- 12 Mart 2019
- 14.836
- 34.243
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.001
Gidersin gidersinO belli olmaz. O günkü ruh halime bağlı
İnsaAllah güzel haberlerle gelirizGidersin gidersinben 30 unda giducem
Insallah canim insallahİnsaAllah güzel haberlerle gelirizHemen çıkışta insaAllah bı hamurgeri yerim
Iyi aksamlar canim insallahİyi akşamlar kızlar
iğne vurulmak için aile hekimine gittim, aşırı kalabalıktı. Birinci sınıflara aşı yapma işini onlara vermişler. Bir şey kapmadan gelmişimdir inşallah.
Zayiflikla alakasi yok canim ben hamileligimin basindan beri gögus ve karin kaşıntisi yaşıyorum ayni dedigin gibi gece uyku arasinda karnimi kaşıyorum.Kizlar iyi geceler. Benim son iki haftadir inanilmaz derecede karnim kasiniyor. Baslarda ne oldugunu anlamadim. Geceleri kasintiya uyaniyorum o derece. En az iki uc kez uyanip hindistan cevizi yagina buluyorum kendimi. Bir kac gundur de goguslerim kasinmaya basladi.
bu arada hamileligi ilk ogrendigimde dar bir elbise giyip yandan foto cekmistim. Ayni elbiseyi dun giydim inanamadik esimle resmen karnim buyumus. Biraz erken basladi bence ama acaba normalde zayifim diye mi cildim bu kadar cok geriliyor anlamadim. Sizde durumlar nasil?
Hım hemen araştırayım cnm birkaç ay sonra almayı düşünüyorum bende teşekkür ederimCanım benimki hem süpürüp hem siliyor. 3.700’e almıştım, şimdi çok inmiş. Xiaomi Mijia vakuum mop pro İsmi
İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsın cnm eğer kitap okumayı seviyorsan transfer öncesi rahatlaman pozitif düşünmen için sana louise hay’ın düşünce gücüyle tedavi kitabını önerebilirim bana çok iyi geldi bu kitap transfer öncesi psikolojik olarak çok rahatlatmıştıAyy masallahhhBanada nasip olur inşallah bende çok takıyorum şimdi 2. Tüp bebeğe başlıyorum ilkinde de stres yapmıştım şimdi biraz akıl almak istiyorum başarılı olanlardan
Benimde özellikle akşamları mide yanmam oluyor cnm çok kötü bir his sütte içemiyorum migrenimi tetikliyor, maden suyu içiyorum ama pek işe yaramıyor bu akşamda zencefilli su içtim bir tık iyi geldi başka önerisi olanlar var mı ne iyi gelir mide yanmasınaKızlar mide yanmasi olan varmı ben soğuk sütle gecistiriyorum bir iki saatte bir iki üç yudum süt içiyorum rahatlatıyor
Ben aile hekimliğinde verdim cnm ebe su içebilirsin demişti zaten sıkışıklığımda yoktu suyu içip testi orda vermiştimKızlar idrar testine sabah çağırdılar evde idrarı yapıp da mı gidicez yoksa tutmamız mi lazim. Gerçi sabah namazina kalkıyorum tutamamda merak ettim. Bir de su içmek sorun olurmu
En başından beri mi folik asit vermedi cnm ilk üç ay veriyorlar hepKizlar kafama birşey takılıyor sizde ki durum nedir öğrenebilir miyim?
Dr bana vitamin folik asit yada kan hapı hiç birini vermedi. Bu normal mi?
12. Haftadayim hala destekleyici bı ilacım yok...
Tamam canim birazdan gideceğim bende. İnsaAllah bişey çıkmaz.Ben aile hekimliğinde verdim cnm ebe su içebilirsin demişti zaten sıkışıklığımda yoktu suyu içip testi orda vermiştim
Benim de karnım çıktı canım. Hatta ikinci hamilelikte karın erken çıkarmış o hesap bendeki. Kaşıntı kuruluktan mi oluyor acaba.Kizlar iyi geceler. Benim son iki haftadir inanilmaz derecede karnim kasiniyor. Baslarda ne oldugunu anlamadim. Geceleri kasintiya uyaniyorum o derece. En az iki uc kez uyanip hindistan cevizi yagina buluyorum kendimi. Bir kac gundur de goguslerim kasinmaya basladi.
bu arada hamileligi ilk ogrendigimde dar bir elbise giyip yandan foto cekmistim. Ayni elbiseyi dun giydim inanamadik esimle resmen karnim buyumus. Biraz erken basladi bence ama acaba normalde zayifim diye mi cildim bu kadar cok geriliyor anlamadim. Sizde durumlar nasil?
Bir sey suruyor musun canim nemlendirmek icin? Ben hindistan cevizi yagi suruyorum ama yetmiyor sanki bu hafta bir de catlak kremi alacagimZayiflikla alakasi yok canim ben hamileligimin basindan beri gögus ve karin kaşıntisi yaşıyorum ayni dedigin gibi gece uyku arasinda karnimi kaşıyorum.
Bilmiyorum ki canim biraz arastirdim gerildigi icin kasinirmis. Hem catlamasin istiyorum hem de gece gercekten kasintiya uyaniyorum o rahatsiz ediyor. Sen ilk hamileliginde catlak kremi kullandin mi?Benim de karnım çıktı canım. Hatta ikinci hamilelikte karın erken çıkarmış o hesap bendeki. Kaşıntı kuruluktan mi oluyor acaba.
Canim bu sabah ben de ayni endiseyle uyandimKizlar gunaydinlar hepinize
Size bir sorum olacak, benim dun aksamdan beri gogus hassasiyetim ve siskinligim azaldi, bide uykucu halsiz halim de gitti sanki, enerjim yerine geldi. Acaba diyorum bebise bisey mi oldu?10 gundur goremedim cunku cok endiseliyim
Yok kuzum ben hiç bişey kullanmadım. Benim göbeğimin altında çatlagim var o da kasidigim icin. Bacaklarım baldirlarim hep çatladı ama eşofman giydiğim için gözükmüyorBilmiyorum ki canim biraz arastirdim gerildigi icin kasinirmis. Hem catlamasin istiyorum hem de gece gercekten kasintiya uyaniyorum o rahatsiz ediyor. Sen ilk hamileliginde catlak kremi kullandin mi?
Canım benimde öyle hepsi geçti cok şükür. Kafamı kaldıramıyordum halsizlikten. Göğüs hassasiyetim de geçen hafta vardı geçti o da . Artık normal ama geçmesi. Hep böyle ağrılar beklemeyin.Kizlar gunaydinlar hepinize
Size bir sorum olacak, benim dun aksamdan beri gogus hassasiyetim ve siskinligim azaldi, bide uykucu halsiz halim de gitti sanki, enerjim yerine geldi. Acaba diyorum bebise bisey mi oldu?10 gundur goremedim cunku cok endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?