- 12 Mart 2019
- 14.815
- 34.208
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.921
Saglikli beslenme nerde kaldiNe azı yav bir tabak yedim kalktım sofradan namazımı falan kıldım. Birazdan yine yicem
Kız kızım abur cubur bıraktım diyorumSaglikli beslenme nerde kaldi
Benim özel sağlık sigortam vardı ödeme yapmadım ama yine de merak edip baktım imza atarken 758 TL tuttu benimSelam kızlar allah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir sorum olcaktı özelde ikili testi ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim
InsallahKız kızım abur cubur bıraktım diyorumTatlı da yapmıyorum. Ee makarnada yiyim yanı aksamada insaAllah sebze yapacağım
Ben wc de yasiyrm resmen sürekli ordayımKızlar sizde sürekli idrara cikiyormusunuz.
Ben innate kullaniyrm doktor doğuma kdr kullanacaksn dedi günlük alacağın bütün vitaminler var dedikızlar omega 3kullanıyormusunuz??ben başlayacam ama cok kararsız kaldım ocean mı yoksa solgar mı sızce??
Bana doktor ocean mummy almami soyledi hepsi varmis icinde ondan kullaniyorum 2 haftadirkızlar omega 3kullanıyormusunuz??ben başlayacam ama cok kararsız kaldım ocean mı yoksa solgar mı sızce??
Hurma doğuma yakın ye kuzum şimdi olmaz diye biliyorum benYiyorum kuzum valla frenlemeye calisiyorum kendimi en azından abur cubur da. Almadım iki gündür. Hurma falan almayı düşünüyorum usenmezsem yarın giderim markete
Gobek icinmi canim ben aynisefa balsam kullanmaya basladim hergun suruyorum karnimaDuş sonrası nemlendirici krem kullanan varmı
Karın değil cnm el yüz çok kuruduGobek icinmi canim ben aynisefa balsam kullanmaya basladim hergun suruyorum karnima
Cok kuru cildim oldugu icin yillardir Neutrogena vucut losyonu kullanirim her dustan sonraDuş sonrası nemlendirici krem kullanan varmı
Yüzüne pekiCok kuru cildim oldugu icin yillardir Neutrogena vucut losyonu kullanirim her dustan sonra
Yüzüm cok kurumaz dönem dönem pul pul dökulmeler olur ozamanda Neutrogena sivilce karsiti var onu kullaniyorm ama cok nemlendirmiyo sankiYüzüne peki
Hiç bişey olmaz kuzum. İçin rahat yiyebilirsinHurma doğuma yakın ye kuzum şimdi olmaz diye biliyorum ben
Valla bende öyle ya. Oğlum gece 4 gibj uyanıyor resmen koşa koşa tuvalete gidiyorum.okadar sıkışmış oluyorum ki. Su içmek iyidir de. Vücut su tutmaya alışması lazımdı. Bence bebekler büyüdüğü için baskı yapiyorBen wc de yasiyrm resmen sürekli ordayım
AhahInsallah
Gunaydin 11 olmadan uyanmiyorm artikGunaydinn kizcelerim@Yasnaz nerelerdesin kuzum Heyecandan nefes alıp verme egzersizleri mi yapiyosun
Sen uyu uyu iyice tadını çıkarGunaydin 11 olmadan uyanmiyorm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?