• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

dip not 2- arkadaşlar belirtiye takmayınnnnnn. 5+6yım şuan ve hiç bir şekilde transfer sonrası hiç bir yerim ağrımadı yada midem bulanmadı. yani belirtim yok sonucum negatif diye düşünmeyin hiç herkeste farklı oluyor. sadece son 1haftadır feci şekilde uykum geliyor utanmasam işte uyuycam düşünün:KK12: saat 17:30 evde oluyorum yemek yeyip direk uyuyorum 2saat falan yoksa dayanamıyorum. çok şükür başkada bir rahatsız eden birşey yok
Umut oldunuz bana. bnde de hic belirti yokk simdi sizin yazinizi görunce biraz rahatladim

Evet eşimin testi pozitif benimde tat ve koku hiç yok halsizlik var bazen düzeliyor gibi oluyorum sonra tekrar başlıyor halsizlik falan. 1 haftadır da gelen giden yok test yapılmadı bana filyasyon ekibi gelmiyor heryeri arıyoruz açan yok
Allallah hangi şehirdesiniz

Yok tüp bebek doktoruma söylemedim kalp atışından sonra iletişimi kesiyoruz. Kan sulandirici kullanıyorum ama karantinada nasıl temin edeceğim onuda bilmiyorum. Eczaneleri aradık iğne yok eczanelerde. Bugün son ignemi vurundum. Kim bilir kaç bin vaka var İstanbul da hepsine yetişmeleri zor. Zaten ilaç kullanamayacagim için çok ustunede düşmedik 1-2 gün aradık test için bidaha aramadım.
Maşallah hafif atlatmana sevindimSen yine de tüp bebek doktorunu arayıp bir sor. Yapmam gereken bir şey var mı diye? Anne karnındaki bebeğe bulaşıyor mu diye.
Kan sulandırıcıyı covid hastalarında kullanıyorlar pıhtı atmasın diye. Başka şehirden kargoyla getirtebilirsin

Maşallah hafif atlatmana sevindimSen yine de tüp bebek doktorunu arayıp bir sor. Yapmam gereken bir şey var mı diye? Anne karnındaki bebeğe bulaşıyor mu diye.
Kan sulandırıcıyı covid hastalarında kullanıyorlar pıhtı atmasın diye. Başka şehirden kargoyla getirtebilirsin
Kendimiz karantinada olduğumuz için çıkıp arayamiyoruz eczane eczane. bakalim 1 kutu tanidiklara buldurmaya çalışacağız sonra karantina bitiyor buluruz inşallah

Evet yakinmisiz geçen kan sulandirici bulamayan da sizdiniz demi bulabildiniz mi
Evet bendim esim kadikoyde calisiyo ordan bulmus 3 eczane gezdi digerleri vermemis yok aile hekimi yazmis veremeyiz filan demisler tamamen sacmalik sirf muhtaciz parayla alalim diye yaptiklarini dusunuyorum.
En sonunda baska bi eczane vermis

Evet bendim esim kadikoyde calisiyo ordan bulmus 3 eczane gezdi digerleri vermemis yok aile hekimi yazmis veremeyiz filan demisler tamamen sacmalik sirf muhtaciz parayla alalim diye yaptiklarini dusunuyorum.
En sonunda baska bi eczane vermis
Çok saçma ya doktorun yazma yetkisi var ki yazmış vermemek ne demek

Kendimiz karantinada olduğumuz için çıkıp arayamiyoruz eczane eczane. bakalim 1 kutu tanidiklara buldurmaya çalışacağız sonra karantina bitiyor buluruz inşallah
Çok şükür canım çoğu bitti yani.
Ben dört sınıfın dersine giriyorum. Maske, siperlik kullanıyordum. sayfada Ankaradan bir arkadaş ilaç kullanmak zorunda kaldı, sonra gebeliği sonlandır dediler. Ben de o yüzden çok korkuyorum. Bugün çift maskeyle dışarı çıktım, hiç nefes alınmıyormuş iki maske olunca. O yüzden bir daha çıkmamaya karar verdim

Kizlar iyi akşamlar. Halsizliğe bı cagre bulan var mı. Gözümü kapatsam uyuyorum. Doğru düzgün yemek yapamıyorum. Hep bı halsizim. Hiç halim dermanım yok🙁Sanki siskinligimde var. Kilo almış gibiyim.
Bende de çok halsizlik var canım bulantı fazla yok ama hep bi uyku halindeyim bide çok sık acıkıyorum az yiyiyorum ama 1 saat sonra midem kazınıyor hatta bulanmaya başlıyor

Çok şükür canım çoğu bitti yani.
Ben dört sınıfın dersine giriyorum. Maske, siperlik kullanıyordum. sayfada Ankaradan bir arkadaş ilaç kullanmak zorunda kaldı, sonra gebeliği sonlandır dediler. Ben de o yüzden çok korkuyorum. Bugün çift maskeyle dışarı çıktım, hiç nefes alınmıyormuş iki maske olunca. O yüzden bir daha çıkmamaya karar verdim
Evet ya çok zor inşallah bütün herkes kolayca atlatır çok şükür benim durumum şuan iyi grip gibi geçiriyorum tat koku işi sıkıntı biraz hicbisey yiyesim gelmiyor. Onuda fırsata çevirdim ben et yemiyorum normalde hiç tat almadigim için dün et yedim bebegime faydalı olur inşallah 😀

Daha yeni yakınları covid oldu 3 gün içinde geldiler evlerine sancaktepe yakınında oturuyorlar
Bilmiyorum bize kimse gelmedi evdemisiniz diye kontrole falan geliyorlar normalde onada gelmediler salı günü eşim pozitif çıktı o gün gelip eşime ilaç verdiler yarında bana test yapmaya geleceklerini söylediler kimse gelmedi Çarşamba aradık dönüş yapacağız dediler arayan olmadı.carsamba Perşembe cuma biz aradık ilçe sagligi açan olmadı

Kızlar fikri olan var mı.
Transferin 10. Günü 64
12. Günü 85 çıktı değerim çok az artış var kimyasal mı oluyor çok üzüldüm. Neden ikiye katlamamış olabilir ki. Gittim başka hastanede bile tekrarlattım kan testini offf

• Beğen
Reactions: Z P
Back