-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.061
Günaydın kızlar adet günüme 3 gün var tutamadım kendimi test yaptım acaba varmı
Evet devam edecegim bende emin olamadığından gün aşırı ilişkiye girdim ya yumurtlamaysa diyeBana 12.günü testiniz şüpheli geldi keşke kurumadan görseydik kuruyunca aşırı silinebiliyor.
Siz teste devam edin bazen yumrtlama görmeden adet olmuyor siz devam edin en azından aklınızda şüphe kalmasın sonraki günler ne yaşıyor bünyeniz görün derim.Bilmek adına.
Inşallah benimde olurŞeffaf akıntı uzayan şekilde olunca bende 2 ile 4 gün sonrası testim pik oluyor. Herkes bir değil ama sizde de olur bilinmez yaşamadan.
Var gibiGünaydın kızlar adet günüme 3 gün var tutamadım kendimi test yaptım acaba varmı
Ayy evet var..valla gördüm ben çizgi. Kan ver canim kan git acile karnım.agriyor falan söyle birşeyler kan ver sen en net sonuç kanda çünki. Hadi hayırlı olsun İnşaAllah.Günaydın kızlar adet günüme 3 gün var tutamadım kendimi test yaptım acaba varmı
İnşallah keseyi görene kadar gönlüm rahat olmazBence var olmasaydı o çıkmazdı
Bayadır böyle ümitlenmemiştimGünaydın canım. Ama sıkma canını. Hakkında hayırlısı böyleymiş şimdilik. Rabbim gecikitiriyorsa guzellestiriyordur. Rabbim elbet birgün nasip edecektir İnşaAllah. Sen tevekkülünü et takdir Rabbim de İnşaAllah.
İnşallahVar gibi
Amin inşallah ama yarın sabah Bi test daha yapım diyorum aynıysa kan verecemAyy evet var..valla gördüm ben çizgi. Kan ver canim kan git acile karnım.agriyor falan söyle birşeyler kan ver sen en net sonuç kanda çünki. Hadi hayırlı olsun İnşaAllah.
Evet devam edecegim bende emin olamadığından gün aşırı ilişkiye girdim ya yumurtlamaysa diye
Inşallah benimde olur
Kuzum benim emin ol birada her ay ne ümitler ne üzüntüler ne yıpranmalar ağlamalar biliyoruz. Ama ne yapalım olmayınca olmuyor işte. Kendimizi üzünce ağlayinca olacak mi hayır. Bu bizi daha cok strese sokar ve işimizi zorlaştırır o yüzden üzüntü yok ağlamak yok. Sadece sabır dua ve beklemek var. Tamam mı canım benim ağlama şimdi toparlan yap kendine ve eşine bir kahve otur eşinle güzel sohbet eşliğinde iç kahveni. Bu ay değilse başka ay olur kuzum üzülme. Dua ya devamBayadır böyle ümitlenmemiştim
Çok üzüldüm
Çok ağladım
Eşimide üzdüm sabah sabah
Tamam sabah ilk ıdrar ile tekrarla canım. Dilerim rabbimin hediyesi gelmiştir sana. Hayırlısı ile.Amin inşallah ama yarın sabah Bi test daha yapım diyorum aynıysa kan verecem
Öyle yapacam. Her zaman hayırlısını dilemişimdir rabbim tüm anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tatdırsınTamam sabah ilk ıdrar ile tekrarla canım. Dilerim rabbimin hediyesi gelmiştir sana. Hayırlısı ile.
Amin canım. Hadi hayırlı haber yazarsın İnşaAllah bize.Öyle yapacam. Her zaman hayırlısını dilemişimdir rabbim tüm anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın
Tabiki veririmAmin canım. Hadi hayırlı haber yazarsın İnşaAllah bize.
Ay çok güzel ben bat 2 yıl okudumGünaydın 3 aydır deniyorum çizgiyi ilk 5 saniyede çektim sonra ilk dakikalarda kopkoyu oldu sanırım geliyor ya
Bu nasıl imtihanmış, isyan etmiyorum amaKuzum benim emin ol birada her ay ne ümitler ne üzüntüler ne yıpranmalar ağlamalar biliyoruz. Ama ne yapalım olmayınca olmuyor işte. Kendimizi üzünce ağlayinca olacak mi hayır. Bu bizi daha cok strese sokar ve işimizi zorlaştırır o yüzden üzüntü yok ağlamak yok. Sadece sabır dua ve beklemek var. Tamam mı canım benim ağlama şimdi toparlan yap kendine ve eşine bir kahve otur eşinle güzel sohbet eşliğinde iç kahveni. Bu ay değilse başka ay olur kuzum üzülme. Dua ya devam
Kızlar merhabalar bugün adetime 6 gün var ovulasyon testi yaptım bugün ayrıca iki gündür süt kesiği akıntım var yoğun şekilde ovulasyon testim böyle çıktı acaba yine mi yumurtluyorum?