- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 123
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.141
Cnm işallah sonu güzel olsun. Ben haftalık pruloton depot ve günlük progesteron kullanıyorum ama lekelerim geçmiyor sadece azalıyor. Rahimdeki kanama alanım keseden büyük. Şükür bebek iyi.bende kan sulandırıcı iğnemi 15gündür kullanıyorum.bebeğinin gelişimi iyiyse dinlenmekten başka çaren yokBende öyleydim kuzum her ikisini içtim lekelenme gelince coraspirini kesmişti. Şimdi benim aklıma şeyde takılıyor. Yani prolutonun etkisi geçer geçmez lekelenme geliyor. Ee nereye kadar böyle olcak ki. Progestan bile işe yaramadı yani
bi arkdşma diyet yaptrdlr bi arkdşm ilaç kullanmştı varsa da öğrenmiş olmak daha iyi en azndn ona göre dikkat ediyosunÖnlem olarak ne yapıyorlar canım yüksek çıkarsa eğer ilaç mı başlatıyorlar
iyi bari test tekrarı yapsınlr dikkt et sende canım düşer inşallahKızlar bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebeye tahlillerimi gösterdim bana şeker yüklemesi yapacaz doktor dedim ebe bu değere şeker yüklemesi yapılmaz bide 2 aylıksın çok erken dedi yorum yapmak benm haddime değil ama özel hastane doktorları tahlil yapmayı çok sever dedi şeker yüklemesi yapacakta ne olacak dedi diyet yap diyecek boşa şeker alacaksın dedi 108 diyetle düşer pazartesi sana tekrar test yapalım bu sürede sen yediğine dikkat et yüksek çıkarsa 10 gün sonra yine bakarız yine yüksek çıkarsa o zmn gidersin dedi ama meyva bile yeme sebze ağırlıklı olsun su iç 3 gün içinde bakalm ne olacak dedi 108 i dusururuz merak etme şeker yüklemeyi ben yapmam iki kere gebe oldum dedi
Evet kuzum yani duzenli kullandığım halde canı isterse geliyor leke. Yapcak bişey yokCnm işallah sonu güzel olsun. Ben haftalık pruloton depot ve günlük progesteron kullanıyorum ama lekelerim geçmiyor sadece azalıyor. Rahimdeki kanama alanım keseden büyük. Şükür bebek iyi.bende kan sulandırıcı iğnemi 15gündür kullanıyorum.bebeğinin gelişimi iyiyse dinlenmekten başka çaren yok
Anladım canım teşekkür ederimbi arkdşma diyet yaptrdlr bi arkdşm ilaç kullanmştı varsa da öğrenmiş olmak daha iyi en azndn ona göre dikkat ediyosun
Evet ucundaki pistonu ittirince ilacı yerleştirmiş oluyor diğer kutuya geçene kadar aynı aparata devam ediyoruz her seferinde içindeki çubuğu çıkarıp öyle yıkıyorumSonra ucundan sıkınca atıyor mu kendini içeri fitil bide hep aynı aparatı kullanmak mıkrop kaptırmaz mıCrionanın gözünü seveyim ya
Uyarı veriyor bebiş dinlen anne diyeEvet kuzum yani duzenli kullandığım halde canı isterse geliyor leke. Yapcak bişey yokCanı nasıl isterse Bebeğim iyi olsunda leke gelmiş dert değil artık. Şimdide gelmemiş. Arada yoklama çekiyor
Kizz yata yata kilo aldım İnanki. Ben hiç kalçamı olduğunu bilmem. Kalcam büyüdü çok sinir bozucu göbeğinde büyüdü. Sanırım ikinci çocukta göbek erken cikiyorUyarı veriyor bebiş dinlen anne diye
Cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun benim de 2000 küsur çıkmıştı bakteri ancak doktor bir de idrar kültürü yapalım dedi. İdrar kültürü temiz çıktı. Hem tüp bebek doktorum hem de gebelik takibini yapan doktorum ilaca gerek yok, idrar kültürünü arada yenileyelim dedi. Senin idrar kültürü yapılmış mıydı? Orada bakteri türü belli oluyomuş varsa eğer ona göre ilaç başlanıyormuş.
Ben normalde de sistit olurdum daha önce o zaman cranberry var turna yemişi(yaban mersini değil) ondan tüketirdim. Migrosta filan oluyo. Hamilelikte de araştırdım bi zararı yokmuş. Ondan tükettim biraz. Sen yine de doktoruna danış tabi. Bol su iç ama şöyle söyliyim mesela günlük 2.5 litre içiyosan 3.5 litreye çıkar ve sürekli tuvalete git hemen gelince. İçten yıka yani oraları. Bir de iç çamaşırı önemli. Ben hem fitil hem crinone kullandım. Onlar aktığı gibi değiştirdim, kuru kalması önemli.
Canım o zaman sen direkt tüp bebek doktoruna gidince idrar tahlili ve kültürü ver. Bende hafif yanma olmasına rağmen doktorlar herhangi bir ilaç önermedi kültür belirleyici oluyormuş. Ama takipte olalım dedi. Hamilelik döneminde progestron vs. idrar kanallarındaki kasları gevşetiyormuş. O yüzden bakteriler de fıt fıt dalıyo demek ki içeriCok tesekkur ederimbana kültür yapilmadi yani tahlilleri saglik ocaginda yaptirdim orda yapiyolarmi kultur bilmiyorum pazartesi günü tekrar saglik ocaginda tahlil yaptirip sali tup bebek doktoruma gitcem eger saglik ocaginda kultur yapilmiyosa orda yaptiririm mecbur. Normalde suyu belkide bir litre icmezdim hic aram yok aklima su icmek gelmezdi yani tedaviye basladigmdan beri 2 ye cikarmistim zorla simdi 4 litre iciyorum midem bulana bulana bende camasira cok dikkat ediyorum hic islak kalmamasina dikkat ediyorum ama anlamadim neden oldu onceden cok sistit olurdum onun agrilari beni mahvederdi oturamazdim kasiklarimda baski olurdu yatinca sirtim agirirdi yerimde duramazdim simdi hic bi belirtim yok ne agri ne yanma cok garip
Bu bebekler nazlı biraz bizi oynatcaklarKizz yata yata kilo aldım İnanki. Ben hiç kalçamı olduğunu bilmem. Kalcam büyüdü çok sinir bozucu göbeğinde büyüdü. Sanırım ikinci çocukta göbek erken cikiyor
Çok şükür canımKizlar bugun bebisi gordukkocaman olmus elleri kollari buyumus parmaklari bile belli oluyo. 3boyutlu da bile gorduk eliyle yuzunu kapatiyo kollari ayaklari oynuyo dans etti resmen kipir kipir. İki hafta sonra ikili test icin gidecegiz rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben transferin 18.gunu keseyi gormusum sen de gorebilirsin beta degerine baktirmadigim icin bilmiyorum en son 220lerleydi doktor daha beta bakmaya gerek yok demistiKizlar ben pzt kese gormeye gidicem o zaman eger bi aksilik olmamis deger 2 kat artmissa 3000 kusur oluyor beta. Kese gorunur mu? Gorunurse eger ultrason mu vajinadan mi
Gorulur. Transferin 21.gunu oluyor
Ben transferin 18.gunu keseyi gormusum sen de gorebilirsin beta degerine baktirmadigim icin bilmiyorum en son 220lerleydi doktor daha beta bakmaya gerek yok demisti
Takvimim var size gozukmuyor mu?? Darisi hepinize insallahÇok şükür canımtakvim yapta kaç haftalık oldun diye sormayalım sürekli ben ikili üçlü testleri yaptırmayacagim.
Ben transferin 26 Ci gününde gitmişim kontrole hem bebeği hem kalp atışını görmüştüm. Sende bebeği keseyi görebilirsin ama belki kalp atışını dinlemez canım erken diyeKizlar ben pzt kese gormeye gidicem o zaman eger bi aksilik olmamis deger 2 kat artmissa 3000 kusur oluyor beta. Kese gorunur mu? Gorunurse eger ultrason mu vajinadan mi
Gorulur. Transferin 21.gunu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?