Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglin ne zaman? Yapsana sende bi test

A R Y A bakarlar canım söyle adetim 9 gün gecikti de sancim ve agrım var kasiklarimda ve karnımda de dayanamıyorum falan dersen bakarlar. 2 saat icindede sonuç çıkar zaten.

Kuzum üzülme.
Sanırım biraz rahat bırakmak gerekiyor kendimizi. Ovulasyon falan kullanıyor musun? Benim de 10 aydır olmuyor. Ne yapsam ne denesem diye araştırıp duruyorum, hepsinden önce sanırım Rabbime tam teslimiyet konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz. O dilerse herşey olur herşey. Yeter ki inanalım, güvenelim, dua edelim hem de çok dua edelim.

Öyle kuzu, rahat bırakmak gerekiyor ama gelde anlat bunu içime
Ovulasyon kullanmadım, son 3 ay klomen femara kullandım çatlatma iğnesiyle
Onuda boşuna kullandım da bakma, boşuna derken zaten yumurta olusmasında çatlamada problem yoktuda belki fazla yumurta olur sans artar vs diye
Ama olmadı
Bende bir sürü sey kullandım, takip ettim ama vakti var demek ki
Benim canımı sebepsiz infertilite olması sıkıyor, 2 sene oldu
Artık elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıp ona güvenmeliyiz
Ve dua edelim dediğin gibi, hemde çok dua edelim

El alem milletin çocuk sayısına karışır olmuş kardeş istemeleri tuhaflarına gidiyor neden bencillikten benim etrafımda aynı böyle tipli insa lar var ve nefret ediyorum ah alıyorsunuz milleti kırarak başka bişey yaptığınız yok benim 1 çocuğum var 2. Olsun istiyorum onun için senelerdir uğraşıyorum . Olursa 3.de olsun ama niyeyse insanlar karışıyor . Kendilerine gelince 2 tane olsun yok 3 tane olsun ama sedece kendilerinin olsun .bencillik yapmayın sizene size bir soru soruyor cevaplara bak ya nasıl sinirlendim pardonda ne sanıyorsunuz kendinizi .

Mesajları okudukça deli oluyorum en çokta insanı ne üzüyor sen tanımadığın insanların çocukları olsun diye dua ederken onların sana karışması .

Öyle haklısın ki...
Bazen insanın içinde yaşadıklarını bir başkası çok güzel özetliyor. Elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakmak gerekiyor. Verirse verir, vermezse hayırlısı böyleymiş, nasip diyip yola devam etmekten başka yol yok

Allah sagliklı sihhatli cocuklar nasip etsin ama bu konu kapansin artik. Cocuk sayısına birsey diyen olmadı lütfen sizde uzatmayin. Buyuk bir yanlis anlasilma var. Birbirimizi kirmayalim. Bu grupta herkesin 1 tane amaci var hayirli evlat sahibi olmak. Bu gruptaki herkes cok hassas arkadaslar. Zaten birsuru stresimiz var kendimize yeni stres sebepleri uretmeyelim degil mi

Kuzular bi sakin olun ya...
Kimin kaç çocuk istediği kendisini ilgilendiren bir durumdur, ister 1 ister 2 ister 3
Maddi gücü ve manevi sabrı varsa başkalarını ne ilgilendirir ki.
Hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz. Kimimiz ilk bebişi isterken, evlat hasretiyle yanarken bir başkası 2. Veya 3. Veya 4. Çocuğu için çabalıyor. Herkesin kendi kararı...
Yeri geliyor gülüyoruz, yeri geliyor ağlıyoruz, yeri geliyor biri bir başkasına teselli oluyor.
Kavgaya, tartışmaya, kalp kırmaya hiç gerek yok. Sakin olalım, moral bozmayalım. Rabbim isteyen herkesin gönül muradını tez zamanda versin
Hepimiz zor ve hassas dönemlerden geçiyoruz, böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

Aynen öyle
Verdiğide imtihan, vermediğide..
Rabbim bizlere sağlık huzur versin eşlerimizle ailelerimizle
Hayırlısıysa bi evlatta nasip eder, etmezse onada dicek bişeyimiz yok
Kimi kime şikayet edip kime darılayım
Rabbim ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…