EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bildikten sonra aldırmak istemiyorsan yaptır tabi canım Rabbim yinede sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin. Ben ne ikili testle ne uçlu testle ne şeker yüklemesi ile ugrasamicam Oğlumdada uğraşmadım çok rahattım

Seker yuklemesi ben de dusunmuyorum zararli diye. Kan vererek takip ettirecegim ama daha doktorla konusmadik tabi o ne der bilemiyorum

Reactions: Z P
Seker yuklemesi ben de dusunmuyorum zararli diye. Kan vererek takip ettirecegim ama daha doktorla konusmadik tabi o ne der bilemiyorum
Biraz şekerden uzak durmak lazım. Canan Karatay şeker yüklemesi yerine hayatınızdan şekeri çıkarın diyor. Çok da haklı. İyi bişey değil. Hatta meyveyi bile akşamları yemeyin diyor. Sabahları yiyorum ben artık. Yada oglende

Malesef covidden dolayı bulunmuyor ben rapor çıkarttım ama ankaradada bulunmuyor

Kizlar ben pzt kese gormeye gidicem o zaman eger bi aksilik olmamis deger 2 kat artmissa 3000 kusur oluyor beta. Kese gorunur mu? Gorunurse eger ultrason mu vajinadan mi
Gorulur. Transferin 21.gunu oluyor
Benim keseyi gördüğüm gün beta 3229du.Karından görünmüştü ama sadece kese minicik bir şeydi.Alttan bakmamıştı o zaman gördüğü için.Transferin 19.günüydü

Ben transferin 26 Ci gününde gitmişim kontrole hem bebeği hem kalp atışını görmüştüm. Sende bebeği keseyi görebilirsin ama belki kalp atışını dinlemez canım erken diye
Ne guZel o zaman aslinda belki biraz daha beklesem kalp atisiyla beraber mi gorurdum ins keseyide gorelimde bakalm kesin gorur muyum emin olamadin

Reactions: Z P
Çok güzel ya cinsiyeti belli oldu mu canım

Benim keseyi gördüğüm gün beta 3229du.Karından görünmüştü ama sadece kese minicik bir şeydi.Alttan bakmamıştı o zaman gördüğü için.Transferin 19.günüydü

İnsallah benimde gorunur ya. Bazilari sey yaziyor ya kese vardi bebek yoktu vs. Hic bilmiyorum sadece kese mi gorunuyor sonra mi bebek olusuyor icinde

İnsallah benimde gorunur ya. Bazilari sey yaziyor ya kese vardi bebek yoktu vs. Hic bilmiyorum sadece kese mi gorunuyor sonra mi bebek olusuyor icinde
Evet ben sadece kese gördüm.Bir hafta sonra alttan bakınca bebiş de göründü.Ama ilk sefer belki alttan baksa görünürdü ama doktorum gerek görmedi.Sadece keseyi görebilirsin ama olsun.Zaten hep beklemekle geçecek bir şeyleri

Amin canm darisi bize insallah

Ne guZel o zaman aslinda belki biraz daha beklesem kalp atisiyla beraber mi gorurdum ins keseyide gorelimde bakalm kesin gorur muyum emin olamadin
Ne olur ne olmaz diye sen git kuzum. Git keseyi yılki gör için rahat etsin. Beni 15 gün bekletti doktor . Sen bekleme bence

Oy maşallah canım bende pazartesi gidicem bakalım . Bu haftalarda çok hareketleniyorlarmış parmak bile emiyorlarmış ya nasıl mucizevi bişey

Ultrason resmin varsa ikra meyra tahminde bulunuyor canım ben 9+2 deki ultrason fotosunu göndersim erkek dedi ama erkendi 11-12-13 ultrasonundan daha iyi olurmuş nub teorisine göre yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…