Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz niye bu kadar takıldınız bizim 3 cüyü istememize?4dede giderim 5 de bizim kararımız.sen başkasının çocuk sayısına takılma tedavine odaklan cnm

Anladım canım inşallah istediğin gibi olur herşey. Çok iyi anlıyorum olsun içten Allahım bana da nasip et diyerek güzel dualar et kendine bizimde birgün olacak Allahın izniyle.
Ay etmez olur muyum her Allahın günü hem kendime hemde tüm isteyenlere dua ediyorum. Nasip bakalım

Siz niye bu kadar takıldınız bizim 3 cüyü istememize?4dede giderim 5 de bizim kararımız.sen başkasının çocuk sayısına takılma tedavine odaklan cnm
Arkadaşımız size maddi manevi hazırsanız bişey diyemem zaten diye gayet güzel bi açıklama yapmış. Burda herkes anne olmak için uğraşıyor zaten ergen triplerine girip “tedavine odaklan” diye iğneleyici bi cevaba gerek varmıydı ???

Gerçek hayatınızda da size yorum yapanları hassas noktalarından vurup canlarını acıtarak cevap vermeyi seçiyosanız 3. Çocuk yerine kendi iç dünyanızı iyileştirin .

Zaten 2 çocuğunuz varmış baya tecrübesisiniz Allah sağlık sıhhat versin gönlünüze göre versin 3 de 5 de yaparsınız bizim açımızdan bir sorun yok yani zaten bat 1 ekim yazmissiniz onu da anlamadım gecikmeniz olduğu durumda test yapıp kan veriyorsunuz zaten. Burada bir çoğumuz ilk gebeligimiz için uğraşıyoruz anlıyor musunuz halimizden bilmiyorum evet bir suru tedaviler çareler için paylaşımda bulunuyoruz buna odaklanmış durumda herkes bunu vurgulayip kalp kırmaya birilerini üzmeye gerek var mı gerçekten?

gec dollenmede boyle silik cikabiliyor 4 gun gecikmede bile silik cikti bende

Sabah uyandığında, akşam yatmadan önce iç.o zaman daha iyi faydasını görürsün.
Unuttuğun da önemli değil canım illa ayet yok düzenli aynı saatlerde al o da faydalı olacaktır. sen çalışan kadınsın yapacak birşey yok.

1 gün gittim tatile girdim ay çalışınca kafa çok dağılıyor ama tamam canim yarın sabah yapcam berbat bise ya sabırla ıcicem

1 gün gittim tatile girdim ay çalışınca kafa çok dağılıyor ama tamam canim yarın sabah yapcam berbat bise ya sabırla ıcicem
Kuzu işe mi girdin? Ah keşke bende çalışsam ama şuan şu yoğunlukta sanırım biraz zor. Hem yüksek lisans tez dönemindeyim, hem çocuk gelişimi 4.sınıfım, hem de kpss çalışmayı düşünüyorum. Hem de bebiş, hastane işleri

Biraz karışık canim mesleğim diş hekimi asistanı neyse bi bayan hekim eleman arıyordu gittim görüştüm çalıştım çok beğendi ama işte tedavi sürecini anlattım benim önceliğim çocuk ama ise de ihtiyacım var dedim kovana kadar giderim aslında para biriktirmem lazım 1 ay 2 ayda olsa vitaminlerimi alırım çocuk olsaydı şuan tam aradigim işti canim is rahat ve kadın çok tatlı bakalim hayırlısı hastane işi varken sıkıntılı ama çalışmak

Bende Perşembe günü başladım işe ikimizede şans getirsin ewet gün içinde hiç aklıma bile gelmiyor kafam çok rahatladı walla
Ay hadi hayırlı olsun canim vala ben benim mevzuları anlattım calistirirsaniz böyle böyle dedim şimdilik gidiyorum bakalim insanın aklına isten başka bise gelmiyor valla 1 senedir evdeydik çok özlemişim iş hayatını

Ay maşallah gebeleri görünce çok sevindim ben de bu ay denemeye başlamak istiyordum ama daha yeni folik asit aldım. Üç ay kullanıp başlasam daha iyi aslında. Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Kuzu belki çalışmak kafanı dağıtır ve kendiliğinden olur bu süreç maddi manevi yıpratıyor, en azından minnetsiz paran olur. Rahatça istediğin test, takviye, ilaç ve alırsın

Bende konuştum dedim tedavi sürecine girebilirim kabul ettiler aynennnn bende 1 yıldır evdeydim ilaç gibi geldi walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…