duydukça korktum az bi incir yiyeyim dedim hala gogusleri taşıyamıyorumBen bulaştım size test yapınca bilgi veririm t. arslan Pençesi kullandım adete kadar kullanıcam bırakıcam sonrahormon testi verince sizede derim. ona göre bulaşırssın canım.
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerler. Her şeyin bir zamanı varmış ben çok uğraştım Rabbim nasip etti isteyen herkese nasip olsun inşallah dualarimdasinizAy çok sevindim darısı başımıza insallah sağlıklı hamilelikler diliyorum inşallah bizde nasip olur
Ama iğneyi yapalı 3 gun olacak nerdeyse bu iğnenin etkisi 36 yada 48 saat te olmuyormu kist olduğunda böyle sancım olmuştu bilemiyorum artık inşallah ignedendir senin bat kaçtıYok canım ben baya baya bu sefer catladigini hissettim doktorda zaten çatlamış dedi ovitrell beni böyle yaptı bu sefer geçen sefer yapmamıştı
Ayyyy hayırlı olsuunn çok sevindim kaç gün var bata sağlıkla ilerlesin degerlendirmeleri nasıl yaptın bi de bize azıcık bilgi versenKızlar hamileyim
Gözün aydın hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim
Ay maşallah kuzum sağlıkla ilerler inşallah yaaaaKızlar hamileyim
Anneciğine ve size ne güzel bir süpriz olduu canımmm gözün aydınn olsunnKızlar hamileyim
Maşallah gözün aydın dua et darısı bize olsun ne belirtilerin vardı kaç gün geciktinKızlar hamileyim
Ya şansıma eşimin ikinci dozu yaklaştığı için amiri daha test yapma demiş. Oyüzden gitmedik. Heralde sabaha sökülürA R Y A Gitmedin ozaman canım hastahaneye. Eğer bel ağrın başladı ise sabaha kadar olursun gibi. Hayırlısı bakalım canım. Dua ile devam.
Gozunaydin canim sağlıkla kavuşun insallah darısı bebek isteyen herkesin başına insallahhhhhKızlar hamileyim
Insallah hayirlisi olur kuzum o günden sonra hiç test yapmadın dimiYa şansıma eşimin ikinci dozu yaklaştığı için amiri daha test yapma demiş. Oyüzden gitmedik. Heralde sabaha sökülür
Cuma günü yaptım canım, negatifti.Insallah hayirlisi olur kuzum o günden sonra hiç test yapmadın dimi
Canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyyy hayırlı olsuunn çok sevindim kaç gün var bata sağlıkla ilerlesin degerlendirmeleri nasıl yaptın bi de bize azıcık bilgi versen
Amin canım inşallahGözün aydın hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah kuzum sağol duan için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAy maşallah kuzum sağlıkla ilerler inşallah yaaaa
Ayy kuzummm anneme görüntülü söyledim şimdi nasıl ağladı sevindi güzel annemAnneciğine ve size ne güzel bir süpriz olduu canımmm gözün aydınn olsunnhadi bize neler yaptın anlatır mısın
Sağol canım anlatacağım şimdi Allah razı olsun dualarimdasinizMaşallah gözün aydın dua et darısı bize olsun ne belirtilerin vardı kaç gün geciktin