- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.001
Ayy ne çok şeye dikkat etmemiz lazımmış valla artık ne yesem bakacam birşey oluyor mu diye ayva çok severim ben çokta yerimHiçbir ilaçla kullanmayın diyor canım. İlaçların etkisini aşırı yükseltip zehirlenmeye sebep oluyormuş.
Şeker sorunu varsa hiç meyve yeme canım. Aynı vitaminleri sebzelerden de alabilirsin
Arkadaşım şeker sorunu yaşadı. Ben de oradan biliyorum. İnsülin iğnesi vuruluyordu, bir de gavur gibi diyet veriyorlar. Meyveler zaten yok, bulgur bile yok. Üstelik kız 50 kiloyduAyy ne çok şeye dikkat etmemiz lazımmış valla artık ne yesem bakacam birşey oluyor mu diye ayva çok severim ben çokta yerim
Ya benmde 109 çıktı çokta yüksek değil bence doktor kesinlik yüksek şeker yüklemesi yapacaz sonra iğneye bile başlarsınız dediArkadaşım şeker sorunu yaşadı. Ben de oradan biliyorum. İnsülin iğnesi vuruluyordu, bir de gavur gibi diyet veriyorlar. Meyveler zaten yok, bulgur bile yok. Üstelik kız 50 kiloydu
Bisey olmazdi yabanci ulkede 3 aya kadar alttan bakiyolar zararindan degilde artik gorunecek durumdalar gerek yok yaniVajinal bakayım dedi bende iki kere baktırdım olmaz dedim niyeki diyo ya
Artık herşeye panik yapar oldum ne rahattım bu hafta bana birşey oldu herşeyden korkar oldum anne içgüdüselligi benm yeni başladı galibaBisey olmazdi yabanci ulkede 3 aya kadar alttan bakiyolar zararindan degilde artik gorunecek durumdalar gerek yok yani
İyi düşünmüşsün canım bence de çok erkenBaşka doktora gidecem yüksek değil daha çok erken ya
Karatay kanda bakalın şeker testini yaptırın aynı şey diyor boşuna yukleme yaptırmayın diyor. Aşılar var tetanoz aşısı istemiyorum dedim sağlık ocağında siz bilirsiniz dediler imza aldılar o kadar. O kadar kafam karisikki resmen sağlık camiası ikiye ayrılmış birinin dediğini öbürü yalanlıyor biz ne yapalım şaşırdıkBaş hemsire arkadaşım var diyo yüksek degilki sakin yaptırma diyo başka doktor bul kendine dedi bende zaten doktoru çokta beğenmedim isabet oldu
Kesinlikle iyi bir doktor herşeyi düşünür kolaya kaçmaz diyebilir bir hafta diyet yap hala yüksekse son çare o olur sınırın üstünde olur anlarım onlara şunu bunu yap demek kolay biz zaten zor kavuştuk en ince ayrıntısına kdr dusunuyrz onlara göre bu panikKaratay kanda bakalın şeker testini yaptırın aynı şey diyor boşuna yukleme yaptırmayın diyor. Aşılar var tetanoz aşısı istemiyorum dedim sağlık ocağında siz bilirsiniz dediler imza aldılar o kadar. O kadar kafam karisikki resmen sağlık camiası ikiye ayrılmış birinin dediğini öbürü yalanlıyor biz ne yapalım şaşırdık
Ölümcül değilde aldığı ilacın etkisini azaltır. Annem kemoterapi alırken yasaklanmıştı doktor bu şekilde açıklamıştıIlaç kullanırken asla greyfurt yenmez.olumcul olur bu
Çok işlerine karışıncada biz sizin kadar bilmiyoruz derlerKesinlikle iyi bir doktor herşeyi düşünür kolaya kaçmaz diyebilir bir hafta diyet yap hala yüksekse son çare o olur sınırın üstünde olur anlarım onlara şunu bunu yap demek kolay biz zaten zor kavuştuk en ince ayrıntısına kdr dusunuyrz onlara göre bu panik
Glukoz değerimi buYa benmde 109 çıktı çokta yüksek değil bence doktor kesinlik yüksek şeker yüklemesi yapacaz sonra iğneye bile başlarsınız dedi
Açlık şekeriGlukoz değerimi bu
doktorun riskli görüp yaptır dediyse yaptr,varsa gebelik şekerin erken müdahale etmiş olurlarKızlar şekerim 109 çıkmıştı şeker yüklemesi yapacaz diyo sizce daha erken değil mi bunun için çok çok yüksek degilki
Neye karar vereceğimi bilemedimdoktorun riskli görüp yaptır dediyse yaptr,varsa gebelik şekerin erken müdahale etmiş olurlar
gebelik şekeri çok ciddi bi durum kzucm,normalde 24-28 haftalarda yapıyorlar ama doktorlar gerekli görürse erken de yaptrblyor şeker yüklemeni yaptr en azndan için rahat etsin.gebelik şekeri çıkarsa erken önlem almş olrsn,şeker çıkmazsa için rahat ederNeye karar vereceğimi bilemedim
Ama daha çok küçük ya birşey olursagebelik şekeri çok ciddi bi durum kzucm,normalde 24-28 haftalarda yapıyorlar ama doktorlar gerekli görürse erken de yaptrblyor şeker yüklemeni yaptr en azndan için rahat etsin.gebelik şekeri çıkarsa erken önlem almş olrsn,şeker çıkmazsa için rahat eder
bir doktora daha sorarsn ona göre yaptrrsn,bunun bebege bi zararı yok diye biliyorum şekerli bi sıvı içcen 3 defa kan alcklar bu kadar kzuucm emin olmak için bir doktora daha danş açlık kan şekeri 70-100 arası olmalı en olmadı bi daha açlık kan şekerine baksnlar teyit etmek içinAma daha çok küçük ya birşey olursa
Tmm cnm öyle yapacam sağolbir doktora daha sorarsn ona göre yaptrrsn,bunun bebege bi zararı yok diye biliyorum şekerli bi sıvı içcen 3 defa kan alcklar bu kadar kzuucm emin olmak için bir doktora daha danş açlık kan şekeri 70-100 arası olmalı en olmadı bi daha açlık kan şekerine baksnlar teyit etmek için
benim başıma gelse ilk olarak bir daha açlık kan şekeri baktrrdm sonra da başka bi hekime danşrdm şu an içine sinmiyo en iyisi kan testi tekrarıTmm cnm öyle yapacam sağol
Hangi ilaçla yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?