Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar, mutlu pazarlar herkese ☺️ Davul zurna sesiyle uyandım bu sabah gelin çıkacakmış, 12 ye kadar uyurum diyordum ama nerdeeeee. 😂 Sizler nasılsınız bakalım
Aynı be yaaa 😁 bizde denişik birşey yok. Uyutmazlar anam uyutmazlar. Gerçi zamanında bizlerde birilerini uyutmamıştık sanırım 🤣 Bak şimdi aklıma geldi acaba arkamızdan küfür falan etmiş olabilirler mi kız.🤔🤣

Zaten 2 çocuğunuz varmış baya tecrübesisiniz Allah sağlık sıhhat versin gönlünüze göre versin 3 de 5 de yaparsınız bizim açımızdan bir sorun yok yani zaten bat 1 ekim yazmissiniz onu da anlamadım gecikmeniz olduğu durumda test yapıp kan veriyorsunuz zaten. Burada bir çoğumuz ilk gebeligimiz için uğraşıyoruz anlıyor musunuz halimizden bilmiyorum evet bir suru tedaviler çareler için paylaşımda bulunuyoruz buna odaklanmış durumda herkes bunu vurgulayip kalp kırmaya birilerini üzmeye gerek var mı gerçekten?
Arkadaşım niyetim kimseyi ignelemek değil arkadaş üçtür niye 3cuyu istiyorsunuz cocullar fazlasını istese yapacakmısın çok garip vs demekki bakacak durumdayız istiyoruz.ve tedavi sürecine gelince ilk cocugumda 2 yıl tedavi oldum kullanmadığım ilaç iğne kalmadı o süreci çok iyi biliyorum ve kimseyede niye 3 5 istiyorsunuz çok tuhaf demedim.dileyen isteyen herkese nasip etsin Allah.ve tecrübeye gelince test yaptım hayali çizgi çıktı sonradan yada ben uydurdum bilmiyorum.2019 dan buyanada uğraşıyoruz olsun diye iki çocuğum olmasına rağmen şuan yine isteyip olmaması çok üzücü emin olun aynı hisler değişmiyor.iki çocuğum var otur aşağı diyemiyorsun neden olmuyor diye çok üzülüyor insan

Günaydın 🙋‍♀️
Bende çatlatma iğnesinden 19 gün sonra regl oldum bugün
Yine nasip değilmiş bu ayda, 2 senedir nasip olmadığı gibi
Günaydın canım. Ama sıkma canını. Hakkında hayırlısı böyleymiş şimdilik. Rabbim gecikitiriyorsa guzellestiriyordur. Rabbim elbet birgün nasip edecektir İnşaAllah. Sen tevekkülünü et takdir Rabbim de İnşaAllah.

Hadi hayırlısı canım. O güne kadar sana canı gönülden dua edicem. Dilerim Rabbim sana hayırlı haberi müjdeler evinde ve burada bir bayram edası ile güzel birgün yaşarız. Sende inan elbet olacak ama bu ay ama başka ay,hiç önemli değil sen yeterki olacağına inan.Allah'ım dudaklarindan dökülen dua ni gök kubbede kabul etsin.gonlune razi eylesin. Gönlündeki muradını da sana nasip etsin insaAllah kuzum.🤲
Amin amin amin canım, çok teşekkür ederim 🤲

Testler böyle 1 haftadır
20211002_183608.jpg

Ya çocuk düşündüğüm ay yumurtlama olmazsa üzülürüm
Bunda üzülecek birşey yok canım bu ay yumurtlama olmaz diğer ay olur inşaallah. Bak burada yıllarca çocuk isteyip her ay yumurtlaması olan ama hala bebek sahibi olamayan çok arkadaşlarımız var. Üzülme sadece dua et yeterli. Allah gönlüne göre versin canım.

Benim yumurtlama olmadigim ayda 34. Gün adet oldum. Yumurtlama olmamıştı o ay ve hayatımda ilk defa okadar uzun sürdü adet olmam. Ve adet olduğum güne kadar da yaptım testi hiç pik olmadı. Sıkma canını bu ay olmazsa diğer ay olur İnşaAllah.

Bana 12.günü testiniz şüpheli geldi keşke kurumadan görseydik kuruyunca aşırı silinebiliyor.
Siz teste devam edin bazen yumrtlama görmeden adet olmuyor siz devam edin en azından aklınızda şüphe kalmasın sonraki günler ne yaşıyor bünyeniz görün derim. 👍 Bilmek adına.

X