EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Of bende çok severim tuz atıp ekmek arasında bide midemi de rahatlatıyor sanki yemekler felan biraz ağır gelmeye başladı yumurtayı çok güzel yiyebiliyordum son bir kaç gündür kokmaya başladı kızartma az az alıyordum oda midemi bir tuhaf yapmaya başladı yeşillikler çok rahatlatıyor

Reactions: Z P
Evet canım ya yemek ağır geliyor sanki. Hele akşam 7 den sonra bişey yemicez dedik ama bugün dizi var diye abur cubur aldik biraz yedim . Ama igne beni mafetti y başıma ağrı girdi

Canım sen çok sık kullanıyorsun gibi ben kanama yaşamama rağmen hafta 1 yarım vuruluyorum dikkat et hafife alıncak bişey değil

Canım sen çok sık kullanıyorsun gibi ben kanama yaşamama rağmen hafta 1 yarım vuruluyorum dikkat et hafife alıncak bişey değil
Evet şimdiki gittiğim doktorum söyledi kese de hafif sıkıntı var cuma ve salı vurdur dedi hala lekelenmem de geliyor iki kere vurdurmama rağmen. Sonra tüp bebek doktoruma sordum. Bebek iyise Kalp atışıda iyise 5 günde bir yeterli demişti. Keşke onu dinleseydim.

Insallah canm ama progestan ampulmu olsan bak zaten lekelenmen var onuda keserseniz ne olucak

Insallah canm ama progestan ampulmu olsan bak zaten lekelenmen var onuda keserseniz ne olucak
progestan fitil kullanıyorum canım. Ama yan etki yaptı igne doktorda bırak dedi. Canımdan önemli degil ya napim. Nefes alamadım yani halada gecmedi tam nefes alamıyorum. Gelceksede gelir leke önemli degil bebek iyi nasıl olsa

ilk defa transferden hesapla diyeni duyuyorum Dogrudr belkide ya. İlerde tamamlar kesin o. O yüzden sanA transferden hesapla demiştir. Olsun ya bebek iyi ya gerisi önemli degil

Canım dondurulmuşlarda transfer tarıhıne göre mı hesaplanıyo yoksa son adet tarıhıne göre mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…