- 12 Mart 2019
- 14.823
- 34.220
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.581
Ben beenAranızda ignelerini saklayan varmıÇocuğu ortasina koyupda resim çekiyorlar ya
Benim de özellikle akşamları çok bulanıyor kahvaltıyı güzel yapabiliyorum ama akşamlar zor geçiyor. Acıkınca da biraz fazla yemek yiyince de bulanıyor. O ince çizgiyi tutturmaya çalışıyorumKızlar kusma ogurmelerim o kadar arttı ki dayanamayacak seviyeye geldi.Kesinlikle şu icemiyorum...
Ama bir kaç çözüm yontemi buldum sanırım..
Yemekden önce biraz elma ve leblebi yiyiyorum.
İlk adimda su yerine taze sıkılmış meyve suyu içiyorum ve yavaş yavaş bol cigmeyerek yemeği az porsiyon tüketiyorum.
Şuan için çok iyi geldi.
Midenin boş kalması daha kötü oluyor.
Ayrıca zaman zaman nane şekeri yalıyorum ferahlatıyor.
Hım bir deneyeyim şansımı teşekkür ederimRaporu devlette çıkarttım ben canım.Kalp damardan çıkardım.Bi dene istersen.Çünkü covid arttı.Bulmak daha da zorlaşacak.Raporla en son 5 kutu almıştık..
Yedikule Surp pırgiç hastanesi kadın doğum doktoru yazamıyoruz dedi tüp benek merkezine soracağımEvet gaziosmanpaşada duygu hastanesinde çıkardım. Lekelenmem olmuştu acil muayene olacaktım zaten100 ona ödedim, gitmişken raporda çıkardım 30 tl. Hangi hastane? Çok semt polikliniği olmadığı sürece çıkartıyolar genelde.
Benimde bulantılar artmaya başladı tansiyon yüzünden tuzlu kraker de yiyemiyorum bugün mide bulantısı önleyici bileğe takılan bantlardan aldım sanki iyi geldi gibiBenim de özellikle akşamları çok bulanıyor kahvaltıyı güzel yapabiliyorum ama akşamlar zor geçiyor. Acıkınca da biraz fazla yemek yiyince de bulanıyor. O ince çizgiyi tutturmaya çalışıyorum
Bana çubuk kraker ve peynir iyi geliyor
Sağlık ocaklarında kan sulandırıcı iğne yazdırabiliyor muyuz?Bana diyo sağlık ocağındaki hemşire daha ne kdr kullanacaksin bunları baya oldu diyo valla dedim doktor dur diyene kdr
O kadar çok katıldım ki yazdıklarına..Transferin 4.günü aile hekimiyle birbirimize girdik.Oksaparı yazamazmış.Zaten stres tepemde adam hemşireleri çağıyor çıkarın diye!o gün ne ağladım onun yüzünden.Allah’a havale ediyorum.Sonra değiştirdim o adamı.Şimdiki aile hekimim ilgili alakalı her şeyiyle mükemmel biri.Gerçekten sözüm hepsine değil ama doktorlara git gide güven azalıyor ne yazık ki...Kizlar selam. Bugun ilk defa devlet hastanesine gittim. Pes dedirttiler yine. İcerde kalma sürem 2 dk bile olmamistir. Doktorun tavri su gelmissiniz ama ben pazartesi yokum. ayy nolur ol. Her hafta kadin dogumcu degisiyo yani baska yere gidin isterseniz diyo. Sanki sana geldik. Dedim kayit acilmasi gerekiyormus. Testler yapilmasi gerekiyormus. Baska yerde yaptirin burda sadece vitamin testi ile tsh testi yapiliyor diyo. Yazik gercekten cok yazik. Ben ilk defa gittim demek ki boyle olduklari icin bombos. Pandemi olmasada kimse gitmez bu sekilde. Bombos oturuyorlar kakara kikiri görmeniz lazimdi. Ben gercekten canla basla gorev yapan doktor hemsire tüm personele Allah yardim etsin, bunlari da bildigi gibi yapsin diyorum. Hastane yeni ama icindekiler. Neyse daha fazla bisey demek istemiyorum. Pis yere yatirdi beni ultrason milattan kalma ben bi şok daha. 30 sn filan tuttu 7 haftalik hamilesin kalbide atiyo dedi. Peceteyi tuttu elime gitti. Daha da adimimi atmam. Rabbimde kimseyi dusurmesin. Gitmek zorunda kakanlarin yardimcisi olsun
Siz neler yaptiniz kizlar ❤
Watsonsta mi satılıyordu. Ben de bir bakayım onlaraBenimde bulantılar artmaya başladı tansiyon yüzünden tuzlu kraker de yiyemiyorum bugün mide bulantısı önleyici bileğe takılan bantlardan aldım sanki iyi geldi gibi
Evet yazabiliyorlarSağlık ocaklarında kan sulandırıcı iğne yazdırabiliyor muyuz?
Canım yaa bende sana yazicaktim biliyormusun aklımdan sen geçiyordun. Olsun kötü seyler yasasanda en güzel şeyi görmüşsün duymussunKizlar selam. Bugun ilk defa devlet hastanesine gittim. Pes dedirttiler yine. İcerde kalma sürem 2 dk bile olmamistir. Doktorun tavri su gelmissiniz ama ben pazartesi yokum. ayy nolur ol. Her hafta kadin dogumcu degisiyo yani baska yere gidin isterseniz diyo. Sanki sana geldik. Dedim kayit acilmasi gerekiyormus. Testler yapilmasi gerekiyormus. Baska yerde yaptirin burda sadece vitamin testi ile tsh testi yapiliyor diyo. Yazik gercekten cok yazik. Ben ilk defa gittim demek ki boyle olduklari icin bombos. Pandemi olmasada kimse gitmez bu sekilde. Bombos oturuyorlar kakara kikiri görmeniz lazimdi. Ben gercekten canla basla gorev yapan doktor hemsire tüm personele Allah yardim etsin, bunlari da bildigi gibi yapsin diyorum. Hastane yeni ama icindekiler. Neyse daha fazla bisey demek istemiyorum. Pis yere yatirdi beni ultrason milattan kalma ben bi şok daha. 30 sn filan tuttu 7 haftalik hamilesin kalbide atiyo dedi. Peceteyi tuttu elime gitti. Daha da adimimi atmam. Rabbimde kimseyi dusurmesin. Gitmek zorunda kakanlarin yardimcisi olsun
Siz neler yaptiniz kizlar ❤
Evet canım ilk 1 kutu veriyor dendi ikinci yazdırmaya 2 kutu alınıyor dendi ama bana vermiyorlar nedense. 1 kutu veriyor hepSağlık ocaklarında kan sulandırıcı iğne yazdırabiliyor muyuz?
Fitilin adı ne canım
Son 1-2 hafta onu kullanırım olmadı canım doktoruma sorup hepsi aynı etkiyi gösteriyordur diye düşünüyorumProgestan fitil canim
Yok canim duyamadim görmedimde ben kucuk ekranli bisey vardi onu benim gormem mumkun degil ekran filan zaten yok nerdeee. Gecen hafta ozelde gormustuk biz onu. Saglik olsun neyse sen naptin cicegiimmmCanım yaa bende sana yazicaktim biliyormusun aklımdan sen geçiyordun. Olsun kötü seyler yasasanda en güzel şeyi görmüşsün duymussunBu bizim için daha önemli Çok sukur canım çok sevindim
Evet watsonsta buldum gratiste yoktu bir pakette iki adt çıkıyor 26tl idi sanırım lastiği biraz sıkı ama alıştım durdukça etkisi artıyor sanki, hiç çıkarmıyıcam keşke önceden alsaymışımWatsonsta mi satılıyordu. Ben de bir bakayım onlara
Hım bunu bilmem iyi oldu en azından randevuya gerek kalmadan aile hekimine yazdırabilirim 10günde bir strese giriyorum kadın doğum doktoru iki tane yazmıştı eczane bir tane verdi bana daEvet canım ilk 1 kutu veriyor dendi ikinci yazdırmaya 2 kutu alınıyor dendi ama bana vermiyorlar nedense. 1 kutu veriyor hep
benim de iki gündür midem fena. Neden belirtim yok diye söyleniyordum. Acaba dış gebelik mi diye. Ama bu kadar da olmazdı sanırım. Beta hcg sürekli artıyor ki mide bulantısı varBenimde bulantılar artmaya başladı tansiyon yüzünden tuzlu kraker de yiyemiyorum bugün mide bulantısı önleyici bileğe takılan bantlardan aldım sanki iyi geldi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?