Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 7 ekim takvime göre. Ama 25 eylülde yumurtlama gördüm dünden beri göğüslerim yanıyor ve sızlıyor sabah test yaptım ama negatif çıktı acaba ne zaman tekrarladım testi? Sizlerde göğüs ağrısı yaşayan var mı benim gibi

Kızlar hamileyim 🥰😍🤭

Eklentiler

• IMG_20211003_195353.jpg
    IMG_20211003_195353.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 105
Ben bulaştım size test yapınca bilgi veririm t. arslan Pençesi kullandım adete kadar kullanıcam bırakıcam sonra :-)hormon testi verince sizede derim. 🙈 ona göre bulaşırssın canım.
Şifa olsun inşallah bekliyorum güzel haberlerini valla ben duydukça korktum az bi incir yiyeyim dedim hala gogusleri taşıyamıyorum 😂 brokoli kuru yapacaktim troid yükseltiyor dediler onu da haşlayıp yedim bol bol suyunu falan içmedim testere dişliyi deneyecektim ama kocam kızdı dedi sakin ol ne yapacagini şaşırdın artik 😂 almadım o yüzden arada karabasa devam iste

Yok canım ben baya baya bu sefer catladigini hissettim doktorda zaten çatlamış dedi ovitrell beni böyle yaptı bu sefer geçen sefer yapmamıştı
Ama iğneyi yapalı 3 gun olacak nerdeyse bu iğnenin etkisi 36 yada 48 saat te olmuyormu kist olduğunda böyle sancım olmuştu bilemiyorum artık inşallah ignedendir senin bat kaçtı

Kizlar bilgisi olan cevap verebilir mi ?
Screenshot_2021-10-03-19-59-47-367_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-03-20-05-04-211_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2021-10-03-20-05-04-211_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 40
Ayyyy hayırlı olsuunn çok sevindim kaç gün var bata sağlıkla ilerlesin degerlendirmeleri nasıl yaptın bi de bize azıcık bilgi versen 😍
Canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊 Ara ara ovulasyon testi ile denedim ama 3 ay olması sonra Marttan sonra Ekime kadar ara verdik. Ekim'de de yine ovulasyonla denedik. 16-17. gün yumurtladim 18 çatlama. Catlamadan 10 gün sonra test yaptım silik çıktı 2 gün takip edip kan verdim sonuç bu şekilde çıktı 😊
Gözün aydın hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
Ay maşallah kuzum sağlıkla ilerler inşallah yaaaa 💫✨💜
İnşallah kuzum sağol duan için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲😊
Anneciğine ve size ne güzel bir süpriz olduu canımmm gözün aydınn olsunn ♥️♥️hadi bize neler yaptın anlatır mısın😍
Ayy kuzummm anneme görüntülü söyledim şimdi nasıl ağladı sevindi güzel annem 😍 Allah razı olsun anlaticam şimdi 😊
Maşallah gözün aydın dua et darısı bize olsun ne belirtilerin vardı kaç gün geciktin
Sağol canım anlatacağım şimdi Allah razı olsun dualarimdasiniz 😊🤲

X