- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.001
aleykum selam ..tutturabilirsek olcak hayirli kizim cok nasipliydi .. illaki her gelen bebek nasibiyle gelir sukurler olsun ondan yana sorunumuz yok saglikla imtihan etmesin yeterliSelam. Benim için sakıncası ne olabilireğer senin için manevi ve ekonomik açıdan bir endişe yoksa 3. Çocuğun hayırlı olsun.
Kuzu aof den mi cocuk gelişimi okuyorsun hangi okulKuzu belki çalışmak kafanı dağıtır ve kendiliğinden olurbu süreç maddi manevi yıpratıyor, en azından minnetsiz paran olur. Rahatça istediğin test, takviye, ilaç ve alırsın
Evet kuzum, ikinci üniversite kapsamında. İstanbul Üniversitesi Aöf. Yoksa başka lisans mezuniyetim var, o alanda yüksek lisans yapıyorum bu da belki işime yarar diye okuyayım dedim.Kuzu aof den mi cocuk gelişimi okuyorsun hangi okul
DenizKoKuLuMm kuzum napıyosun, nasılsın? Gözüm seni arıyor bazen, yazdıkların kalbimi ferahlatıyor. İyi ki varsın
Ayni kaderi paylaşıyoruz senin bitiyor ne güzel bende çocuk gelişimi lisede okudum açıktan devam ediyorm 2.sinifimEvet kuzum, ikinci üniversite kapsamında. İstanbul Üniversitesi Aöf. Yoksa başka lisans mezuniyetim var, o alanda yüksek lisans yapıyorum bu da belki işime yarar diye okuyayım dedim.
Arkadaşım neden beni yaralamaya çalıştın? Şu an için çocuğum yok ama inan ki senin çocuğunda da gözüm yok :) eğer bakabileceksen tabi ki 10 tane çocuğun olsun, benimle ilgisi ne?! Umarım istediğin kadar çocuğun olur ve sen de her konuda onlara yetişebilirsin. İyi dileklerim seninle olsun.Siz niye bu kadar takıldınız bizim 3 cüyü istememize?4dede giderim 5 de bizim kararımız.sen başkasının çocuk sayısına takılma tedavine odaklan cnm
İnşallah canimCanim benim bence hamilesin
Normalde 3 Ekim adet günüm ama ben 2 gün falan geç yumurtladim bekliyorum bakalımgec dollenmede boyle silik cikabiliyor 4 gun gecikmede bile silik cikti bende
Ay masallah ne guzel gebelik haberleri geliyorEki Görüntüle 2926126 Kızlarrr ben inanamıyorum şuann, bugün benim yıldönümüm bat 2
Günaydın 3 aydır deniyorum çizgiyi ilk 5 saniyede çektim sonra ilk dakikalarda kopkoyu oldu sanırım geliyor yaAy masallah ne guzel gebelik haberleri geliyor2 yıldır deniyormuydun günaydın herkeee buarada
Hayirli olsun canımEki Görüntüle 2926126 Kızlarrr ben inanamıyorum şuann, bugün benim yıldönümüm bat 2
Teşekkür ederiiimHayirli olsun canım
Merhaba canım hayırlı olsun ben 11. Gün yumurtlama gördüm galiba tam hatırlayamadım yani ayın 14ünde yumurtlama gördüm ayın 28inde testte silik çizgi gördüm aynı gün kanda 70 çıktı adetime bir gün vardı canımBir Pelincik merhaba canım seni buraya etiketledim ama bir şey soracaktım. Ben daha kan testi vermedim ama kaset testte silik cizgim var son adet tarihimle hesaplattigimda seninle aynı gün doğum gözüküyor 2022 Haziran annelerinde gördüm de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Acaba ne zaman yumurtlama olmustu senin kaç gün sonra belli oldu kaset testte bir de ne zaman kan verdin cevaplarsan çok sevinirim benim için önemli
Ne kadar güzel bir yildonumu hediyesi olacak hayirlisi olsun çok sevindim canimEki Görüntüle 2926126 Kızlarrr ben inanamıyorum şuann, bugün benim yıldönümüm bat 2
İkinci dozu oldun mu peki cnmKızlar ben reglim bitti biontech ilk dozunu oldum etkisi varmış diyorlar öyleyse gidip Almanların elini öpücem
Yaaa hayırlı olsunnnnEki Görüntüle 2926126 Kızlarrr ben inanamıyorum şuann, bugün benim yıldönümüm bat 2
Ekim ortası olmam gerekiyor ama doktoruma soracağım, ben olmaktan yanayımİkinci dozu oldun mu peki cnm
GalibaaYaaa hayırlı olsunnnnbu evlilik yıldönümlerinde uğur var galiba