Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duygularımı tarif bile edemem ewet cocuklarım var ama aynı heyecan oldumu acaba diye yada aynı üzüntü yinemi olmadı diye.bilmiyorum kelimeler yetersiz geliyor anlatmak için

Benim 24 eylül çatlama oldu. Bugün tabi ki dayanamadım ve test yaptım ve tabi yine negatif 😑 olsa çıkardı artık demi?

Bence erken canım. Olsa çıkmayabilirdi en erken çıkan burada 10.gün gördüm ama herkes de aynı değil bu durum. Ben keyfine yapacağım birtürlü kısmet olmuyor test yapmak adet oluyorum diye 😂 yoksam olsa çıkamayadabilir.

Ay ben test yapmiyim diye test almadım 😅 bugun pazar acik eczane bulabilirsem gideyimde alayim😅 benimde bata 4 gün var yarin 3 gün kaliyo yapalim mi 😅🙏

Ya alamazsan yapmam canım birgün sonra olsun yani yarın alırsın :KK70:sen erken gebelik mi yapacaksın canım peki? Bende normal test var?

Burada bircok insan benzer durum yasadini soylemis:

biontech sonrası regl düzensizliği
bende yaşamıştım bunu biontech sonrası 10 gün regl olmadım

Eki Görüntüle 2926126 Kızlarrr ben inanamıyorum şuann, bugün benim yıldönümüm bat 2 😇
yıldönümü uğurlu gelmiş hayırlı olsuuun sağlıkla geçen bi hamilelik olsun inşallah

Kızlar günaydın bikaç grupla beraber burayıda takip ediyodum bat 4 ekimdi ben 1 ekimde hamile olduğumu öğrendim hemde silik olmayan bi çizgi ile beta 797 çıktı umarım hepiniz bu ay aynı sonucu alırsınız sizinle paylaşmak istedim 🙏🏼😊
yaaa çok güzel haber rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)

Çokta emin olma. Ben de biontech oldum, 9 gün gecikmem var halâ regl olmadım 😃 her gün olmayı bekliyorum ama yok. 3*gün öncesine kadar testler de negatifti
evet biontech aşı olup 10 gün gecikme yaşadım ben 11. gün regl oldum

Günaydın kızlar adet günüme 3 gün var tutamadım kendimi test yaptım acaba varmı
bence var gibi bana öyle geldi siz böyle önceden test yapıp pozitif çıkınca koşa koşa testlere yapışmak istiyorum :KK70:

bende yaşamıştım bunu biontech sonrası 10 gün regl olmadım

yıldönümü uğurlu gelmiş hayırlı olsuuun sağlıkla geçen bi hamilelik olsun inşallah

yaaa çok güzel haber rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)

evet biontech aşı olup 10 gün gecikme yaşadım ben 11. gün regl oldum

bence var gibi bana öyle geldi siz böyle önceden test yapıp pozitif çıkınca koşa koşa testlere yapışmak istiyorum :KK70:
İnanki adet tarihimi bekliyordum çokta sabırlıydım ne olduysa sabah elimde test Bi bakmış yapmışım 😂😂

Kızlar ya benim bu gün reglim bitti ama göğsüme yine dokununca acıyor normalde 2 yada 3. Günde geçerdi. Kistten desem geçen ay boyutu 3.5 cm di ve hiç göğüs acısı hassasiyeti hissetmemiştim. Hormonlarda mı bir sorun var ki ya bu ay hormon testi de vermedim

Kızlar ya benim bu gün reglim bitti ama göğsüme yine dokununca acıyor normalde 2 yada 3. Günde geçerdi. Kistten desem geçen ay boyutu 3.5 cm di ve hiç göğüs acısı hassasiyeti hissetmemiştim. Hormonlarda mı bir sorun var ki ya bu ay hormon testi de vermedim
Prolaktin yükselmiş olabilir mi? Bu ay benim de çok göğüs ağrım oldu reglden 10 gün önce başladı hatta hamile falan sandım kendimi 😂 ama prolaktinim yükselmiş incir yediğim için imkânın varsa bi hormon baktır için rahat etsin canım en azından beslenmeni ona gore ayarlarsın

Prolaktin yükselmiş olabilir mi? Bu ay benim de çok göğüs ağrım oldu reglden 10 gün önce başladı hatta hamile falan sandım kendimi 😂 ama prolaktinim yükselmiş incir yediğim için imkânın varsa bi hormon baktır için rahat etsin canım en azından beslenmeni ona gore ayarlarsın
Canım prolaktinim zaten yüksekti temmuz ve eylülde ölçtüğümde de iki farklı hastanede baktım fakat iki doktor da ilaç verecek bir yükseklik değil dediler gebeliği engellemeyecek bir değermiş. Ama o zamanlarda da 2 veya 3. Gün kesiliryordu ağrı. Hayırlısı bakalım

Canım prolaktinim zaten yüksekti temmuz ve eylülde ölçtüğümde de iki farklı hastanede baktım fakat iki doktor da ilaç verecek bir yükseklik değil dediler gebeliği engellemeyecek bir değermiş. Ama o zamanlarda da 2 veya 3. Gün kesiliryordu ağrı. Hayırlısı bakalım
Anladım canım ben kür falan bulaşmıyorum hic aslan pençesi hayıt otu falan diyorlar ama hic bulaşmadım. ama karabaş otu düşürüyor demiş prof. Saraçoğlu ben bir de sigara kullanıyorum bırakmak için de faydası var diye arada çayını yapiorum iste benim de 26larda bi seydi yuksek ama zararı olmaz dedi doktor kullanmıyorum ben de ilaç

Anladım canım ben kür falan bulaşmıyorum hic aslan pençesi hayıt otu falan diyorlar ama hic bulaşmadım. ama karabaş otu düşürüyor demiş prof. Saraçoğlu ben bir de sigara kullanıyorum bırakmak için de faydası var diye arada çayını yapiorum iste benim de 26larda bi seydi yuksek ama zararı olmaz dedi doktor kullanmıyorum ben de ilaç
Karabaş otunu ben de aldım doğal kan sulandırıcı olduğu için hem de sakinleştirici özelliği olduğu için hamilelere tavsiye edilmiyormuş ama karabaş otu. Aslanpençesi prolaktinimi düşürdü benim kullananlwr da memnundu yumurta büyümesine de katkı sağlıyor diye biliyorum

Hanımlar size birşey sormak istiyorum. Ben 28 27 gunde bir adet görüyorum.
Düzenli yani..
Hiç ovilasyon testi kullanmadım.
Yumurtlamamı takip etmedim.
Ama genelde adetimin 11 ile 15 arası değerlendiriyorum.
Zaten bu aralarda yumurta akı gibi akımtım oluyor
Ama dün burda biri konu açmıştı yorumları okudum.
Düzenli adet olup ovilasyon takibi yapanlar yumurtlaması 18 inci gün görenler var.. Adetin 8 inci günü..
Yani şimdi 28 günde bir adet görüyorum 14 gün öncesi değilde değişiyor mu bu yumurtlama.
Tecriveli olanlar yazabilir mi rica etsem. Lütfen.

X