Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım tam yazdığın açıkladığın gibi ben de şimdi gen analizi için bekliyorum
Bir de bilinç altı diyenlerde var..
bakalım bizlerin öyküsünden ne çıkacak iyi pazarlar

Bu site kimseyle konuşamadığın paylaşamadığın şeyleri konuşup paylaşmak destek olmak için var.kimsenin çocuk sayısını çocuk istemesini tuhaf bulup defalarca kez ukalalık yapmak için değil.arkadaş bir kaç kez çok tuhaf saçma gibi lafları söylemeye devam ederse insanda der sen takılma bunlara kendi işine odaklan diye o kişide nasıl anlarsa öyle anlar.sanada diyorum 3 cü çocuk istemem siz gibileri irdelemez sonra iç dünyadada diş dünyadada cevabı acıtır nokta

Evet canım tam yazdığın açıkladığın gibi ben de şimdi gen analizi için bekliyorum
Bir de bilinç altı diyenlerde var..
bakalım bizlerin öyküsünden ne çıkacak iyi pazarlar

Kader gayrete aşıkmış biz gayret etmekten vazgeçmeyelim de gerisi takdir ilahi canımcım hiçbir şey de çıkmayabilir yani.
Sanada iyi pazarlar diliyorum

Arkadaşlar biz 3cü çocuğu düşünüyoruz 2019 ocak ayında bir düşüğüm oldu önünden buyanada uğraşıyoruz olmadı henüz bir ekimde adet günümdü test yaptım belli belirsiz hayalet bir çizgi çıktı yada ben öyle gördüm daha önce başına gelen varmı hayalet çizgi.3cü çocuğu istememi tuhaf saçma bulmayanlar cevap verirse çok mutlu olurum

Canım benim gayet haklısın haklı olarakta bu tarz düşüncelere kapılıp gidiyorsun. Birşeyler için illa bir sebep aramakta yanlış. Belki hayırlısı böyleymiş. Ne yapalım hadi söyle canım. Ağlayalım bağıralım kendimizi parçalayalım ne olacak ne geçecek elimize. Bak ben 12 yıllık evliyim 1 oğlum var ve hemen oldu. Ama oğlu. Özel bir çocuk otizmli. Buda benim imtihanım yıllarca onun eğitimi ve tedavisi için yapamadığım şey kalmadı. Şimdi kardeş istiyoruz benim meleğim. Ve okadar üzülüyor ki olmadığı için. 4 yıldır oğlum için ve istediğim için çabalıyorum 2. Olsun diye. Şimdi diceksin ki belki senin 1 tane var böyle konuşmak kolay. Öyle değil kuzum emin ol değil. Evlat sahibi olanının 1 ide aynı 5 ide aynı. Rabbim gönlümüze göre versin dilerim.Dualarım seninle kuzum.

Kızlar lütfen bi sakin olalım. Tartışmayalım birbirimizle hepimiz aynı sebep ve uğraş için buradayız amacımız birbirimize destek olmak ve bu süreci herkes birbirine akıl vererek yol göstererek ve tavsiyelerle amaç bu olsun lütfen. Çok başka konulara takılıp kalmayalım. Ve lütfen kurduğumuz cümlelere özen göstererek mesajımızı yazalım. Kırmayalım kırılmayalım kızlar. Zaten stresli süreç yaşıyoruz. Birde burada yaratmayalım kendimize stres lütfen. Şu 3. 5. Çocuk mevzusu kapansın artık lutfennn

Haklısın kuzum çok haklısın
Kızıyorum kendimede zaten
Bu kadar çocuk çocuk diye isyan ediyosun, rabbim vericeek bi evlat onunla imtihan edicek bu sefer o zaman anlıcaksın diyorum ısrarın isyanın ne oldugunu
Gerçekten aylardır üzülmüyodum vardır rabbimin bildiği doğru zamanda gelicek diye kendimi ne güzel rahatlatmıstım
Bu ay yine kendim yüzünden girdim beklentiye ondan üzüldüm böyle, toparlanıcam ama
Oğluşunada sağlıklı güzel ömürler nasip etsin rabbim, gönlündeki gibi tez zamanda bi kardeşide olsun hayırlısıyla insallah
Bende senin için dua edicem

Ayy kuzum benim çok teşekkür ederim. Dilerim hepimizin gönlümüzün muradını yaşarız. Sıkma canını.

İyi pazarlar kizlar. Hamile haberlerini duydukça test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum ekim ayi hamislerimize hayirli olsun Rabbim saglikla evlatlariniza kavusmanizi nasip etsin. Darısı bat gunu geciken ve bat gününü bekleyen bizlere olsun insallah.

Sizin gibi tavır takılanları ne iç dünyamda ne dış dünyamda barındırmıyorum zaten . Kendinize çok fazla anlam yüklemişsiniz üzgünüm ama sizin konuştuğunuz üslupla konuşanları ben ciddiye alamıyorum ki bende etki yaratsın.
Ben sizin çocuk sayınıza takılmadım üslubunuzla ilgili konuştum. Burası cümlelerinizin sonuna “nokta” yazarak konuşmaları sonlandıracağınız veya uzatacağınız bir mecra değil. Lütfen egonuzu başka ortamda tatmin edin. Bizler burada birbirimize destek olmak için varız .

Kızlar eşim devlet memuru olduğu için 2 doz aşı olana kadar her hafta PCR testi istiyorlar. Akşam üzeri gidip test verecek, ben de gitsem acilde beta bakarlar mı acaba? Daha önce hiç beta vermediğim için bilmiyorum. Gecikmenin 9.günündeyim

Acilde baktiracaksan bir sikayet soyle basim donuyor falan de sonra gebelikten suphelendigini soyle. Direk ben bhcg baktircam dersen bakmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…