EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

kızlar iyi akşamlar Bugün devlet hastanesinde tsh değerime tekrar baktırdım geçen hafta 3,31 çıkan değerim bugün 3 çıktı çokta bi fark olmadı inşallah en kısa zamanda istenilen değere düşer sizler nasılsınız

Kizlar herkese selamlar, crinone jelim bitti, lutinus tablete gectim uygulamada cok zorlaniyorum, icimde rahatsiz ediyor beni ve kasinti yapiyor sanki, sizde de boyle oluyor mu? Bir de bugun hafif pembemsi bi sekilde tortu tortu gelmis normal mi?
Benimde crione jel 10 günlük kaldı canım sonra muhtemelen bende ya lutinusa yada progesranfitile geçerim artık doktor ne derse 12 hafta kullanmak gerekiyormuş cunku. Criona jelde de aynı şikayet varmıydı

Bayanlar bugün tedavinin 8.gunu 18 mm 17mm yumurta var gece 12 de gonapeptly olacağım Çarşamba opu opuya kadar yumurta büyümeye devam edecek mi yada bugün iğne vuracağım için yeterlimi oluyor 18 mm

Bulantiyi yasayan biri olarak bana gonderebilirsin

İnsaAllah canım benim. Bugün bende devlet Hastanesi'ne gittim. Sağlık ocağında yapilmayanlari yaptı. Hemen çıkmaz sonuç dedi. Yarında sağlık ocağına gidip kan vericem tahliller icin. Yapılmayan olursa ücretli yaptircam. Şuan en önemlisi tsh benim icinde

Bayanlar bugün tedavinin 8.gunu 18 mm 17mm yumurta var gece 12 de gonapeptly olacağım Çarşamba opu opuya kadar yumurta büyümeye devam edecek mi yada bugün iğne vuracağım için yeterlimi oluyor 18 mm
Sanırım büyümeye devam ediyor diye biliyorum canım. Benim 21 mm falan olmuştu. 3 sene önce çok hatırlayamadım ama 21 mm çok iyi biliyorum

Kizlar ben bebis kiyafetleri almamak icin kendimi zor tutuyorum birileri beni engellesinn yoksa yavastan baslayacagimm
Aynen bende aynı durumdayım en azından 12. Haftaya kadar sabret diyorum kendi kendime hamilelikle ilgili kitaplar alıyorum böyle oyaliyorum kendimi şuan için

Aynen bende aynı durumdayım en azından 12. Haftaya kadar sabret diyorum kendi kendime hamilelikle ilgili kitaplar alıyorum böyle oyaliyorum kendimi şuan için
Yaa kitap beni kesmiyor en azindan biberon falan alsakk Allahim herkese nasip etsin insallah bize de sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin. Yazarken bile korkuyorum bisey olursa diyee

Benimde crione jel 10 günlük kaldı canım sonra muhtemelen bende ya lutinusa yada progesranfitile geçerim artık doktor ne derse 12 hafta kullanmak gerekiyormuş cunku. Criona jelde de aynı şikayet varmıydı
Memorial bana 10. Haftada birak dedi, doktorunla bi gorus istersen
Oncesinde crinone jelde 1-2 kere yasamistim ama bunda ilk gunden yasamam biraz dusundurucu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…