- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.121
Çok şükür canım bide kalp atışını duyduğun zaman ultrason bebeğe benziyormu yoksa keseyi gördüğümüz zaman gibi mi görünüyorBak ben hala ayniyimbebek buyumus kalp atiyo cok sukur ama bende gram belirti yok onlari hic dusunme
Bende bir kalp atışını duyum bende rahatlıyacam canımAynen öyle kuzum Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Bı kere daha goreyimde içim rahatlicak
Kaç haftalık oldu kuzum sende takvim yapsana.Bende bir kalp atışını duyum bende rahatlıyacam canım
Benziyor canımÇok şükür canım bide kalp atışını duyduğun zaman ultrason bebeğe benziyormu yoksa keseyi gördüğümüz zaman gibi mi görünüyor
Hic biseye benzemiyoÇok şükür canım bide kalp atışını duyduğun zaman ultrason bebeğe benziyormu yoksa keseyi gördüğümüz zaman gibi mi görünüyor
Valla ben kafasi neresi vucudu neresi cozemedim bi parca löp et duruyo sankiBenziyor canımkesenin içinde yatan kafası büyük bir şey görünüyor
Doktor bana kalbinin attığı yeri gösterdi sonra baktım üst tarafı biraz yuvarlak büyük dedim burası kafasıValla ben kafasi neresi vucudu neresi cozemedim bi parca löp et duruyo sanki
Evet karindan bakildi icin net olmuyo dogru diyosunDoktor bana kalbinin attığı yeri gösterdi sonra baktım üst tarafı biraz yuvarlak büyük dedim burası kafasıyoksa yatmış keseye öyle duruyor alttan baksa detay görürdük de ne gerek var minnoş minnoş duruyor koca kafalı
Bana da 1 ay demişti 2 haftası geçti kaldı 2Evet karindan bakildi icin net olmuyo dogru diyosun1 ay sonra gel dedi bana artik 1 ay sonra elini kolunu goruruz insallah
Oh ne guzel ya 2 hafta hemen gecerBana da 1 ay demişti 2 haftası geçti kaldı 2
7 hafta 5 günlük oldu canım yapıyım canım kalp atışından sonra yapıyım diye düşünmüştümKaç haftalık oldu kuzum sende takvim yapsana.
Onu merak ediyordum canım teşekkür ederim çok heyecanlıBenziyor canımkesenin içinde yatan kafası büyük bir şey görünüyor
Yaptım canım ama ultrason kağıdında 21 Haziran doğum tarihi yazıyor onu girdiğimde 12 haftalık çıktı ne yazmam gerekiyor acaba yada adet tarihine göre yapılan var mı anlamadımKaç haftalık oldu kuzum sende takvim yapsana.
Valla ben kafasi neresi vucudu neresi cozemedim bi parca löp et duruyo sanki
Bende 21 temmuzmuş ben yanlış görmüşüm çok küçük yazıyorduYaptım canım ama ultrason kağıdında 21 Haziran doğum tarihi yazıyor onu girdiğimde 12 haftalık çıktı ne yazmam gerekiyor acaba yada adet tarihine göre yapılan var mı anlamadım
Adet tarihine göre yapman lazım kuzumYaptım canım ama ultrason kağıdında 21 Haziran doğum tarihi yazıyor onu girdiğimde 12 haftalık çıktı ne yazmam gerekiyor acaba yada adet tarihine göre yapılan var mı anlamadım
Çok güzel olmuş canım dursun ,7 hafta 5 günlük oldu canım yapıyım canım kalp atışından sonra yapıyım diye düşünmüştüm
Yetiyo canm merak etmeherşey normal desin kalp atışını duyuyum da oda yeter canım
İnşallah canımm çok sağolÇok güzel olmuş canım dursun ,Duyarsın kuzum insaAllah.
Çok geçmiş olsun benim de 2000 küsur çıkmıştı bakteri ancak doktor bir de idrar kültürü yapalım dedi. İdrar kültürü temiz çıktı. Hem tüp bebek doktorum hem de gebelik takibini yapan doktorum ilaca gerek yok, idrar kültürünü arada yenileyelim dedi. Senin idrar kültürü yapılmış mıydı? Orada bakteri türü belli oluyomuş varsa eğer ona göre ilaç başlanıyormuş.Selam kizlardaha once sormustum idrarda bakteri icin uroday sase kullanip gecen oldumu diye bi kac arkadasim gecmedi demisti bende bugun tekrar tahlil yaptirdim benimde gecmemis onceki bakteri 3467ydi bugunkude 3055 e dusmus sadece sali gunune kendi tup bebek doktprumdan randevu aldim gitcem ama o zamana kadar ne yapabilirim tavsiyesi olan varmi su icmek disinda cunku gunde 4 litre su iciyorum zaten evde bitkisel ne deneyebilirim bebege zarari olmayan ya kurtulamadim su illetten senelerdir cekiyorum zaten onceden maydonoz kaynatip icerdim bol tuketirdim iyi gelirdi simdi maydonozda zararli yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?