- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.841
Evet canım ya sen Bi transferini ol zaten kendin yatmak istersin,hani korkarsin zaten bişey yapmaya.
AA çok doğur dedin canım ben onu hiç düşünmedim. Gerçi pastörize sütten yapıyorum ama yine de dediğin gibi bakteri oluşabilir. Ben hazıra geçeyim çok sağolBu surecte hazir kefir icmen daha saglikli pastörize tam olmadigi icin bakteri uretebilir riske girme canim
Cok gecmis olsun canim, yarin guzel haberlerle gel insallaahKızlar iki gündür girmiyrm buraya feci karın ağrısı ve kasık ağrım var ishalim hiç bitmiyor iki gündür yatiyrm hiç kalkamadım
Benimde crione jel 10 günlük kaldı canım sonra muhtemelen bende ya lutinusa yada progesranfitile geçerim artık doktor ne derse 12 hafta kullanmak gerekiyormuş cunku. Criona jelde de aynı şikayet varmıydıKizlar herkese selamlar, crinone jelim bitti, lutinus tablete gectim uygulamada cok zorlaniyorum, icimde rahatsiz ediyor beni ve kasinti yapiyor sanki, sizde de boyle oluyor mu? Bir de bugun hafif pembemsi bi sekilde tortu tortu gelmis normal mi?
Ne demek canimAA çok doğur dedin canım ben onu hiç düşünmedim. Gerçi pastörize sütten yapıyorum ama yine de dediğin gibi bakteri oluşabilir. Ben hazıra geçeyim çok sağol
Ayni bendr hayatima devam ediyorum canim☺kızlar iyi akşamlarBugün devlet hastanesinde tsh değerime tekrar baktırdım geçen hafta 3,31 çıkan değerim bugün 3 çıktı çokta bi fark olmadı inşallah en kısa zamanda istenilen değere düşer sizler nasılsınız
Bulantiyi yasayan biri olarak bana gonderebilirsinMerhabalar, gebe kalan arkadaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Gebe kalamayanlar içinse inşallah tez zamanda nasip etsin ben de ekimde dondurulmuş transferi olacaktım ama maalesef ertelendi bu ayda kist nedeniyle ertelendi.Tabi bir taraftan eğitim de devam ediyor doktoram için gebelerde bulantı-kusmayla ilgili bir araştırma yapıyorum gebe kalan arkadaşlar eğer doldurmak isterlerse bana msj atarlarsa özelden anketi gönderebilirim. Pandemi nedeniyle yüz yüze yapamıyorum maalesef nereye yollasam bilemedim aklıma burası geldi. Google formlar üzerinden dolduruluyor isim yazılmıyor, güvenlidir.
İnsaAllah canım benim. Bugün bende devlet Hastanesi'ne gittim. Sağlık ocağında yapilmayanlari yaptı. Hemen çıkmaz sonuç dedi. Yarında sağlık ocağına gidip kan vericem tahliller icin. Yapılmayan olursa ücretli yaptircam. Şuan en önemlisi tsh benim icindekızlar iyi akşamlarBugün devlet hastanesinde tsh değerime tekrar baktırdım geçen hafta 3,31 çıkan değerim bugün 3 çıktı çokta bi fark olmadı inşallah en kısa zamanda istenilen değere düşer sizler nasılsınız
Sanırım büyümeye devam ediyor diye biliyorum canım. Benim 21 mm falan olmuştu. 3 sene önce çok hatırlayamadım ama 21 mm çok iyi biliyorumBayanlar bugün tedavinin 8.gunu 18 mm 17mm yumurta var gece 12 de gonapeptly olacağım Çarşamba opu opuya kadar yumurta büyümeye devam edecek mi yada bugün iğne vuracağım için yeterlimi oluyor 18 mm
Sağol cnm ins kalbini bir kere daha dinleyecezCok gecmis olsun canim, yarin guzel haberlerle gel insallaah
Duyduk canım. Geçen hafta da duymuştuk çok şükürYa cok guzel masallah
Kalp atisini duydunuzmu peki
Sukur ❤ sen artik derin bi nefes alabilirsin benceDuyduk canım. Geçen hafta da duymuştuk çok şükür
Aynen bende aynı durumdayım en azından 12. Haftaya kadar sabret diyorum kendi kendimeKizlar ben bebis kiyafetleri almamak icin kendimi zor tutuyorumbirileri beni engellesinn yoksa yavastan baslayacagimm
Yaa kitap beni kesmiyorAynen bende aynı durumdayım en azından 12. Haftaya kadar sabret diyorum kendi kendimehamilelikle ilgili kitaplar alıyorum böyle oyaliyorum kendimi şuan için
Memorial bana 10. Haftada birak dedi, doktorunla bi gorus istersenBenimde crione jel 10 günlük kaldı canım sonra muhtemelen bende ya lutinusa yada progesranfitile geçerim artık doktor ne derse 12 hafta kullanmak gerekiyormuş cunku. Criona jelde de aynı şikayet varmıydı
O jeli ne icin kullaniyorsunuz? Ben hc kullanmadim basindan beri igne oluyorum sadeceMemorial bana 10. Haftada birak dedi, doktorunla bi gorus istersen
Oncesinde crinone jelde 1-2 kere yasamistim ama bunda ilk gunden yasamam biraz dusundurucu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?