EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Cnm işallah sonu güzel olsun. Ben haftalık pruloton depot ve günlük progesteron kullanıyorum ama lekelerim geçmiyor sadece azalıyor. Rahimdeki kanama alanım keseden büyük. Şükür bebek iyi.bende kan sulandırıcı iğnemi 15gündür kullanıyorum.bebeğinin gelişimi iyiyse dinlenmekten başka çaren yok

Reactions: Z P
iyi bari test tekrarı yapsınlr dikkt et sende canım düşer inşallah

Evet kuzum yani duzenli kullandığım halde canı isterse geliyor leke. Yapcak bişey yok Canı nasıl isterse Bebeğim iyi olsunda leke gelmiş dert değil artık. Şimdide gelmemiş. Arada yoklama çekiyor

Sonra ucundan sıkınca atıyor mu kendini içeri fitil bide hep aynı aparatı kullanmak mıkrop kaptırmaz mı Crionanın gözünü seveyim ya
Evet ucundaki pistonu ittirince ilacı yerleştirmiş oluyor diğer kutuya geçene kadar aynı aparata devam ediyoruz her seferinde içindeki çubuğu çıkarıp öyle yıkıyorum

Cok tesekkur ederim bana kültür yapilmadi yani tahlilleri saglik ocaginda yaptirdim orda yapiyolarmi kultur bilmiyorum pazartesi günü tekrar saglik ocaginda tahlil yaptirip sali tup bebek doktoruma gitcem eger saglik ocaginda kultur yapilmiyosa orda yaptiririm mecbur. Normalde suyu belkide bir litre icmezdim hic aram yok aklima su icmek gelmezdi yani tedaviye basladigmdan beri 2 ye cikarmistim zorla simdi 4 litre iciyorum midem bulana bulana bende camasira cok dikkat ediyorum hic islak kalmamasina dikkat ediyorum ama anlamadim neden oldu onceden cok sistit olurdum onun agrilari beni mahvederdi oturamazdim kasiklarimda baski olurdu yatinca sirtim agirirdi yerimde duramazdim simdi hic bi belirtim yok ne agri ne yanma cok garip

Canım o zaman sen direkt tüp bebek doktoruna gidince idrar tahlili ve kültürü ver. Bende hafif yanma olmasına rağmen doktorlar herhangi bir ilaç önermedi kültür belirleyici oluyormuş. Ama takipte olalım dedi. Hamilelik döneminde progestron vs. idrar kanallarındaki kasları gevşetiyormuş. O yüzden bakteriler de fıt fıt dalıyo demek ki içeri yani hamilelikte sık karşılaşılan bi durummuş merak etme korkulacak bir durum değil idrar kültüründe çıksa bile.

Kizlar bugun bebisi gorduk kocaman olmus elleri kollari buyumus parmaklari bile belli oluyo. 3boyutlu da bile gorduk eliyle yuzunu kapatiyo kollari ayaklari oynuyo dans etti resmen kipir kipir. İki hafta sonra ikili test icin gidecegiz rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kizlar ben pzt kese gormeye gidicem o zaman eger bi aksilik olmamis deger 2 kat artmissa 3000 kusur oluyor beta. Kese gorunur mu? Gorunurse eger ultrason mu vajinadan mi
Gorulur. Transferin 21.gunu oluyor

Çok şükür canım ben ikili üçlü testleri yaptırmayacagim.

Kizlar ben pzt kese gormeye gidicem o zaman eger bi aksilik olmamis deger 2 kat artmissa 3000 kusur oluyor beta. Kese gorunur mu? Gorunurse eger ultrason mu vajinadan mi
Ben transferin 18.gunu keseyi gormusum sen de gorebilirsin beta degerine baktirmadigim icin bilmiyorum en son 220lerleydi doktor daha beta bakmaya gerek yok demisti

Çok şükür canım takvim yapta kaç haftalık oldun diye sormayalım sürekli ben ikili üçlü testleri yaptırmayacagim.
Takvimim var size gozukmuyor mu?? Darisi hepinize insallah Ben yaptirma taraftariyim hatta fetal dna bile yaptirmak istiyorum ama ne gelirse Allah’tan. Allah korusun bir rahatsizligi varsa da aldiramam. Sadece biliyor olurum. Tek dilegim saglikli olsun baska bisey istemem

Ben transferin 26 Ci gününde gitmişim kontrole hem bebeği hem kalp atışını görmüştüm. Sende bebeği keseyi görebilirsin ama belki kalp atışını dinlemez canım erken diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…