- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.721
Canım ben sana özelden yazayım ilacınıkızlar aranızda kabızlık yaşayan var mı ben ıkı gundur cok fenayım sabah ac karnına zeytınyagı ıctım sıcak suya kayısı falan bıde duphaloc şurup vardı ondan ıctım zor çıktım fazla da ıkınmayayım dıyodumbir zararı olmamıstır ınsallah bebege..ben şuan oturamıyorum o derece agrı hıssedıyorum bu kabızlık başıma dert olmaz ınsallah ya
insaAllah canım benim.Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bu durumu
Benim de Bugün başladı. Hiç böyle olmamıştı. Rahmin alt kısmı ağrıyor resmen ve bacaklarıma vuruyor. Dün gece üstüm açık uyumuşum. Ya da bebek büyüdüğü içindir diye düşünüyorumKızlar bu ara kasik ağrısı yasayan var mi, boyle bacaklarima vuran sızı seklinde bi ağrı var 2 gundur.
Yok yok bi sorun olmazsa beklicem insallahsenden bunu beklerdimm
Benim de ayni, 2 gundur agriyo, doktora gittim bugün her sey normal gözüküyo ama agri devam ediyo. Tedirgin oluyo insan , bacaklara vuran bi agri baya. Bende ustumu acmistim gecen aksam, usuttuk mu acaba yaBenim de Bugün başladı. Hiç böyle olmamıştı. Rahmin alt kısmı ağrıyor resmen ve bacaklarıma vuruyor. Dün gece üstüm açık uyumuşum. Ya da bebek büyüdüğü içindir diye düşünüyorum
İdrar testi verdin mi? Ben daha hiçbir test yaptırmadım. Daha doğrusu yaptırmak için aile hekimine gittim, doktor virüs kapmış, kapalıydı. Bu haftalarda pek çok gebede idrar yolu iltihabı çıkıyor. 2021haziran annelerinde pek çok arkadaşta çıktı. O yüzden aklıma büyük ihtimalle o geliyorBenim de ayni, 2 gundur agriyo, doktora gittim bugün her sey normal gözüküyo ama agri devam ediyo. Tedirgin oluyo insan , bacaklara vuran bi agri baya. Bende ustumu acmistim gecen aksam, usuttuk mu acaba ya
Yaptirdim bugün, temiz cikti.İdrar testi verdin mi? Ben daha hiçbir test yaptırmadım. Daha doğrusu yaptırmak için aile hekimine gittim, doktor virüs kapmış, kapalıydı. Bu haftalarda pek çok gebede idrar yolu iltihabı çıkıyor. 2021haziran annelerinde pek çok arkadaşta çıktı. O yüzden aklıma büyük ihtimalle o geliyor
İnşallah cnm bende kurtulmak istiyorum o iğneden acayip yakıyor bacaktan uyguluyorum dişlerimi sıkıyorum acısından nasıl 9ay vurucam diye aklım ermiyordu bide pıhtılaşmamda yok hem coraspin hem iğne içime sinmiyordu coraspin iki kez leke yapmıştı bende bakalım ne yapacağım şimdiAllah yardımcın olsun kuzum. Ben düne kadar buluyordum hiç sıkıntı yaşamadım ama bu sefer bısey olmuş gerçekten. Benim önümde 8 kişi bu ilacı bekliyormuş. Hemen de gelmeyebilir dedi. Çok şükür kurtuldum iğneden. Hayırlısı yla coraspiride yavruma sif aolur
Oğlumda bende her ikisini kullanmıştım çok yakıyor kan sulandirici cidden . Oğlumda ben ne ilaç acısı hissediyordum ne iğne acısı. Bunda herşeyi hissediyorumİnşallah cnm bende kurtulmak istiyorum o iğneden acayip yakıyor bacaktan uyguluyorum dişlerimi sıkıyorum acısından nasıl 9ay vurucam diye aklım ermiyordu bide pıhtılaşmamda yok hem coraspin hem iğne içime sinmiyordu coraspin iki kez leke yapmıştı bende bakalım ne yapacağım şimdi
BencedeYok yok bi sorun olmazsa beklicem insallah
Son adet tarihin ne bu şekilde transfer tarihine hesaplayınca net olmuyor bide o an hareketsiz olabilir canını sıkma ense kalınlığı olursa aldırmayı mı düşünüyorsunkızlar birşey soracağım. dün doktordaydım transfer tarihine göre 9+3 olmam gerekiyordu (transferim 12ekim 5günlük embriyo) ama bebegin biri 9+6, diğeri 10haftalık. 9+6 olan gayet iyi aşırı hareketli herşey yolunda. diğeri bacak kol full hareketli ama başını hareket ettirmedi. dr ense kalınlığından şüphe etti ama kafasını keseye yasladığı için detaylı bakamadı. karından+vajinal ultrason hertürlü uğraştı ama bebek hareket etmedi. 1kez kafasını hareket ettirmiş gibi oldu dr galiba yanıldım kesenin kalınlığı gördüyüm diyorduki bebek yine kafasını keseye yasladı. oyüzden haftaya tekrar çağırdı zaten varsa haftaya büyür daha net görürüz dedi. büyük ihtimal sorun yok diyor ama önlemi de elden bırakmayalım diyor.+12.haftada dikiş atılma olayım da var oyüzden o zamana netleşmesi lazım. ya bir de benim embriyolar pgt yapılmış sağlıklı embriyolar. gerçekten sıkıntı çıkabilirmi? resmen bütün gece uyumadım. haftaya zaman nasıl geçer bilmiyorum. acaba haftayı beklemeden bir dahamı gitsem hareket etmişmidirki.
son adet tarihim 25 eylül. tek ense kalınlığına göre tabiki aldırmam ama diger testleri yaptırırım ve 12.haftada serklaj ameliyatına girmem. pgt oldugu için ikili test ve diğer testlere gerek yok demişti dr. aslında hareket ediyordu kol bacak falan full hareketteydi ama inad etti kafasını tam hareket ettirmediSon adet tarihin ne bu şekilde transfer tarihine hesaplayınca net olmuyor bide o an hareketsiz olabilir canını sıkma ense kalınlığı olursa aldırmayı mı düşünüyorsun
Canım hareketlenmesi için çok erken değil mi bilemedim haftan daha yeni ona istinadenson adet tarihim 25 eylül. tek ense kalınlığına göre tabiki aldırmam ama diger testleri yaptırırım ve 12.haftada serklaj ameliyatına girmem. pgt oldugu için ikili test ve diğer testlere gerek yok demişti dr. aslında hareket ediyordu kol bacak falan full hareketteydi ama inad etti kafasını tam hareket ettirmedi
İlk defa böyle bişey duydum canım. İnsaAllah birşey yoktur. Stres yapma canim Ense kalınlığı olunca ne oluyormuş kuzumkızlar birşey soracağım. dün doktordaydım transfer tarihine göre 9+3 olmam gerekiyordu (transferim 12ekim 5günlük embriyo) ama bebegin biri 9+6, diğeri 10haftalık. 9+6 olan gayet iyi aşırı hareketli herşey yolunda. diğeri bacak kol full hareketli ama başını hareket ettirmedi. dr ense kalınlığından şüphe etti ama kafasını keseye yasladığı için detaylı bakamadı. karından+vajinal ultrason hertürlü uğraştı ama bebek hareket etmedi. 1kez kafasını hareket ettirmiş gibi oldu dr galiba yanıldım kesenin kalınlığı gördüyüm diyorduki bebek yine kafasını keseye yasladı. oyüzden haftaya tekrar çağırdı zaten varsa haftaya büyür daha net görürüz dedi. büyük ihtimal sorun yok diyor ama önlemi de elden bırakmayalım diyor.+12.haftada dikiş atılma olayım da var oyüzden o zamana netleşmesi lazım. ya bir de benim embriyolar pgt yapılmış sağlıklı embriyolar. gerçekten sıkıntı çıkabilirmi? resmen bütün gece uyumadım. haftaya zaman nasıl geçer bilmiyorum. acaba haftayı beklemeden bir dahamı gitsem hareket etmişmidirki.
Kuzum büyük ihtimal fitile geçer doktor. Yani olması gereken o. Ben doktoruma sordum. Günlük 3 fitil iğne etkisi gosteriyor. İnsaAllah pozitf çıkmaz canım.Kizlar esim korona testi vermis eger pozitif cikarsa karantinada olucaz peki ben bu progestan igneyi nasil gidip vurdurucam
İlk defa böyle bişey duydum canım. İnsaAllah birşey yoktur. Stres yapma kuzum. Ense kalınlığı olunca ne oluyormuş kuzum
daun hastalığının bir belirtisi galiba tam bilmiyorumki. ama ense belli kalınlığın üzerindeyse sıkıntıymış. gerçi internette araştırdım11-14.hafta bakılıyormuş ense kalınlığına. oyüzden dr haftaya tekrar çağırdı büyük ihtimal zaten varsa haftaya da büyümüş olur görürüz dedi. ama haftaya zaman nasıl geçer bilmiyorum.Canım hareketlenmesi için çok erken değil mi bilemedim haftan daha yeni ona istinaden
Canm zaten gunde 3 tane fitil aliyorum igne hariciKuzum büyük ihtimal fitile geçer doktor. Yani olması gereken o. Ben doktoruma sordum. Günlük 3 fitil iğne etkisi gosteriyor. İnsaAllah pozitf çıkmaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?