- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.021
Anladım canım çok teşekkür ederim. Benimde 2 günüm kaldı adetime bu şekilde silik çizgi çıktı ancak emin olamıyorum 1-2 gündür takip ediyorum, salı günü kan vereceğim inşallah. Rabbim sana da sağlıkla kucaklatsin inşallahMerhaba canım hayırlı olsun ben 11. Gün yumurtlama gördüm galiba tam hatırlayamadım yani ayın 14ünde yumurtlama gördüm ayın 28inde testte silik çizgi gördüm aynı gün kanda 70 çıktı adetime bir gün vardı canım
Bence var gibi canimAnladım canım çok teşekkür ederim. Benimde 2 günüm kaldı adetime bu şekilde silik çizgi çıktı ancak emin olamıyorum 1-2 gündür takip ediyorum, salı günü kan vereceğim inşallah. Rabbim sana da sağlıkla kucaklatsin inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah bakalım salı günü kan vereceğimBence var gibi canim
Ben içmedim canim adet dönemi 1 hafta ara verdim. Adetim bitince yeniden başladımEdetliyken icilmiyormus demi canım bende bu ay basladimda
Eki Görüntüle 2925969 şimdide böyle çıktı ne yani tekrardan mı yumurtlama olucak 1 saat önceki ince çizgiydi şimsi 2. Çizgi daha net
Ayni kaderi paylaşıyoruz senin bitiyor ne güzel bende çocuk gelişimi lisede okudum açıktan devam ediyorm 2.sinifimbu yoğunlukta kendine nasıl zaman ayırıyorsun
Kalan zamanı kendimden çok sevdiklerime ayırıyorum diyebilirim. Annem ve 2 kardeşim var, babamı 11 ay önce kaybettim. Bol bol eşim ve ailemle vakit geçiriyorum. Ben de bu kargaşa da yuvarlanıp gidiyorum.Ayni kaderi paylaşıyoruz senin bitiyor ne güzel bende çocuk gelişimi lisede okudum açıktan devam ediyorm 2.sinifimbu yoğunlukta kendine nasıl zaman ayırıyorsun
Arada kaynamış olabilir canım. Yarın kan vericem, bakalım.A R Y A Burdayım canım takibimdesin. Önceki gün yazdım sana görmedin sanırım. Okuyorm yazdıklarını.sende iyi ki varsin canım benim. Pazartesi mutlaka kan ver eğer adet olmazsan. Kafamız rahat olsun.
Çokta emin olma. Ben de biontech oldum, 9 gün gecikmem var halâ regl olmadımKızlar ben reglim bitti biontech ilk dozunu oldum etkisi varmış diyorlar öyleyse gidip Almanların elini öpücem
Hayırlı uğurlu olsun belirtilerin nelerdi paylaşırmısınEki Görüntüle 2926126 Kızlarrr ben inanamıyorum şuann, bugün benim yıldönümüm bat 2
Hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşlh belirtilerin neydi anlatırmısınKızlar günaydın bikaç grupla beraber burayıda takip ediyodum bat 4 ekimdi ben 1 ekimde hamile olduğumu öğrendim hemde silik olmayan bi çizgi ile beta 797 çıktı umarım hepiniz bu ay aynı sonucu alırsınız sizinle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2926126 Kızlarrr ben inanamıyorum şuann, bugün benim yıldönümüm bat 2
Senin yine bir msjını okuyup kahkaha atmıştım şimdi de attımKızlar ben reglim bitti biontech ilk dozunu oldum etkisi varmış diyorlar öyleyse gidip Almanların elini öpücem
Kızlar günaydın bikaç grupla beraber burayıda takip ediyodum bat 4 ekimdi ben 1 ekimde hamile olduğumu öğrendim hemde silik olmayan bi çizgi ile beta 797 çıktı umarım hepiniz bu ay aynı sonucu alırsınız sizinle paylaşmak istedim
Sıfır belirtiHayırlı uğurlu olsun belirtilerin nelerdi paylaşırmısın
Teşekkür ederimSenin yine bir msjını okuyup kahkaha atmıştım şimdi de attımöpmen lazım. Bu arada tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli evladınız olsun
Tebriklerbaya yüksek çıkmış erken döllenme olmuş sanırsam daim etsin inşallah Rabbım
Amin teşekkür ederim belirti olarak aşırı halsizliğim ve aşırı gazım vardı başka bişey yaşamadım herşey normaldi zaten tesadüfen öğrendim hamile olduğumu 5 aydır deniyoduk ovulasyon testi kullanıyodum ilişkiden sonra yatıyodum sadece bu ay yumurtlama testi denemedim ve özel bişey yapmadım ve bu ay hamile kaldım baya şaşırdımHayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşlh belirtilerin neydi anlatırmısın
Arkadaşım kimsenin seni yaraladığı yok o süreçlerden bizde geçtik.senin dalga misali niye 3 istiyorsunuz çocukların 4 du 5 isterse yapıcakmısınız lafların hoş değil.bakabilecek durumdayız çok şükür ve Allah nasibiyle kısmetinide verir inslh.evlat istemenin senin deyiminle abes olduğunu düşünmüyorum.allah dileyen isteyen herkesin kucaklarını doldursunArkadaşım neden beni yaralamaya çalıştın? Şu an için çocuğum yok ama inan ki senin çocuğunda da gözüm yok :) eğer bakabileceksen tabi ki 10 tane çocuğun olsun, benimle ilgisi ne?! Umarım istediğin kadar çocuğun olur ve sen de her konuda onlara yetişebilirsin. İyi dileklerim seninle olsun.
Hadi hayırlısı canım. O güne kadar sana canı gönülden dua edicem. Dilerim Rabbim sana hayırlı haberi müjdeler evinde ve burada bir bayram edası ile güzel birgün yaşarız. Sende inan elbet olacak ama bu ay ama başka ay,hiç önemli değil sen yeterki olacağına inan.Allah'ım dudaklarindan dökülen dua ni gök kubbede kabul etsin.gonlune razi eylesin. Gönlündeki muradını da sana nasip etsin insaAllah kuzum.Arada kaynamış olabilir canım. Yarın kan vericem, bakalım.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı ilerleyen bir hamilelik nasip etsin. Sonunda da hayırlı ve sağlıklı bir evlat kucağına almak nasip olsun.Amin teşekkür ederim belirti olarak aşırı halsizliğim ve aşırı gazım vardı başka bişey yaşamadım herşey normaldi zaten tesadüfen öğrendim hamile olduğumu 5 aydır deniyoduk ovulasyon testi kullanıyodum ilişkiden sonra yatıyodum sadece bu ay yumurtlama testi denemedim ve özel bişey yapmadım ve bu ay hamile kaldım baya şaşırdım