EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benim de özellikle akşamları çok bulanıyor kahvaltıyı güzel yapabiliyorum ama akşamlar zor geçiyor. Acıkınca da biraz fazla yemek yiyince de bulanıyor. O ince çizgiyi tutturmaya çalışıyorum
Bana çubuk kraker ve peynir iyi geliyor

Yedikule Surp pırgiç hastanesi kadın doğum doktoru yazamıyoruz dedi tüp benek merkezine soracağım

Kizlar selam. Bugun ilk defa devlet hastanesine gittim. Pes dedirttiler yine. İcerde kalma sürem 2 dk bile olmamistir. Doktorun tavri su gelmissiniz ama ben pazartesi yokum. ayy nolur ol. Her hafta kadin dogumcu degisiyo yani baska yere gidin isterseniz diyo. Sanki sana geldik. Dedim kayit acilmasi gerekiyormus. Testler yapilmasi gerekiyormus. Baska yerde yaptirin burda sadece vitamin testi ile tsh testi yapiliyor diyo. Yazik gercekten cok yazik. Ben ilk defa gittim demek ki boyle olduklari icin bombos. Pandemi olmasada kimse gitmez bu sekilde. Bombos oturuyorlar kakara kikiri görmeniz lazimdi. Ben gercekten canla basla gorev yapan doktor hemsire tüm personele Allah yardim etsin, bunlari da bildigi gibi yapsin diyorum. Hastane yeni ama icindekiler. Neyse daha fazla bisey demek istemiyorum. Pis yere yatirdi beni ultrason milattan kalma ben bi şok daha. 30 sn filan tuttu 7 haftalik hamilesin kalbide atiyo dedi. Peceteyi tuttu elime gitti. Daha da adimimi atmam. Rabbimde kimseyi dusurmesin. Gitmek zorunda kakanlarin yardimcisi olsun
Siz neler yaptiniz kizlar ❤

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-20-18-09-32.png
    340,2 KB · Görüntüleme: 18
Benimde bulantılar artmaya başladı tansiyon yüzünden tuzlu kraker de yiyemiyorum bugün mide bulantısı önleyici bileğe takılan bantlardan aldım sanki iyi geldi gibi

O kadar çok katıldım ki yazdıklarına..Transferin 4.günü aile hekimiyle birbirimize girdik.Oksaparı yazamazmış.Zaten stres tepemde adam hemşireleri çağıyor çıkarın diye!o gün ne ağladım onun yüzünden.Allah’a havale ediyorum.Sonra değiştirdim o adamı.Şimdiki aile hekimim ilgili alakalı her şeyiyle mükemmel biri.Gerçekten sözüm hepsine değil ama doktorlara git gide güven azalıyor ne yazık ki...

Canım yaa bende sana yazicaktim biliyormusun aklımdan sen geçiyordun. Olsun kötü seyler yasasanda en güzel şeyi görmüşsün duymussun Bu bizim için daha önemli Çok sukur canım çok sevindim

Canım yaa bende sana yazicaktim biliyormusun aklımdan sen geçiyordun. Olsun kötü seyler yasasanda en güzel şeyi görmüşsün duymussun Bu bizim için daha önemli Çok sukur canım çok sevindim
Yok canim duyamadim görmedimde ben kucuk ekranli bisey vardi onu benim gormem mumkun degil ekran filan zaten yok nerdeee. Gecen hafta ozelde gormustuk biz onu. Saglik olsun neyse sen naptin cicegiimmm

Reactions: Z P
Kizlar aile hekimliginde bu testleri yaptiran oldu mu. Orada da yapilmiyor degil mi ? Hastanede yapilmayan orada da yapilmaz tabii ama sanki birkac arkadas yazmisti buradan yaptirdik diye hepiniz bu testleri özelde mi yaptirdiniz ?

Evet canım ilk 1 kutu veriyor dendi ikinci yazdırmaya 2 kutu alınıyor dendi ama bana vermiyorlar nedense. 1 kutu veriyor hep
Hım bunu bilmem iyi oldu en azından randevuya gerek kalmadan aile hekimine yazdırabilirim 10günde bir strese giriyorum kadın doğum doktoru iki tane yazmıştı eczane bir tane verdi bana da

Reactions: Z P
Benimde bulantılar artmaya başladı tansiyon yüzünden tuzlu kraker de yiyemiyorum bugün mide bulantısı önleyici bileğe takılan bantlardan aldım sanki iyi geldi gibi
benim de iki gündür midem fena. Neden belirtim yok diye söyleniyordum. Acaba dış gebelik mi diye. Ama bu kadar da olmazdı sanırım. Beta hcg sürekli artıyor ki mide bulantısı var bu günleri o kadar seviyorum ki biraz sancılı ama “burdayım” deme şekli miniklerin. Elhamdülillah bugüne. Ben ayvaya limon sıkıyorum işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…