EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Oyle ama pihtilasmasi olanlar ne yapsin cok tehlikeli onlar icin
Bilmiyorum ki valla Rabbim yardım etsin . Benide arkadasim aradı. Rapor çıkart dedi. Bı eczane varmış depoya gelince 10 kutu veriyormuş raporla. Yeşilpınar Alibey hospitalin oralardaymis eczane. Oraya yakın olanlar yine baksın belki bulurlar. Ben daha ugrasmicam coraspirin isimi görüyor. Doktor bişey yazdimi canim

Yok kuzum yzmadi daha

Reactions: Z P
herkeste farklı herhalde her doktorun stili farklı pazar günü 10. haftaydım estrofemi bırkmştm bugün 10+2 yim aradılar lutinusu da bırak dediler ay çok zor geliyodu
Evet canım hepsi çok farklı. Ben lutinus hiç kullanmadım. Ben oğlumda ne kullandiysam aynılarını kullanıyorum. Progestanida 12 Ci haftada kesmisiz oğlumda. Aynısı gibi bundada kesicen inşaallah

ay kızlar çok sevinçliyim estrofemi ve lutinusu bıraktrdı merkez şükürler olsun
kaçıncı haftanda bıraktırdılar cnm bana bir leke vs olmazsa 10. haftada lutinus, estoferm ve progestan iğneyi bırakabilirsin dediler bazıları estofermi daha erken bırakmış gebelik kategoriside x miş ama zararı olsa merkezimiz kullandırmazdı heralde

Evet canım hepsi çok farklı. Ben lutinus hiç kullanmadım. Ben oğlumda ne kullandiysam aynılarını kullanıyorum. Progestanida 12 Ci haftada kesmisiz oğlumda. Aynısı gibi bundada kesicen inşaallah
ben önce crinone jel ile başldm 12. haftada son demişlerdi ona ama piyasada bulmaynca lutinusa geçtik onu da 10. haftada bırkmak gerekiymş 2 gün geç haber verdiler ama olsn kurtldm şükürler olsn hap koymuyorda lutinus fitil çok rahatsz ediyordu progestan da çok zor bi dönem vurulmştum şu anki halini hayal edemiyorum kıyamm az kaldı seninde zaten

estrofem 10. hafta lutinus 10+2 de yani bugün kurtldm valla çok seviniyorum normal hamile hayatına döndgme memnunum

Teşekkür ederim bende doktoruma sorarım ignelerim bitince artık

Ben fitile geçtim kuzum dayanamadım iğneye. Doktor geçebilirsin dedi. 10 cu haftaya kadar 3 doz . 11 12 de azalt dedi. 12nin bitimi son insaAllah. 18 indede kontrole giderim diye düşünüyorum. 1 ay oluyor. Aylık gel demişti doktor.

ay kızlar çok sevinçliyim estrofemi ve lutinusu bıraktrdı merkez şükürler olsun
Gözünaydın canım estrofemi kullanmadım bilmiyorum ama lutinus iki günde vajinal kaşıntı yaptı bende bana 12 ye kadar kullanacaksın dedi keşke gerek kalmasaydı bana da senin adına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…