- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.081
bende reglimin 4. gunu oldum esimle beraber ayni gun ayni saat benim 14u bakalim banada yaricak miKızlar ben reglim bitti biontech ilk dozunu oldum etkisi varmış diyorlar öyleyse gidip Almanların elini öpücem
Evet canım tam yazdığın açıkladığın gibi ben de şimdi gen analizi için bekliyorumBizi eşimin üroloji doktoru yönlendirdi hiçbir sıkıntı yokken olmayabiliyor ama birde tıbbı genetiğe gidin dedi bizde tamam dedik gittik tıbbı genetik doktoru sebebsiz infertilite demek için bunu da yaptırmanız şart uzun zamandan sonra çocuk sahibi olmamışsa dedi. Mesela kromozlarımız düzen içinde oluşuyor hayatınıza etki etmeyebilir birşeydir ama çocuğunuz olmasına engel olblr anormallik varsa dedi yani biz bunun sonucuna göre tüp veya böyle yol yöntem deneyin diyoruz hastalarımıza dedi. Bir yerde çok güzel ben kan pıhtılaşması testimi çok istiyordum tek düşük var diye araştırmamışlardı en azından şimdi yaptırıp içim rahat edecek çünkü kan pıhtılaşma ailemde çoğu kişi de var. Herşeyi bilerek önlem almak ilerlemek daha güzel olacak.Evet uzun sürüyormuş sonuç alınca sana da bilgi veririm canım.
Bu site kimseyle konuşamadığın paylaşamadığın şeyleri konuşup paylaşmak destek olmak için var.kimsenin çocuk sayısını çocuk istemesini tuhaf bulup defalarca kez ukalalık yapmak için değil.arkadaş bir kaç kez çok tuhaf saçma gibi lafları söylemeye devam ederse insanda der sen takılma bunlara kendi işine odaklan diye o kişide nasıl anlarsa öyle anlar.sanada diyorum 3 cü çocuk istemem siz gibileri irdelemez sonra iç dünyadada diş dünyadada cevabı acıtır noktaArkadaşımız size maddi manevi hazırsanız bişey diyemem zaten diye gayet güzel bi açıklama yapmış. Burda herkes anne olmak için uğraşıyor zaten ergen triplerine girip “tedavine odaklan” diye iğneleyici bi cevaba gerek varmıydı ???
Gerçek hayatınızda da size yorum yapanları hassas noktalarından vurup canlarını acıtarak cevap vermeyi seçiyosanız 3. Çocuk yerine kendi iç dünyanızı iyileştirin .
Ay hadi inşallah habersiz bırakma bizibende reglimin 4. gunu oldum esimle beraber ayni gun ayni saat benim 14u bakalim banada yaricak mi
Evet canım tam yazdığın açıkladığın gibi ben de şimdi gen analizi için bekliyorum
Bir de bilinç altı diyenlerde var..
bakalım bizlerin öyküsünden ne çıkacakiyi pazarlar
Adanaya daha kış gelemedi malum yaz memleketi resmen halen güneş yakıyoKızlar bulunduğunuz illerde havalar nasıl. Ben HATAY dayım fena yağmur var sabahtan beri. Kış yüzünü göstermeye başladı.⛈
Canım benim gayet haklısın haklı olarakta bu tarz düşüncelere kapılıp gidiyorsun. Birşeyler için illa bir sebep aramakta yanlış. Belki hayırlısı böyleymiş. Ne yapalım hadi söyle canım. Ağlayalım bağıralım kendimizi parçalayalım ne olacak ne geçecek elimize. Bak ben 12 yıllık evliyim 1 oğlum var ve hemen oldu. Ama oğlu. Özel bir çocuk otizmli. Buda benim imtihanım yıllarca onun eğitimi ve tedavisi için yapamadığım şey kalmadı. Şimdi kardeş istiyoruz benim meleğim. Ve okadar üzülüyor ki olmadığı için. 4 yıldır oğlum için ve istediğim için çabalıyorum 2. Olsun diye. Şimdi diceksin ki belki senin 1 tane var böyle konuşmak kolay. Öyle değil kuzum emin ol değil. Evlat sahibi olanının 1 ide aynı 5 ide aynı. Rabbim gönlümüze göre versin dilerim.Bu nasıl imtihanmış, isyan etmiyorum ama
Bi sebep olsa keske
Onu düzeltmenin peşinden koşsam
Çabalasam
Bişeyler yapsamm
Bu sorun düzelirse o zaman olur işte diye bi ümidim olsa
Bişey yok elimden bişey gelmiyor, ordan burdan duyduğum ne varsa yapim belki budur vesile diyorum deniyorum
Şu doktor iyi diyorlar, düşünmeden ertesi gün onda buluyorum kendimi
Ama hep aynı sonuç, sebepsiz
Bu ayda boş yere girdim beklentiye zaten salak salak, iki gün regl gecikti diye sey var sanki hiç gecikmiyomus gibi yükselttimde yükselttim kendimi
O yüzden bu kadar üzüldüm
Allahım banada bekleyen herkesede hayırlısıyla nasip etsin bi an önce ne diim ki
Çok saol canım benimm sende
Merhaba canım hoşgeldin. Dilerim hakkında hayırlısı olu.Merhaba, 31 yaşındayım bat 1 ekimdi. İki gün geciktim ama test negatif. 15 aydır deniyoruz, Mart ayında boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.
Yumurtlama olmayan zamanda da regl gördünüz mü bunu çok merak ediyorum daCanım bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor benimde 2 ay önceki takibimde yumurtlama olmamıştı.
Canım benim gayet haklısın haklı olarakta bu tarz düşüncelere kapılıp gidiyorsun. Birşeyler için illa bir sebep aramakta yanlış. Belki hayırlısı böyleymiş. Ne yapalım hadi söyle canım. Ağlayalım bağıralım kendimizi parçalayalım ne olacak ne geçecek elimize. Bak ben 12 yıllık evliyim 1 oğlum var ve hemen oldu. Ama oğlu. Özel bir çocuk otizmli. Buda benim imtihanım yıllarca onun eğitimi ve tedavisi için yapamadığım şey kalmadı. Şimdi kardeş istiyoruz benim meleğim. Ve okadar üzülüyor ki olmadığı için. 4 yıldır oğlum için ve istediğim için çabalıyorum 2. Olsun diye. Şimdi diceksin ki belki senin 1 tane var böyle konuşmak kolay. Öyle değil kuzum emin ol değil. Evlat sahibi olanının 1 ide aynı 5 ide aynı. Rabbim gönlümüze göre versin dilerim.Dualarım seninle kuzum.
Elbette gördüm 34. Gün adet oldum. Normalde 28 ila 30 gun arası sürerdi dongum 34. Gün oldum.Yumurtlama olmayan zamanda da regl gördünüz mü bunu çok merak ediyorum da
Ayy kuzum benim çok teşekkür ederim. Dilerim hepimizin gönlümüzün muradını yaşarız. Sıkma canını.Haklısın kuzum çok haklısın
Kızıyorum kendimede zaten
Bu kadar çocuk çocuk diye isyan ediyosun, rabbim vericeek bi evlat onunla imtihan edicek bu sefer o zaman anlıcaksın diyorum ısrarın isyanın ne oldugunu
Gerçekten aylardır üzülmüyodum vardır rabbimin bildiği doğru zamanda gelicek diye kendimi ne güzel rahatlatmıstım
Bu ay yine kendim yüzünden girdim beklentiye ondan üzüldüm böyle, toparlanıcam ama
Oğluşunada sağlıklı güzel ömürler nasip etsin rabbim, gönlündeki gibi tez zamanda bi kardeşide olsun hayırlısıyla insallah
Bende senin için dua edicem
Sizin gibi tavır takılanları ne iç dünyamda ne dış dünyamda barındırmıyorum zaten . Kendinize çok fazla anlam yüklemişsiniz üzgünüm ama sizin konuştuğunuz üslupla konuşanları ben ciddiye alamıyorum ki bende etki yaratsın.Bu site kimseyle konuşamadığın paylaşamadığın şeyleri konuşup paylaşmak destek olmak için var.kimsenin çocuk sayısını çocuk istemesini tuhaf bulup defalarca kez ukalalık yapmak için değil.arkadaş bir kaç kez çok tuhaf saçma gibi lafları söylemeye devam ederse insanda der sen takılma bunlara kendi işine odaklan diye o kişide nasıl anlarsa öyle anlar.sanada diyorum 3 cü çocuk istemem siz gibileri irdelemez sonra iç dünyadada diş dünyadada cevabı acıtır nokta
Acilde baktiracaksan bir sikayet soyle basim donuyor falan de sonra gebelikten suphelendigini soyle. Direk ben bhcg baktircam dersen bakmiyorlarKızlar eşim devlet memuru olduğu için 2 doz aşı olana kadar her hafta PCR testi istiyorlar. Akşam üzeri gidip test verecek, ben de gitsem acilde beta bakarlar mı acaba? Daha önce hiç beta vermediğim için bilmiyorum
YaaaAcilde baktiracaksan bir sikayet soyle basim donuyor falan de sonra gebelikten suphelendigini soyle. Direk ben bhcg baktircam dersen bakmiyorlar