- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 30
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.041
Kızlar reglimin başladığı günden itibaren Bugün 21 gün ama hala ovulasyon testini pozitif görmedim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı be yaaa bizde denişik birşey yok. Uyutmazlar anam uyutmazlar. Gerçi zamanında bizlerde birilerini uyutmamıştık sanırım Bak şimdi aklıma geldi acaba arkamızdan küfür falan etmiş olabilirler mi kız.Günaydın kızlar, mutlu pazarlar herkese Davul zurna sesiyle uyandım bu sabah gelin çıkacakmış, 12 ye kadar uyurum diyordum ama nerdeeeee. Sizler nasılsınız bakalım
Canım bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor benimde 2 ay önceki takibimde yumurtlama olmamıştı.Kızlar reglimin başladığı günden itibaren Bugün 21 gün ama hala ovulasyon testini pozitif görmedim ya
Arkadaşım niyetim kimseyi ignelemek değil arkadaş üçtür niye 3cuyu istiyorsunuz cocullar fazlasını istese yapacakmısın çok garip vs demekki bakacak durumdayız istiyoruz.ve tedavi sürecine gelince ilk cocugumda 2 yıl tedavi oldum kullanmadığım ilaç iğne kalmadı o süreci çok iyi biliyorum ve kimseyede niye 3 5 istiyorsunuz çok tuhaf demedim.dileyen isteyen herkese nasip etsin Allah.ve tecrübeye gelince test yaptım hayali çizgi çıktı sonradan yada ben uydurdum bilmiyorum.2019 dan buyanada uğraşıyoruz olsun diye iki çocuğum olmasına rağmen şuan yine isteyip olmaması çok üzücü emin olun aynı hisler değişmiyor.iki çocuğum var otur aşağı diyemiyorsun neden olmuyor diye çok üzülüyor insanZaten 2 çocuğunuz varmış baya tecrübesisiniz Allah sağlık sıhhat versin gönlünüze göre versin 3 de 5 de yaparsınız bizim açımızdan bir sorun yok yani zaten bat 1 ekim yazmissiniz onu da anlamadım gecikmeniz olduğu durumda test yapıp kan veriyorsunuz zaten. Burada bir çoğumuz ilk gebeligimiz için uğraşıyoruz anlıyor musunuz halimizden bilmiyorum evet bir suru tedaviler çareler için paylaşımda bulunuyoruz buna odaklanmış durumda herkes bunu vurgulayip kalp kırmaya birilerini üzmeye gerek var mı gerçekten?
Kızlar reglimin başladığı günden itibaren Bugün 21 gün ama hala ovulasyon testini pozitif görmedim ya
Günaydın canım. Ama sıkma canını. Hakkında hayırlısı böyleymiş şimdilik. Rabbim gecikitiriyorsa guzellestiriyordur. Rabbim elbet birgün nasip edecektir İnşaAllah. Sen tevekkülünü et takdir Rabbim de İnşaAllah.Günaydın
Bende çatlatma iğnesinden 19 gün sonra regl oldum bugün
Yine nasip değilmiş bu ayda, 2 senedir nasip olmadığı gibi
Amin amin amin canım, çok teşekkür ederimHadi hayırlısı canım. O güne kadar sana canı gönülden dua edicem. Dilerim Rabbim sana hayırlı haberi müjdeler evinde ve burada bir bayram edası ile güzel birgün yaşarız. Sende inan elbet olacak ama bu ay ama başka ay,hiç önemli değil sen yeterki olacağına inan.Allah'ım dudaklarindan dökülen dua ni gök kubbede kabul etsin.gonlune razi eylesin. Gönlündeki muradını da sana nasip etsin insaAllah kuzum.
35 günde bir oluyorum 5 gün sürüyorKaç günde bir regl oluyorsunuz acaba?
Ya çocuk düşündüğüm ay yumurtlama olmazsa üzülürümCanım bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor benimde 2 ay önceki takibimde yumurtlama olmamıştı.
Bunda üzülecek birşey yok canım bu ay yumurtlama olmaz diğer ay olur inşaallah. Bak burada yıllarca çocuk isteyip her ay yumurtlaması olan ama hala bebek sahibi olamayan çok arkadaşlarımız var. Üzülme sadece dua et yeterli. Allah gönlüne göre versin canım.Ya çocuk düşündüğüm ay yumurtlama olmazsa üzülürüm
35 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor
Benim yumurtlama olmadigim ayda 34. Gün adet oldum. Yumurtlama olmamıştı o ay ve hayatımda ilk defa okadar uzun sürdü adet olmam. Ve adet olduğum güne kadar da yaptım testi hiç pik olmadı. Sıkma canını bu ay olmazsa diğer ay olur İnşaAllah.Testler böyle 1 haftadır
Eki Görüntüle 2926177
Hayırlısı inşallahBenim yumurtlama olmadigim ayda 34. Gün adet oldum. Yumurtlama olmamıştı o ay ve hayatımda ilk defa okadar uzun sürdü adet olmam. Ve adet olduğum güne kadar da yaptım testi hiç pik olmadı. Sıkma canını bu ay olmazsa diğer ay olur İnşaAllah.
Evet devam edecegimBelki daha da uzayabilir 35 den fazla sürdüğü oluyorsa bence devam edin 5 gün daha sonra oldu mu kaçırdım mi düşünceniz olmasın. Bazı aylar yumrtlayamabiliyor o da var.
Testler böyle 1 haftadır
Eki Görüntüle 2926177
Şeffaf akıntı uzayan şekilde olunca bende 2 ile 4 gün sonrası testim pik oluyor. Herkes bir değil ama sizde de olur bilinmez yaşamadan.Yumurtlama akıntısı var 2 gündür şeffaf uzayan şekilde