Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide çizin adet gördüm 1 haftadır.
Yeni bir konu açılırsa benide ekleyin

İnanki adet tarihimi bekliyordum çokta sabırlıydım ne olduysa sabah elimde test Bi bakmış yapmışım
Ayy valla varmı yokmu daha zor cidden bende yarın sabah yapıp bi aklımdaki soru işaretini mi silsem regl tarihi 6sı gözüküyor yarın yapsam sonuç doğru çıkarmı ilk defa yapıcam çübkü

Bu ayda olmadı adet geldi
Üzülme lütfen inşallaah bidahaki ay güzel haberini alırız sen düşüncelerini olumsuz tutma yeterki

Benimde 6 sı gibi gözüküyor emin değilim yarın tekrarlıyacam, ama siz benim gibi acele etmeyin hakkınızda hayırlısı inşallah hayırlıysa vardır

Bende bunu merak ediyorum

Bat 27/10/2021
Yaş 34
2.ay

Ben size diyeyim ben 28 günde bir adet oluyorum tabi bazı aylar 2 gün öncede oluyor.Ama herzaman 14.gün olmuyor. Yumrtlama genelde 14-15 gün oluyor fakat ovulasyon yaptığım için bazı aylar 17.gün olduğu da oldu ama hiç 14. Günden aşağıya yumrtlama görmedim. Bayadır düzenli şekilde yaparım yumrtlama takibi ovulasyon ile. Yumrtlama için ovulasyon kullansanız çok güzel olur aslında gününüzü az çok bilirdiniz. Birde akıntı geldikten o kalın akıntı varya ben ondan sonraki 2 ila 4 gün içinde pik görüyorum. Başka sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim.

Alıntı geldikten sonra mı sen de yumurtlama oluyor.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Alıntı geldikten sonra mı sen de yumurtlama oluyor.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Akıntı dan sonra oluyor çoğumuzdaki yumrtlama ben hazırım demek ovulasyona. O kalın yumrta akı gibi gelen akıntıdan sonra yumrtlamam olur pik. Bunu netten de araştırabilirsiniz şeffaf akıntı da çatlama da gelir. Siz değerlendirmek isterseniz 12.günden başlayıp gün aşırı 19. Güne kadar değerlendirebilirsiniz.

Ben bulaştım size test yapınca bilgi veririm t. arslan Pençesi kullandım adete kadar kullanıcam bırakıcam sonra hormon testi verince sizede derim. ona göre bulaşırssın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…