Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım çok teşekkür ederim. Benimde 2 günüm kaldı adetime bu şekilde silik çizgi çıktı ancak emin olamıyorum 1-2 gündür takip ediyorum, salı günü kan vereceğim inşallah. Rabbim sana da sağlıkla kucaklatsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20211003_061915.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar günaydın bikaç grupla beraber burayıda takip ediyodum bat 4 ekimdi ben 1 ekimde hamile olduğumu öğrendim hemde silik olmayan bi çizgi ile beta 797 çıktı umarım hepiniz bu ay aynı sonucu alırsınız sizinle paylaşmak istedim

Eklentiler

• F0FCC280-51A7-430C-90E1-4CC94265C6A7.jpeg
    211,5 KB · Görüntüleme: 94
Ayni kaderi paylaşıyoruz senin bitiyor ne güzel bende çocuk gelişimi lisede okudum açıktan devam ediyorm 2.sinifim bu yoğunlukta kendine nasıl zaman ayırıyorsun

Ayni kaderi paylaşıyoruz senin bitiyor ne güzel bende çocuk gelişimi lisede okudum açıktan devam ediyorm 2.sinifim bu yoğunlukta kendine nasıl zaman ayırıyorsun
Kalan zamanı kendimden çok sevdiklerime ayırıyorum diyebilirim. Annem ve 2 kardeşim var, babamı 11 ay önce kaybettim. Bol bol eşim ve ailemle vakit geçiriyorum. Ben de bu kargaşa da yuvarlanıp gidiyorum.

Kızlar ben reglim bitti biontech ilk dozunu oldum etkisi varmış diyorlar öyleyse gidip Almanların elini öpücem
Çokta emin olma. Ben de biontech oldum, 9 gün gecikmem var halâ regl olmadım her gün olmayı bekliyorum ama yok. 3*gün öncesine kadar testler de negatifti

Hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşlh belirtilerin neydi anlatırmısın

Eki Görüntüle 2926126 Kızlarrr ben inanamıyorum şuann, bugün benim yıldönümüm bat 2
Kızlar ben reglim bitti biontech ilk dozunu oldum etkisi varmış diyorlar öyleyse gidip Almanların elini öpücem
Senin yine bir msjını okuyup kahkaha atmıştım şimdi de attım öpmen lazım. Bu arada tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli evladınız olsun

Tebrikler baya yüksek çıkmış erken döllenme olmuş sanırsam daim etsin inşallah Rabbım

Hayırlı uğurlu olsun belirtilerin nelerdi paylaşırmısın
Sıfır belirti sadece normal regl ağrıları çektim ufak ufak, ne göğüs hassasiyeti ne akıntı. Benim normalde bile akıntım sürekli olur bu hafta doktora gidecektim enfeksiyon için. Eşimle ben düzenli olarak sabah aç karna keçiboynuzu pekmezi yedik bir kaşık. Hiç ovulasyon testi yapmadım çünkü çalışıyorum yapsam da eve gidip değerlendirme şansımız olmazdı. Bu ay farklı olarak regli bitişinden hemen sonra üst üste 3 gün değerlendirdim belki o tuttu

Hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşlh belirtilerin neydi anlatırmısın
Amin teşekkür ederim belirti olarak aşırı halsizliğim ve aşırı gazım vardı başka bişey yaşamadım herşey normaldi zaten tesadüfen öğrendim hamile olduğumu 5 aydır deniyoduk ovulasyon testi kullanıyodum ilişkiden sonra yatıyodum sadece bu ay yumurtlama testi denemedim ve özel bişey yapmadım ve bu ay hamile kaldım baya şaşırdım

Arkadaşım kimsenin seni yaraladığı yok o süreçlerden bizde geçtik.senin dalga misali niye 3 istiyorsunuz çocukların 4 du 5 isterse yapıcakmısınız lafların hoş değil.bakabilecek durumdayız çok şükür ve Allah nasibiyle kısmetinide verir inslh.evlat istemenin senin deyiminle abes olduğunu düşünmüyorum.allah dileyen isteyen herkesin kucaklarını doldursun

Arada kaynamış olabilir canım. Yarın kan vericem, bakalım.
Hadi hayırlısı canım. O güne kadar sana canı gönülden dua edicem. Dilerim Rabbim sana hayırlı haberi müjdeler evinde ve burada bir bayram edası ile güzel birgün yaşarız. Sende inan elbet olacak ama bu ay ama başka ay,hiç önemli değil sen yeterki olacağına inan.Allah'ım dudaklarindan dökülen dua ni gök kubbede kabul etsin.gonlune razi eylesin. Gönlündeki muradını da sana nasip etsin insaAllah kuzum.

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı ilerleyen bir hamilelik nasip etsin. Sonunda da hayırlı ve sağlıklı bir evlat kucağına almak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…