EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Çok şükür bebeğin iyimis kuzumm . Hayırlı olsun cinsiyeti de söylemiş

Kizlar benim prolutex’im haftaya persembe bitiyor. Estrofemi de kesmistik zaten. Doktor kan sulandiriciya gerek gormedi. Yani hic bir ilac kullanmayacagim artik(vitamin haric) simdiden tedirgin olmaya basladim ilacsiz naparim diye

rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin kzucum

Kizlar benim prolutex’im haftaya persembe bitiyor. Estrofemi de kesmistik zaten. Doktor kan sulandiriciya gerek gormedi. Yani hic bir ilac kullanmayacagim artik(vitamin haric) simdiden tedirgin olmaya basladim ilacsiz naparim diye
Ben hala devam ediyorum canım vitamin kullanmıyorum hiç

Kıyamam sana ya Üzülme kuzum bu da senin imtihanın. Sen 2 haftada bir mi kontrole gidiyordun
Öyle canım Rabbimin bir bildiği vardır evet iki hafta önce gitmiş 6 hafta bir gün demişti herşey çok güzel yeri de güzel dedi yolk saç var demişti şimdi yine 6 hafta bir gün görünüyor kese beş cm büyümüş ama bebek büyümemiş hatta ilk hiç göremedi kese boş dedi sonra karnıma bastırdı sonra evet burda dedi ama gelişmemiş dedi

Reactions: Z P
Acabaa başka bir doktoradamı gitsen

Kayram dua et stres olma diycem ama mümkün değil biliyorum 16 haftalıkken kesem patlamıştı geçen sene son ana kadar bir umut bekliyoruz biliyorum Allah ım en güzelini en güzel zamana saklar çok uğraşıyoruz cok istiyoruz Allah ım hakkımızda hayırlısını versin senin için dua edebiliriz bol bol sen yinede başka dr git kuzum

Allah razı olsun canım randevu arıyorum bulabilirsem gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…