- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.381
Çok şükür bebeğin iyimis kuzumm . Hayırlı olsun cinsiyeti de söylemişÇok şükür iyi geçti canım ağrılarımdan dolayı endişe etmiştim bebeğim iyi diğer kalbi duran bebek ağrılara sebep oluyormuş vücut keseyi atmak istiyormuş ama içindeki embriyo iyice küçülmüş. Endol diye makattan uygulanan fitil var hastanede yatarkende onu kullanmıştım ağrılarım için doktor sabah akşam kullancakson dedi kasları gevşetip rahatlatıyormuş. Bide ikili üçlü fetal dna falan hiçbiri net çıkmıycak dedi kaybettiğim bebekten dolayı. Hiçbi test yaptırmıycam ense kalınlığı burun kemiği herşey normal dedi bende cinsiye sordum şimdilik erkeğe benzetiyorum dedi
beni gece uyutmyo sabaha karşı 5 teb sonra sızıp kalıyom sonra uyanmak işkence şimdi hadi evdeym ama 10 gün sonra işe başlcm aylmk için illa kahve içcemBende kahvesiz ayilamam ama bebek öyle güzel ayiltiyorki sabah 4 te zıplatıyor
rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin kzucumÇok şükür iyi geçti canım ağrılarımdan dolayı endişe etmiştim bebeğim iyi diğer kalbi duran bebek ağrılara sebep oluyormuş vücut keseyi atmak istiyormuş ama içindeki embriyo iyice küçülmüş. Endol diye makattan uygulanan fitil var hastanede yatarkende onu kullanmıştım ağrılarım için doktor sabah akşam kullancakson dedi kasları gevşetip rahatlatıyormuş. Bide ikili üçlü fetal dna falan hiçbiri net çıkmıycak dedi kaybettiğim bebekten dolayı. Hiçbi test yaptırmıycam ense kalınlığı burun kemiği herşey normal dedi bende cinsiye sordum şimdilik erkeğe benzetiyorum dedi
Ben hala devam ediyorum canım vitamin kullanmıyorum hiçKizlar benim prolutex’im haftaya persembe bitiyor. Estrofemi de kesmistik zaten. Doktor kan sulandiriciya gerek gormedi. Yani hic bir ilac kullanmayacagim artik(vitamin haric) simdiden tedirgin olmaya basladim ilacsiz naparim diye
İnşallah canımİnsaAllah iyiye işarettir canım benim
Cumami gitseksin kuzum kontroleİnşallah canım
Evet canım bakacak tekrar hiç gelişme yoksa kürtaj yapacam dediCumami gitseksin kuzum kontrole
Kıyamam sana yaEvet canım bakacak tekrar hiç gelişme yoksa kürtaj yapacam dedi
Öyle canım Rabbimin bir bildiği vardır evet iki hafta önce gitmiş 6 hafta bir gün demişti herşey çok güzel yeri de güzel dedi yolk saç var demişti şimdi yine 6 hafta bir gün görünüyor kese beş cm büyümüş ama bebek büyümemiş hatta ilk hiç göremedi kese boş dedi sonra karnıma bastırdı sonra evet burda dedi ama gelişmemiş dediKıyamam sana yaÜzülme kuzum bu da senin imtihanın. Sen 2 haftada bir mi kontrole gidiyordun
Acabaa başka bir doktoradamı gitsenÖyle canım Rabbimin bir bildiği vardır evet iki hafta önce gitmiş 6 hafta bir gün demişti herşey çok güzel yeri de güzel dedi yolk saç var demişti şimdi yine 6 hafta bir gün görünüyor kese beş cm büyümüş ama bebek büyümemiş hatta ilk hiç göremedi kese boş dedi sonra karnıma bastırdı sonra evet burda dedi ama gelişmemiş dedi
Bende düşündüm onu ama ultrason da baktı ölçüm yaptı bile bile yanlış birşey söylemez görünüyor da zaten bide güveniyorum doktoruma da bir yandan da gitsem mi acaba da diyorumAcabaa başka bir doktoradamı gitsen
bence git ya. en azından içinde kalmamış olurBende düşündüm onu ama ultrason da baktı ölçüm yaptı bile bile yanlış birşey söylemez görünüyor da zaten bide güveniyorum doktoruma da bir yandan da gitsem mi acaba da diyorum
Cok sukurİyi kız aynı zamanlarda bırakıyoruz hadi gözümüz aydın
Ben de onumuzdeki hafta Persembe gunune kadar kullanacagim. Sonra birakiyorum. Ben cok beslenemiyorum diye doktor multivitamin verdi bana. İcerisinde cok vitamin varBen hala devam ediyorum canım vitamin kullanmıyorum hiç
Bakıyım canım randevu bulabilirsem gidiyim çok sağlıklı da düşünemiyorumbence git ya. en azından içinde kalmamış olur
Allahtan Ümit kesilmez canım belki tamamlar gelişimini hiç belli olmaz inşallah da öyle olurİnşallah canım tek ümidim o ama iki hafta geride
İnşallah canımAllahtan Ümit kesilmez canım belki tamamlar gelişimini hiç belli olmaz inşallah da öyle olur
Allah razı olsun canım randevu arıyorum bulabilirsem gideceğim inşallahKayram dua et stres olma diycem ama mümkün değil biliyorum 16 haftalıkken kesem patlamıştı geçen sene son ana kadar bir umut bekliyoruz biliyorum Allah ım en güzelini en güzel zamana saklar çok uğraşıyoruz cok istiyoruz Allah ım hakkımızda hayırlısını versin senin için dua edebiliriz bol bol sen yinede başka dr git kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?