- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.701
Of bende çok severim tuz atıp ekmek arasında bide midemi de rahatlatıyor sanki yemekler felan biraz ağır gelmeye başladı yumurtayı çok güzel yiyebiliyordum son bir kaç gündür kokmaya başladı kızartma az az alıyordum oda midemi bir tuhaf yapmaya başladı yeşillikler çok rahatlatıyorEvet canım ya herşeyi çok aşırı abartıyor internet. Ona kalsak hiç bişey yemicez.Hele ben tereye bayılırım. Ekmeğin arasına koyup tuz atarım bide üstüne mis gibi herşeyden az yiyelim. Çorbanın içinde pişmiş maydonozda yedim. Bu kadar da abartmamak lazim
Evet canım ya yemek ağır geliyor sanki. Hele akşam 7 den sonra bişey yemicez dedik ama bugün dizi var diye abur cubur aldik biraz yedim . Ama igne beni mafetti y başıma ağrı girdiOf bende çok severim tuz atıp ekmek arasında bide midemi de rahatlatıyor sanki yemekler felan biraz ağır gelmeye başladı yumurtayı çok güzel yiyebiliyordum son bir kaç gündür kokmaya başladı kızartma az az alıyordum oda midemi bir tuhaf yapmaya başladı yeşillikler çok rahatlatıyor
Allah yardımcımız olsunHiborda yokmuş cnm artık ne yapacağız bilmiyorum doktora sorucam bende
Canım sen çok sık kullanıyorsun gibi ben kanama yaşamama rağmen hafta 1 yarım vuruluyorum dikkat et hafife alıncak bişey değilTabi kuzum çok vuruldum. 5 günde bir vuruluyordum. Ama vuran abla bana dediki alerji yapıyor sanki ilaç dedi . Progestani vurduğu yerde bişey yoktu. Ama prolutonu vurduğu yer kırmızı kırmızı demişti. Sonra doktor kese için haftada 2 kereye çıkardı. Bugün çok kötü oldum. Valla evladım Allah a emanet. İğneyi vurdurma dedi doktor
Evet şimdiki gittiğim doktorum söyledi kese de hafif sıkıntı var cuma ve salı vurdur dedi hala lekelenmem de geliyor iki kere vurdurmama rağmen. Sonra tüp bebek doktoruma sordum. Bebek iyise Kalp atışıda iyise 5 günde bir yeterli demişti. Keşke onu dinleseydim.Canım sen çok sık kullanıyorsun gibi ben kanama yaşamama rağmen hafta 1 yarım vuruluyorum dikkat et hafife alıncak bişey değil
Insallah canm ama progestan ampulmu olsan bak zaten lekelenmen var onuda keserseniz ne olucakValla ben yigildim resmen yere nefes alamadım. O an da canımı düşündüm resmen. Doktoruma yazdım dhaa kullanma dedi. Ztaen bir daha cesaret edemem onu kullanmaya. Rabbim safi ismiyle şifa versin bizlere de bir daha ilaç kullanmak iğne kullanmak zorunda kalmayalim
progestan fitil kullanıyorum canım. Ama yan etki yaptı igne doktorda bırak dedi. Canımdan önemli degil ya napim. Nefes alamadım yani halada gecmedi tam nefes alamıyorum. Gelceksede gelir leke önemli degil bebek iyi nasıl olsaInsallah canm ama progestan ampulmu olsan bak zaten lekelenmen var onuda keserseniz ne olucak
Insallah bisey olmaz canmprogestan fitil kullanıyorum canım. Ama yan etki yaptı igne doktorda bırak dedi. Canımdan önemli degil ya napim. Nefes alamadım yani halada gecmedi tam nefes alamıyorum. Gelceksede gelir leke önemli degil bebek iyi nasıl olsa
Ay yok doktor transfer tarihinden hesapla diyo makine bozukmu ne bebek kocaman olmus ama hala 7+4 gosteriyo doktora daha onde olmam gerekiyo dedm transfere gore bak diyo transfere gorede 8+5 olmam lazim yani 1 hafta geri gosteriyo ben anlamadim bu isi@Yasnaz sen naptın kuzum bugun sordun mu haftanı.
ilk defa transferden hesapla diyeni duyuyorumAy yok doktor transfer tarihinden hesapla diyo makine bozukmu ne bebek kocaman olmus ama hala 7+4 gosteriyo doktora daha onde olmam gerekiyo dedm transfere gore bak diyo transfere gorede 8+5 olmam lazim yani 1 hafta geri gosteriyo ben anlamadim bu isi
Benim tup bebek doktorumda adete gore demistiilk defa transferden hesapla diyeni duyuyorumDogrudr belkide ya. İlerde tamamlar kesin o. O yüzden sanA transferden hesapla demiştir. Olsun ya bebek iyi ya gerisi önemli degil
şimdi bi daha ne zaman gidicen yinemi benden önce gidicenBenim tup bebek doktorumda adete gore demistiaman iyimis cok sukur
1 ay sonra isteşimdi bi daha ne zaman gidicen yinemi benden önce gidicen
ayy cok şükür benden sonra gidiceksin tey tey tey1 ay sonra iste1 ocak
Belki 1 ayin dolmasini beklememayy cok şükür benden sonra gidiceksin tey tey tey
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bu durumuEvet canım ya yemek ağır geliyor sanki. Hele akşam 7 den sonra bişey yemicez dedik ama bugün dizi var diye abur cubur aldik biraz yedim . Ama igne beni mafetti y başıma ağrı girdi
Canım dondurulmuşlarda transfer tarıhıne göre mı hesaplanıyo yoksa son adet tarıhıne göre mi?Ay yok doktor transfer tarihinden hesapla diyo makine bozukmu ne bebek kocaman olmus ama hala 7+4 gosteriyo doktora daha onde olmam gerekiyo dedm transfere gore bak diyo transfere gorede 8+5 olmam lazim yani 1 hafta geri gosteriyo ben anlamadim bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?