- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.401
Bana 12. Haftaya kadar dedi canim. Bacaktan denesen bideKizlar bişey soracağım oksapari ne zaman bırakacaksiniz ben 13 haftalik oldum bugün artık vuracak yerim gücüm kalmadı karnıma batmıyor iğne. Kollarımdan vurdum kollarımda morardı. 16 haftaya kadar kullan demişti doktorum sizler ne zaman bırakacaksiniz
Olmadı bacağa geciyim artık zaten ilaçta bulunmuyor yakında bırakırım heraldeBana 12. Haftaya kadar dedi canim. Bacaktan denesen bide
Bende Mehmetefendinin kafeinsiz türk kahvesinden alayım bu aralar mide bulantılarından dolayı canım istemiyor ama bulunsun kenarda arada keyf yaparımmehmet efendi 8₺ ,tchibonunki pahalı ama ben çok tükettgm için aldm işe kahvesiz başlyamym
Bende bugun aramaya calisicam bulabilirsem bulucaz artikOlmadı bacağa geciyim artık zaten ilaçta bulunmuyor yakında bırakırım heralde
Zaten piyasada bulunmuyor cnm son kez zor bulup aldım bir hafta daha kullanıp bırakıcam ben coraspinden devam edicem bana tansiyondan dolayı vermişlerdi nefroloğum böbrek açısından kullanmana gerek yok dedi coraspin kullanabilirsin dediKizlar bişey soracağım oksapari ne zaman bırakacaksiniz ben 13 haftalik oldum bugün artık vuracak yerim gücüm kalmadı karnıma batmıyor iğne. Kollarımdan vurdum kollarımda morardı. 16 haftaya kadar kullan demişti doktorum sizler ne zaman bırakacaksiniz
Normalde ben oğlumda doğuma kadar kullandım. Simdide doğuma kadar kullanmam lazımdı ama malesef bulamadik eczanelerde. Doktorum coraspirine geçebilirsin dedi. Doğuma kadar coraspirin kullanacağım. En güzel iğne yeri bacak bence . Baldirin yan tarafına vur canım. Hem fazla acımıyor caninKizlar bişey soracağım oksapari ne zaman bırakacaksiniz ben 13 haftalik oldum bugün artık vuracak yerim gücüm kalmadı karnıma batmıyor iğne. Kollarımdan vurdum kollarımda morardı. 16 haftaya kadar kullan demişti doktorum sizler ne zaman bırakacaksiniz
Sen yinede doktoruna danış canım arada söyle hani bulamazsam ne yapmam lazım diye. Çok zor bulunması. Artık eczaneler sıra listesi yapmis en son ben 8ciydim. 2 3 haftada gelmez dediBende bugun aramaya calisicam bulabilirsem bulucaz artik
AA sen oksapari doğuma kadar kullanmicakmiydin. Ne güzel iyimis 12 haftana kadarsa. Sonrasında belki coraspirine gecirirBana 12. Haftaya kadar dedi canim. Bacaktan denesen bide
Aspirinde iciyodum ama biraktim lekelenmem oldu diye.AA sen oksapari doğuma kadar kullanmicakmiydin. Ne güzel iyimis 12 haftana kadarsa. Sonrasında belki coraspirine gecirir
Suanda ariyoruz zaten yok almicam buyuk ihtimalle cnmSen yinede doktoruna danış canım arada söyle hani bulamazsam ne yapmam lazım diye. Çok zor bulunması. Artık eczaneler sıra listesi yapmis en son ben 8ciydim. 2 3 haftada gelmez dedi
İnsaAllah bulursun canım ama hiç kullanmamaktan coraspirin icmek iyidir.Suanda ariyoruz zaten yok almicam buyuk ihtimalle cnm
Anladım kuzum. Surda ne kaldı 12 haftaya kadar sabır.Aspirinde iciyodum ama biraktim lekelenmem oldu diye.
Hepsi 12 haftaya kadar dedi serumda oyle
Yok Vallahi bulamadım canım mesaj attım doktoruma bakalım ne diyecekİnsaAllah bulursun canım ama hiç kullanmamaktan coraspirin icmek iyidir.
Bende bugün aldım tesadüf bı eczaneye 1 tane gelmiş aldım o bitince aramaya çıkmam artık 14. Haftanın ortalarına geliyorBende bugun aramaya calisicam bulabilirsem bulucaz artik
Evet bizde bulamıyorduk bugün 1 kutu daha buldum bundan sonra bırakırım heralde ben hem aspirin hem oksapar kullanıyordum okasapar 16. Haftaya aspirin 32. Haftaya kadardi artık aspirine devam ederim bundan sonraZaten piyasada bulunmuyor cnm son kez zor bulup aldım bir hafta daha kullanıp bırakıcam ben coraspinden devam edicem bana tansiyondan dolayı vermişlerdi nefroloğum böbrek açısından kullanmana gerek yok dedi coraspin kullanabilirsin dedi
İkiside aynı ise yariyorsa iyi o zaman ben zaten ikisinide kullanıyordum bı sıkıntı olmaz o zaman coraspirine devam ederim bu son kutuyu kullanıpNormalde ben oğlumda doğuma kadar kullandım. Simdide doğuma kadar kullanmam lazımdı ama malesef bulamadik eczanelerde. Doktorum coraspirine geçebilirsin dedi. Doğuma kadar coraspirin kullanacağım. En güzel iğne yeri bacak bence . Baldirin yan tarafına vur canım. Hem fazla acımıyor canin
Eczaneci tanidigimiz öyle söyledi. Coraspirin işini görür dedi tabi ben doktora sormadan almamıştım. Doktoru aradım bulamıyorum diyince coraspirine geç dedi. 1 hafta olcak nerdeyse. Suanlik bir sıkıntı yaşamadım kanama falan çok şükür. Sende doktoruna danış canimİkiside aynı ise yariyorsa iyi o zaman ben zaten ikisinide kullanıyordum bı sıkıntı olmaz o zaman coraspirine devam ederim bu son kutuyu kullanıp
İnsaAllah aspirine donderir ne yapalım. İnsanlarada kullanıyor diye kızamıyorum ki herkes canının derdine dusmusYok Vallahi bulamadım canım mesaj attım doktoruma bakalım ne diyecek
en azndan nefsim körleniyoBende Mehmetefendinin kafeinsiz türk kahvesinden alayım bu aralar mide bulantılarından dolayı canım istemiyor ama bulunsun kenarda arada keyf yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?