• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benim yaptı aile hekimi ben ilk bilmiyordum hatta onları da istemiş
Zeytinburnundaki aile hekimliğinde yokmuş yada yapmak istemiyorlar bilemiyorum dr bunlar bizde bakılmıyor dedi anlamadığım bir aile hekimliğinde varsa diğerinde de olmalı niye hep farklı muamelelerle karşılaşırız çözemedik gitti

Zeytinburnundaki aile hekimliğinde yokmuş yada yapmak istemiyorlar bilemiyorum dr bunlar bizde bakılmıyor dedi anlamadığım bir aile hekimliğinde varsa diğerinde de olmalı niye hep farklı muamelelerle karşılaşırız çözemedik gitti
Bence de doktor yapmak istememiştir canım çünkü tüm aile hekimlerini sistemi aynı bazıları da oksapar yazamam diyor bazıları hiç bişey demeden yazıyor bir tanesi yazarsa hepsi yazabilir değişik yani

Bende hala leke var canim. Ama kesede kanama alani yok nerden geliyo bilmiyorum. Sen sali cuma vurdur bencede. Hayirlisiyla hemen kesilir insallah 🙏❤ bulantim cok yogun benimde aksam 8 gibi basliyo gece 4e kadar prilam diye ilac vermisti doktorum prk faydasi olmadi. Bulantim yok diyenler bence dua etsinler yatip kalkip. Bu normal mide bulantisi gibi bisey degil cunku.
Senin var mi canim
Benim de 10 kasımda kanamam olmuştu. Hâlâ kahverengi lekelenme devam ediyor. Kahverengi olunca korkma dedi doktor. Hatta benim içeride kanama alanı vardı, o dağılıyor diye seviniyorum. İnşallah düşündüğüm gibidir

Kızlar su ilaçlar konusunda eczacı bir arkadasa danisdim şu cevaplari aldım.
1. Dr bı yerden sonra ilaçları kesecekdir tanıdık bir eczane ile anlasirsaniz Dr da kendisi kabul ederse kestiği yerden ilaç yazmaya devam eder sizde önden alırsınız raporlu gibi...

2. Olarak da her ilacın aylık kullanım dozu olarak devletin karşıladığı miktar var onun kadar yazmasını rica edin dedi.
Benim ayda 6 kutu estrofem ve progestan gidiyor.
Maximum 3 kutu aylık karşılayabiliyormus Dr beye söyleyince 3 kutu yazdı.

Z Z P canım doktor ne dedi?
Kese de hafif sorun var ama prolutonla geçer dedi canimm 5 günde bir vuruluyordumm . 3 gün sonra iğnenin etkisi geçiyor dedi o yüzden böyle olmuş dedi. bebek iyi kalp atışını da dinledik. Şimdi cuma ve salı proluton vurdurcam. Zaten agrimdan belliydi bişey çıkacağı çok agriyordu kasiklarim. Tüp bebek doktoruma danıştım Bebek iyise kalp atışıda varsa kese önemli değil dedi haftada 1 kullanman yeter dedi ama ben yinede 2 kere kullanicam cuma ve sali

Ben buna karşıyım 😅😅yapana saygım sonsuz ama ben bebeklerime tedavi ile olduklarını söylemeyi düşünmüyorum. Annem bana küçükken sen olmazsan babanı boşardım demişti sonrası annemin üzüldüğü her şeyde kendimi sorumlu tutmuştum çocuk aklı. Şimdi bunlar minnet eder gibi sizi böyle yaptık ne zorluk çektim demek istemiyorum
Anneniz düşünmeden söylemiş o sözü, çocuk aklı ile taşıması zor bi yük.

Aslında herşey sizin nasıl anlattığınıza göre etki eder karşıya. Ben çocuğum olursa eğer ona tedavi ile sahip olduğumuzu, onu çok istediğimizi ve tedavi sonuç verince de ne kadar mutlu olduğumuzu anlatıcam şahsen. İğneleri saklıyorum ama bebekle foto çekmem sanırım, iğnelerden bi kolaj yaparım 🤣

Kese de hafif sorun var ama prolutonla geçer dedi canimm 5 günde bir vuruluyordumm . 3 gün sonra iğnenin etkisi geçiyor dedi o yüzden böyle olmuş dedi. bebek iyi kalp atışını da dinledik. Şimdi cuma ve salı proluton vurdurcam. Zaten agrimdan belliydi bişey çıkacağı çok agriyordu kasiklarim. Tüp bebek doktoruma danıştım Bebek iyise kalp atışıda varsa kese önemli değil dedi haftada 1 kullanman yeter dedi ama ben yinede 2 kere kullanicam cuma ve sali
Aman ıyı olsun canım bebek kalp atışını da duymuşsun doktorda demiş zaten kese önemli değil diye çok şükür 🤲🤲🤲 benimde tam vajinanın ust kusmında bazen bişey batıyormuş gibi ağrı zonklama oluyor sonra gecıyor bi kaç gündür de adet artısı gibi başladı yine🤷🏼‍♀️

• Beğen
Reactions: Z P
Selam kızlar herkese. Transferin 10. Günü değerim 64.69 çıktı çok mu düşük nasıl. Acaba kimyasal mı olur korkusu var
Hadi gözün aydinn canimm benimm 🥰❤️Değerin çok güzel. İki gün sonra iki katına çıkması önemli. 😍

Aman ıyı olsun canım bebek kalp atışını da duymuşsun doktorda demiş zaten kese önemli değil diye çok şükür 🤲🤲🤲 benimde tam vajinanın ust kusmında bazen bişey batıyormuş gibi ağrı zonklama oluyor sonra gecıyor bi kaç gündür de adet artısı gibi başladı yine🤷🏼‍♀️
Evet canım o bendede oluyor nedense. Bu ağrılar normal oğlumdada kaşık ağrısı bel ağrısı çekiyordm ara ara.cocuk büyüdükçe olucaktir . Bu günlerde geçer insaAllah

Çok teşekkür ederimmmmm 🙏🏻😊😊 darısı bekleyen herkese olsun yüksek değerlerle ❣️ tekrar test verdiğimde yükselir inşallah
Yükselir yükselir hiç kötü düşünme sen. Ben oğlumda 3 sene önce 900kusur görmüştüm. Bu ikincisinde 400 lerde gördüm . Yani panik olmustumm . Hemşire bana bı daha vermene gerek yok demişti çok güzel değer dedi. Bende hiç umursamadim. Sende öyle yap kuzum şuan hamilesin Allah im hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin 😍Değerinin küçüklüğunu hiç takmıyosun kafana tamam mi 🥰

Back