- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.981
Ilaç kullanırken asla greyfurt yenmez.olumcul olur buGreyfurt yiyorum mandalinayi bile kestim
Canim benim kuzenimin de oyleydi simdi dogurdu doguracak sadece sezeryan olacak normal dogum olamiyor birde hareketleri kisitlandiPlesanta previa oluyor. Plasenta aşağıda olunca tehlikeli anne için
Sağ ol canım paylaştığın içinBak boyle bir yazi buldum
İnşallah ben de o haftalara ulaşabilirim canım. Benim plasenta hem aşağıda hem de sezaryen dikişine yerleşmiş. Doğumda rahmimi alma ihtimalleri varCanim benim kuzenimin de oyleydi simdi dogurdu doguracak sadece sezeryan olacak normal dogum olamiyor birde hareketleri kisitlandi
Ben de dün akşam okudum bu mesajı. Greyfurtun ilaçların etkisini aşırı artırdığı ortaya çıkmış canım. İlaç kullanırken yenmiyorGreyfurt yiyorum mandalinayi bile kestim
Allah muhafaza canim insallah oyle birsey olmaz guzel gecer tum hamileliginİnşallah ben de o haftalara ulaşabilirim canım. Benim plasenta hem aşağıda hem de sezaryen dikişine yerleşmiş. Doğumda rahmimi alma ihtimalleri var
İnşallah canım. Allah bilir tabii bunlar sadece ihtimal. Sağ olAllah muhafaza canim insallah oyle birsey olmaz guzel gecer tum hamileligin
Benim doktorum hiç ısrat etmemişti oglumda belki de yasım gencti ondan da olabilir şimdide düşünmüyorum ama biraz tatlıdan uzak durmam lazım sanırımKizlar şeker yuklemesine alternatif olarak kan sekerini olcen aletler var. Parmaktan minik bir kanla kendi sekerinizi olcebiliyorsunuz. Her gun ayni saatlerde yaparak takip ediliyormus. Canan karatay’dan dinlemistim. Hatta kitabinda da yaziyor. Seker yuklemesi cok tehlikeli hem anneye hem bebege diyor. Ben bir sorun olmazsa haftam geldiginde oyle takip edecegim ama siz yine de doktorunuza danisin. Onun da fikri onemli tabi
Ben de aynıyım, işe dönüşümlü gidiyoruz ama rapor aldım yine. Doktor hastane harici hep evdeyim.Ben home office calisiyorum 2 aydir ise gitmiyorum. Gecen cumartesi uzun bir aradan sonra ilk defa disari ciktik, sahilde cok az hava alip geldik. Yamuldum resmen iki gun kendime gelemedim. Evdeyim full. Ama yemegimi yapiyorum orttaligi toparliyorum. Sadece supurge falan yapmiyorum evde robot supurge var o siliyo supuruyo. Yormuyorum hic kendimi
Birde canan karatay favorimdir onunla 10kilo verdim hiç aç kalmadan.Kizlar şeker yuklemesine alternatif olarak kan sekerini olcen aletler var. Parmaktan minik bir kanla kendi sekerinizi olcebiliyorsunuz. Her gun ayni saatlerde yaparak takip ediliyormus. Canan karatay’dan dinlemistim. Hatta kitabinda da yaziyor. Seker yuklemesi cok tehlikeli hem anneye hem bebege diyor. Ben bir sorun olmazsa haftam geldiginde oyle takip edecegim ama siz yine de doktorunuza danisin. Onun da fikri onemli tabi
Başka doktora gidecem yüksek değil daha çok erken yaCanım doktor ne açıklama yaptı çünkü yüksek değil bir gün önce az tatlı bişey yesen bile o seviyelerde çıkar bide üst sınır 110 sınırı bile geçmemiş anlamadım ben
Yok kız ondan demedim cihazlar yanlış gösteriyor olabilir mi bizimki milattan önce kalma gibiydi guvenmedimBenim 1 hafta geri kiz 4 gunden ne olucak
Yok ben kendim uyguluyorm hamur işinden tatlıdan uzak duruyorum bol yeşillik meyve yiyorum su çok iciyrm o yaniAynen canım birşey olmuyor. Diyet uyguluyorum yazmışsın. Doktor mu söyledi canım. Nasil bişey diyet dediğin.
Ondan ondan benimkide eski ozelde 7+0 cikmisti 2 gun sonra devlette 7+4 cikmisti hc belli olmuyo takilma onlara saglikli olmasa buyumezlerdi cok sukur gozle gorulur fark varYok kız ondan demedim cihazlar yanlış gösteriyor olabilir mi bizimki milattan önce kalma gibiydi guvenmedim
Hangi ilaçla yenmezIlaç kullanırken asla greyfurt yenmez.olumcul olur bu
Ayy evet görüyorum ama makina saçma birşey silik birşey gördüm boyu sağlığı iyi dedi ben bebek görmek için savaştım yaniOndan ondan benimkide eski ozelde 7+0 cikmisti 2 gun sonra devlette 7+4 cikmisti hc belli olmuyo takilma onlara saglikli olmasa buyumezlerdi cok sukur gozle gorulur fark var
Alla alla ilk defa duydum ayy bende sekeri düşürüyor diye yiyorum tüp bebek ilaçları için diyorsunuz demi progestan falan ben ilaç almiyrm başka iğne fitilBen de dün akşam okudum bu mesajı. Greyfurtun ilaçların etkisini aşırı artırdığı ortaya çıkmış canım. İlaç kullanırken yenmiyor
Hahah oyle oluyo canim bende cok dikkat ettim artik.karindan bakiyolarya bide alttan baktiklari kadar net olmuyoAyy evet görüyorum ama makina saçma birşey silik birşey gördüm boyu sağlığı iyi dedi ben bebek görmek için savaştım yani
Vajinal bakayım dedi bende iki kere baktırdım olmaz dedim niyeki diyo yaHahah oyle oluyo canim bende cok dikkat ettim artik.karindan bakiyolarya bide alttan baktiklari kadar net olmuyo
Hiçbir ilaçla kullanmayın diyor canım. İlaçların etkisini aşırı yükseltip zehirlenmeye sebep oluyormuş.Alla alla ilk defa duydum ayy bende sekeri düşürüyor diye yiyorum tüp bebek ilaçları için diyorsunuz demi progestan falan ben ilaç almiyrm başka iğne fitil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?