EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar nasilsinizz bayadir giremiyorum yorgunluk halsizlik bas donmesi uyku hali beni bildiginiz gibi yani sizler de durum nasil? Cinsiyet ogrenen var mi?
Uyku hali bendede oluyor erken kalktigim için aşırı yiyorum Onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür. Cinsiyet için daha 1 ay varmış

Senin bir oglun vardi bu sefer ki kizdir insallah gerci saglikli olsun da erkek kardes de guzel olur
Aynen kuzum sağlıklı gelsinde. Rabbim nasip etti çok şükür ikinciyi. Ben oğlumdan sonrasinj hiç hayal etmiyordum. Olmaz heralde diyordum. Bir anda evlat sevgisi içime işlendi. Olacağı varmış Rabbim nasip etti

Ben de hep pes pese olsunlar istiyorum. İnsallah nasip olursa ikinciyi de sutten kesildiginde yapmak isterim

Günaydın dün kontrolüm vardı biraz geriden geliyorum artık tam günündeyiz bakım iyi olunca 1 kg almışım herşey yolunda yan gelip yatan bir kuzum var sakin bir bebek olcak sanırim kız gibi dedi dr net bisey söylemedi sağlıklı olsunda haydi bugün hep güzel haberler günü olsun

Hadi gözün aydın canım 1 kilo almanda çok iyi gercekten Yaramiza tuz bastın şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…