- 12 Mart 2019
- 14.823
- 34.220
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.681
Benim de oyle konkalarim cok sisiyor. Nefes alamiyorum. Pembe himalaya tuzu aldim suyun icinde eritip suyunu burnumun icine sıkıyorum baya iyi geliyorBurnum cok tıkalı kizlar resmen boğuluyorum nefes alamıyorum
Deniyim bi dicem ama yapamam yakar diye korkarimBenim de oyle konkalarim cok sisiyor. Nefes alamiyorum. Pembe himalaya tuzu aldim suyun icinde eritip suyunu burnumun icine sıkıyorum baya iyi geliyor
Aynı dertten muzdaribim yaa. Odaların kapısını da ortemiyorum sanki daha çok boguluyorum kapalı oluncaBurnum cok tıkalı kizlar resmen boğuluyorum nefes alamıyorum
Ya bi usuyen ben degilmisim esim kisa kol sort geziyo evde ben yün hirka uzerine battaniyeEv sıcak oğlum terliyor ben üşüyorum. Sanırım hareketsizlik ten. Yarından itibaren yavaş yavas işlerimi yapıp yemek yapicam. Bu hafta çok saldım kendimi. Belki kansizda olabilirim. Pazartesi gelsede su kan işlerini halletsem artık.
Hamilelik belirtisi ozamanAynı dertten muzdaribim yaa. Odaların kapısını da ortemiyorum sanki daha çok boguluyorum kapalı olunca
bileklği nerden buldun kzucm duymştm daha önce onuKullandığımız ilaçlarda yan etki yapıyor normal yolla gebe kalanlar kıymetini bilsin günde beş ayrı ilaç alarmım var üç günde birde iğnem var bulantı bilekliği bana iyi geldi bugün daha iyiyim şükür
aynı şeklde halszm böyle takatim yok yaniHalsizlik var bende de hasta gibiyim kafamı kaldıramıyorum hiç
Ne zaman biter acaba bu halsizlikler. İyice hasta moduna girdim ya. Akşama doğru da bi sinir basıyor bana. Oğluma çok kızıyorum sonrada üzülüyorumaynı şeklde halszm böyle takatim yok yani
Valla eşim atletle dolanıyor benim sırtıma resmen kar yağıyor. Şimdi dedim oda sicakmi petek yanıyor mu odanin diye. İçim üşüyor sanki . Oğlumada bağırdım daha demin canım sıkıldı yaYa bi usuyen ben degilmisim esim kisa kol sort geziyo evde ben yün hirka uzerine battaniye
Bende bugun yavas yavas yemek yapmaya basladm
Yaa yerim onuValla eşim atletle dolanıyor benim sırtıma resmen kar yağıyor. Şimdi dedim oda sicakmi petek yanıyor mu odanin diye. İçim üşüyor sanki . Oğlumada bağırdım daha demin canım sıkıldı yaUyudu sıpa ama sabır birakmadj bende. Kafama ne varsa atıyor haberimde olmuyor
Ya çocuğuma da hak veriyorum ne parka gidebiliyoruz ne dışarı cikabiliyoruz. Eve herşeyi aldım boyama kitabı sulu boya parmak boyası yaşı küçük olduğundan anlamıyor fazla. Suyun altında yıkamak istiyor boyalarıYaa yerim onunapicaz boyle buyuyolar kz kardesimde ayni kiziyo sonra uzuluyo
Idare etmeye calis annesi gecicek bu gunlerdeYa çocuğuma da hak veriyorum ne parka gidebiliyoruz ne dışarı cikabiliyoruz. Eve herşeyi aldım boyama kitabı sulu boya parmak boyası yaşı küçük olduğundan anlamıyor fazla. Suyun altında yıkamak istiyor boyalarıKafamı kaldıramıyorum ki oyunlar oyniyim onunla. Legolari valla üst uste zor koyuyorum
İnsaAllah kuzum İnsaAllahIdare etmeye calis annesi gecicek bu gunlerde
Ayy benmde burnum çok tıkanık bugün hiç giremedim buraya halsizdim onu yapsam bende ya işe yarıyor muBenim de oyle konkalarim cok sisiyor. Nefes alamiyorum. Pembe himalaya tuzu aldim suyun icinde eritip suyunu burnumun icine sıkıyorum baya iyi geliyor
Ayy hepimiz aynıyız galiba donuyorum hayatta sıcağı sevmem hep kışın bile tişörtle dururum ama şuan kat kat giyiniyrm aynı bende sinirliym evde terör başladı yine sonra bir yatiyrm off kalkamiyrm halsizlik varValla eşim atletle dolanıyor benim sırtıma resmen kar yağıyor. Şimdi dedim oda sicakmi petek yanıyor mu odanin diye. İçim üşüyor sanki . Oğlumada bağırdım daha demin canım sıkıldı yaUyudu sıpa ama sabır birakmadj bende. Kafama ne varsa atıyor haberimde olmuyor
Watsons ve rossmanda var bende almıştım etki ediyorbileklği nerden buldun kzucm duymştm daha önce onu
Ben de baya yariyor onunla rahatliyorum. Sinüs kitler var ya eczanede satiliyo sinus rinse diye geciyo sanirim ondan aldim ama icindeki ilaclari kullanmiyorum sadece sisesini kullaniyorum onun icine su ve himalaya tuzu koyuyorum burnumun icine fiskirtiyorumAyy benmde burnum çok tıkanık bugün hiç giremedim buraya halsizdim onu yapsam bende ya işe yarıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?