EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

kuzucm kalp atışını duymana çok sevindim hayırlı olsun kese için de doktor önemli degl demş zaten her şey güzel olcak hayrlsyla üzme canını
Yok kuzum hiç aklıma gelmiyor Bebeğimi gördüm daha pazartesi gitmiştim minicikti şimdi biraz daha büyümüş çok şaşırdımPazarteside kan tahlilleri için gidicem. Artık Çarşamba son muayne. Sonra aydan aya gelirsin dedi

görmek yetiyo ya bende attıgını gördüm ya iyice rahatldm,ama kendim iyi deglm bugün biraz sıkıntılym

Reactions: Z P
Sukret kuzum emin ol yeri geliyo benm gibi bulanti yok diye korku icinde geciyo gunlerin.
Kusma sebebin guzel sabret bekle gecicek
Sen doğumu yaptıktan sonra buralarda senin gibi panik olanlara,ben de öyleydim,bebeğim şimdi kucağımda rahat olun yazacaksın gör bak

bulantı kusma ve halsizlik var böyle hasta gibiym ya ,kalbinin attıgı yetti sonra gidecez baklm
Kullandığımız ilaçlarda yan etki yapıyor normal yolla gebe kalanlar kıymetini bilsin günde beş ayrı ilaç alarmım var üç günde birde iğnem var bulantı bilekliği bana iyi geldi bugün daha iyiyim şükür

Kizlar iyi akşamlar. Halsizliğe bı cagre bulan var mı. Gözümü kapatsam uyuyorum. Doğru düzgün yemek yapamıyorum. Hep bı halsizim. Hiç halim dermanım yokSanki siskinligimde var. Kilo almış gibiyim.

Bende ayniyim kilo almis gibi karnim kocaman oldu benm hep uykum var oncedende vardi
Yaa valla benimde önceden olurdu ama bu başka valla. Ne oturasim geliyor ne yemek yaparım var iş yapasim yok. Hatta telefonu elime bile alasim yok. Mesajlara bakmak istemiyorum. Okadar dermanım yok

Yaa valla benimde önceden olurdu ama bu başka valla. Ne oturasim geliyor ne yemek yaparım var iş yapasim yok. Hatta telefonu elime bile alasim yok. Mesajlara bakmak istemiyorum. Okadar dermanım yok
Ne guzel iste bebis belirti gostermeye basladi desene bende tık yok endiseliyim carsamba doktora gidicem

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…