EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Selam kızlar allah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir sorum olcaktı özelde ikili testi ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim
Selam tatlım amin cümlemize. Fiyatları hiç bilmiyorum ama pahalıya yaptırma boşver

Doğrudur kuzum . Benimde arkadaşlarım aradı sana gelcez diye. Bir an yok diyemedim. Tamam da demedim onları kırmadan söylemem lazım bakalım. Bende korkuyorum kimseye gitmiyorum annemden baska
Bu dönemde sana gelelim diyenleri de anlamıyorum ya kendimi düşünmüyorsan karşındakini düşün bari bide hamilesin bence söyle alınacak bişey yok bunda. Ben abimle ablamla bile hamile kaldığımdan beri görüşmüyorum kendileri gelmiyorlar seni riske atmayalım diye

Reactions: Z P
Off offf ben 65kilo olmuşum 63le hamile kalmıştım. Bak suan senin kilo almamani çok kıskandım Sen görürsün yarın Bak nasıl düzene sokuyorum
Yaa ben cok saglikli beslenmeme ragmen 4 kilo aldim bi sabah kahvaltida ekmek yiyorum protein agirlikli yiyorum hergun sut yumurta yogurt mutlaka yiyorum sporcu gibi besleniyorum tedaviye basladigmdan beri hic cips yemedim bir tane bile cikolatayi hazir keki ilk defa hastanede bebek dönsün diye yedim dusun ama yinede kilo aliyorum hic anlamadim neler oluyo hatta sabah markete gittim elime cips aldim dayanamadim ama kasaya gitmeden geri biraktim

Kuzum o kiloyu sen değil bebek alıyor MasaAllah bence böyle devam etmelisin çok güzel besleniyorsun. Bende sabah kahvaltımı ekmeksiz yaptım. Omlet domates salatalık peynir zeytinle bitirdim kahvaltımı. Daha sonra da sudan başka bişey yemedim. Markete gittim geldim hiç kötü bişey almadim eve geldim sütle muz yedim. Öğlenden sonrası için Allah büyüktür. Ama söz verdim kendime. Dengeli ve sağlıklı beslencem İnsaAllah

Aynen öyle canim. Yani darilan kendi bilir. Birde çalışan insanlar. Ben alt komşuma bile inmiyorum korkudan. Kimsede gelmiyor. Karşı tarafın biraz anlayışlı olması lazım. Yaz olsa hadi terasa davet ederim açık alan. Ama ev içi korkuyor beni. İşten dönüşte gelelim dediler hiç kabul etmedim

İyi yaptın kuzum düşüncesiz insanlar ya sinir oldum arkadaşların ama kusura bakma canım tutamadım kendimi

Bak simdi farkettim takvimimdede kilo artisina dikkat etmelisiniz diyo

bu aydan sonra hızlı kilo alımı baslicakmis . Eyvah yandık Kızlar belki abur cubur yemem ama arada bir sütlaç yaparım. Okadar da eziyet edemem kendime.
O kadarini ye canim sende benim canim tatli istemiyo yapiyorum arada ama hep yarim birakiyorum tuzlu seyler istiyo hep canim

O kadarini ye canim sende benim canim tatli istemiyo yapiyorum arada ama hep yarim birakiyorum tuzlu seyler istiyo hep canim
Bende hep tuzlu severdim şimdi tatlıya döndüm. Oğlumda çikolatayı bile doktora gitmeden önce yerdim hiç aramazdim. Yani okadarinida yiyim

1000 tl yi gözden çıkardık yeterse iyidir :)))
Yaptırın tabii ki ben rahme giden damarlarımdan birinde direnç olduğunu öğrendim kanamam olduğu için coraspini bırakmıştım tekrar başladım trizomi18 i öğrenmek değildi derdim. Ben perinatologa gittim, yarım saat kadar ultrason incelemesi sürdü o yüzden ortalamaya göre daha fazlaydı sanırım, değilse de kaçan kaçtı kafasındayız zaten yapacak bir şey yok

Ben uzun zamandır takip edemiyorum, benimdr biraz sıkıntım vardı, 15. Haftadayım. Sizin sorununuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…