- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.661
Yok kuzum hiç aklıma gelmiyorkuzucm kalp atışını duymana çok sevindim hayırlı olsunkese için de doktor önemli degl demş zaten her şey güzel olcak hayrlsyla üzme canını
görmek yetiyo ya bende attıgını gördüm ya iyice rahatldm,ama kendim iyi deglm bugün biraz sıkıntılymYok kuzum hiç aklıma gelmiyorBebeğimi gördüm daha pazartesi gitmiştim minicikti şimdi biraz daha büyümüş çok şaşırdım Pazarteside kan tahlilleri için gidicem. Artık Çarşamba son muayne. Sonra aydan aya gelirsin dedi
neyin var canim benim icim hic rahat degil bana gormek yetmedi malesef duymayi cok istiyorum hic bi belirtimde yok bu sebepten depresif durumdayimgörmek yetiyo ya bende attıgını gördüm ya iyice rahatldm,ama kendim iyi deglm bugün biraz sıkıntılym
bulantı kusma ve halsizlik var böyle hasta gibiym ya ,kalbinin attıgı yetti sonra gidecez baklmneyin var canim benim icim hic rahat degil bana gormek yetmedi malesef duymayi cok istiyorum hic bi belirtimde yok bu sebepten depresif durumdayim
Sukret kuzum emin ol yeri geliyo benm gibi bulanti yok diye korku icinde geciyo gunlerin.bulantı kusma ve halsizlik var böyle hasta gibiym ya ,kalbinin attıgı yetti sonra gidecez baklm
Onlar iyi olsun da ağrısın kuzum bu ağrılar normalse hiç sıkıntı yok halimizden memnununuzEvet canım o bendede oluyor nedense. Bu ağrılar normal oğlumdada kaşık ağrısı bel ağrısı çekiyordm ara ara.cocuk büyüdükçe olucaktir . Bu günlerde geçer insaAllah
Sen doğumu yaptıktan sonra buralarda senin gibi panik olanlara,ben de öyleydim,bebeğim şimdi kucağımda rahat olun yazacaksın gör bakSukret kuzum emin ol yeri geliyo benm gibi bulanti yok diye korku icinde geciyo gunlerin.
Kusma sebebin guzel sabret bekle gecicek
Ahah ya canim cok sagol Allahm insallah oyle olur insalalhSen doğumu yaptıktan sonra buralarda senin gibi panik olanlara,ben de öyleydim,bebeğim şimdi kucağımda rahat olun yazacaksın gör bak
Kullandığımız ilaçlarda yan etki yapıyor normal yolla gebe kalanlar kıymetini bilsin günde beş ayrı ilaç alarmım var üç günde birde iğnem var bulantı bilekliği bana iyi geldi bugün daha iyiyim şükürbulantı kusma ve halsizlik var böyle hasta gibiym ya ,kalbinin attıgı yetti sonra gidecez baklm
Neyin var kuzumgörmek yetiyo ya bende attıgını gördüm ya iyice rahatldm,ama kendim iyi deglm bugün biraz sıkıntılym
Halsizlik var bende de hasta gibiyim kafamı kaldıramıyorum hiçbulantı kusma ve halsizlik var böyle hasta gibiym ya ,kalbinin attıgı yetti sonra gidecez baklm
Bende ayniyim kilo almis gibi karnim kocaman olduKizlar iyi akşamlar. Halsizliğe bı cagre bulan var mı. Gözümü kapatsam uyuyorum. Doğru düzgün yemek yapamıyorum. Hep bı halsizim. Hiç halim dermanım yokSanki siskinligimde var. Kilo almış gibiyim.
Yaa valla benimde önceden olurdu ama bu başka valla. Ne oturasim geliyor ne yemek yaparım var iş yapasim yok. Hatta telefonu elime bile alasim yok. Mesajlara bakmak istemiyorum. Okadar dermanım yokBende ayniyim kilo almis gibi karnim kocaman oldubenm hep uykum var oncedende vardi
Ne guzel iste bebis belirti gostermeye basladi deseneYaa valla benimde önceden olurdu ama bu başka valla. Ne oturasim geliyor ne yemek yaparım var iş yapasim yok. Hatta telefonu elime bile alasim yok. Mesajlara bakmak istemiyorum. Okadar dermanım yok
Bende pazartesi devlet Hastanesi'ne gidicem kan tahlillerimi yaptircam. Sonuçlar da insaAllah çarşambaya çıkarsa bende gidicem canımNe guzel iste bebis belirti gostermeye basladi desenebende tık yok endiseliyim carsamba doktora gidicem
Insallah guzel haberlerle gelirim bendeBende pazartesi devlet Hastanesi'ne gidicem kan tahlillerimi yaptircam. Sonuçlar da insaAllah çarşambaya çıkarsa bende gidicem canım
Insallah oyledir canim bunu carsamba gunu görucezKızlar kendinizi üzmeyin belirti yok diye normaldir bence her bünye aynı değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?