EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ev sıcak oğlum terliyor ben üşüyorum. Sanırım hareketsizlik ten. Yarından itibaren yavaş yavas işlerimi yapıp yemek yapicam. Bu hafta çok saldım kendimi. Belki kansizda olabilirim. Pazartesi gelsede su kan işlerini halletsem artık.

Ya bi usuyen ben degilmisim esim kisa kol sort geziyo evde ben yün hirka uzerine battaniye

Bende bugun yavas yavas yemek yapmaya basladm

Reactions: Z P
bileklği nerden buldun kzucm duymştm daha önce onu

aynı şeklde halszm böyle takatim yok yani
Ne zaman biter acaba bu halsizlikler. İyice hasta moduna girdim ya. Akşama doğru da bi sinir basıyor bana. Oğluma çok kızıyorum sonrada üzülüyorum

Ya bi usuyen ben degilmisim esim kisa kol sort geziyo evde ben yün hirka uzerine battaniye

Bende bugun yavas yavas yemek yapmaya basladm
Valla eşim atletle dolanıyor benim sırtıma resmen kar yağıyor. Şimdi dedim oda sicakmi petek yanıyor mu odanin diye. İçim üşüyor sanki . Oğlumada bağırdım daha demin canım sıkıldı ya Uyudu sıpa ama sabır birakmadj bende. Kafama ne varsa atıyor haberimde olmuyor

Yaa yerim onu napicaz boyle buyuyolar kz kardesimde ayni kiziyo sonra uzuluyo

Yaa yerim onu napicaz boyle buyuyolar kz kardesimde ayni kiziyo sonra uzuluyo
Ya çocuğuma da hak veriyorum ne parka gidebiliyoruz ne dışarı cikabiliyoruz. Eve herşeyi aldım boyama kitabı sulu boya parmak boyası yaşı küçük olduğundan anlamıyor fazla. Suyun altında yıkamak istiyor boyaları Kafamı kaldıramıyorum ki oyunlar oyniyim onunla. Legolari valla üst uste zor koyuyorum

Idare etmeye calis annesi gecicek bu gunlerde

Ayy hepimiz aynıyız galiba donuyorum hayatta sıcağı sevmem hep kışın bile tişörtle dururum ama şuan kat kat giyiniyrm aynı bende sinirliym evde terör başladı yine sonra bir yatiyrm off kalkamiyrm halsizlik var

Ya ben açım desem aç değilim tokum desem oda değil midemde bı kıygınlık var hep bı açlık titremesi var yesemde devam ediyor

Ayy benmde burnum çok tıkanık bugün hiç giremedim buraya halsizdim onu yapsam bende ya işe yarıyor mu
Ben de baya yariyor onunla rahatliyorum. Sinüs kitler var ya eczanede satiliyo sinus rinse diye geciyo sanirim ondan aldim ama icindeki ilaclari kullanmiyorum sadece sisesini kullaniyorum onun icine su ve himalaya tuzu koyuyorum burnumun icine fiskirtiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…