- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.401
Evet canım gidip tahlil yaptırmam lazım devlet hastanesine gitmekten korkuyorum çok az üstündeydi değerin ama yine de başlattı doktorum açlık kan şekerine baktı aile hekimliği 70 çıkmış acaba kırıldı mı direnç diye düşünüyorum ondan önce 100 90 felan çıkıyorduInsulin direncinmi var seninde cnm ? Ben 9haftadan sonra birakcam artik
aynen öyle valla dogal beslenmek daha önemli market yogurtları hiç güzel degl bide daha önceden biliyon bende çok kasmıyorum canım ne istiyosa yiyorum sadece miktarı abartmymKesinlikle sana katılıyorum canım. Birde benim midem bulanıyor market yogurtlarindan. Mis gibi mayaliyoruz sütun üstündeki kaymagida sabah kahvaltisinda yiyoruz valla bin kat işlenmiş yoğurttan iyidir çiftlikten geliyor süt nerden geldiginide biliyoruz çok memnunuz
Valla ben bugün herşeyin miktarını aşırı abarttım şuan karnım patlıcan gibiaynen öyle valla dogal beslenmek daha önemli market yogurtları hiç güzel degl bide daha önceden biliyon bende çok kasmıyorum canım ne istiyosa yiyorum sadece miktarı abartmym
gerçi o da dogru şimdi bizim buralar daha küçük köyden dogal süt bulmak çok kolayİşte sorun güvenilir süt bulmakta eskiden sütü köyümüzden komşumuzun ineğinden vs alırdık ben istanbulda yaşıyorum güvenilir çiğ süt bulamadım fabrikasyon çiğ sütlerde antibiyotik hormon vs olabiliyor şimdilik organik pastorize yoğurt alıyorum
ben bu aralar yiyemiyom yaValla ben bugün herşeyin miktarını aşırı abarttım şuan karnım patlıcan gibiYarın dengelerim az yerim ahah
ben bu aralar yiyemiyom ya3 ay bitse de bitse şu haller durmdan yicem
Ben kahve içmiyorm açıkçası 3 ay olsun öyle içecem kafeyinsiz kahve var onu içebilirsinizSütlü kahve bile icmiyorum tirstimdan zarari olmaz dimi bi deneyim bide sormak istiyorum kahvee iciyomusunuz
Ayyy ben transferin gecesinde iki tane kahve ictim bir daha içemem diye gerçekten bir daha içemedim boşuna doktorlar demiyor içmeyin diye çayı de ayy sarı renkli iciyrm resmen oda kahvaltıdaBen yaklasik 2aydir kahve icmiyorum cayida abdest suyu gibi iciyorum sabahlari 3gunde bir falanda yine acik akşam içtim oluyo okadar
Bende öyleyim ya nereyi bulursam orda uyuyorum ama mide bulantısı baş dönmesi falan birşey yok cnm da birşey istemiyor öyle normal yemeğimi yiyorumBende yok hiç mide bulantısı falan. Valla hamile olduğumu hiç anlamıyorum Ama aşırı uyuyorum . Öyle böyle değil
Bende midemden yiyemiyorum yanma bulantı özgürce yemeyi özledimben bu aralar yiyemiyom ya3 ay bitse de bitse şu haller durmdan yicem
Benn nasıl yiyorum kuzum biliyormusun ya benn uyurken aciktigimi anlamıyorum bı kalkıyorum basım dönüyor midem nasıl geciyor ama. Hani bı an elime ne gelirse yiyorum hemen. Bu seferde fazla yiyorum gözüm dönüyorBende öyleyim ya nereyi bulursam orda uyuyorum ama mide bulantısı baş dönmesi falan birşey yok cnm da birşey istemiyor öyle normal yemeğimi yiyorum
Valla oyle ya saglikli beslenmek resmen bunyeme agir geldi alışmaya calisiyorumAynı benim eşim herşeyi yasakladı canım çok çekerse bir iki ısırık alıp bırakıyorum
1sene once bende en son baktirmistim 20idi insulin direncim ondan beri ilaci kullanirim pcosum cunku 10 gun once bende aile hekimlinde glukoza baktirdim 83 cikti gayet normaldi benimkide dusmustur herhaldeEvet canım gidip tahlil yaptırmam lazım devlet hastanesine gitmekten korkuyorum çok az üstündeydi değerin ama yine de başlattı doktorum açlık kan şekerine baktı aile hekimliği 70 çıkmış acaba kırıldı mı direnç diye düşünüyorum ondan önce 100 90 felan çıkıyordu
Bende 2aydir hic icmedim 3aylik olsun ozaman kendimi rahatlatirim biraz diorum suan icin saglikli beslenmeye özen gosteriyorumBen kahve içmiyorm açıkçası 3 ay olsun öyle içecem kafeyinsiz kahve var onu içebilirsiniz
Aynisi sigarayida transferden 1hafta once birakmistim zaten kahveyide cok severim onuda 2aaydir icmedim cips desen ayilirim gecen annem almis ondan yedim fistikliyla az tuzlu onun disinda hep ispanak sulu yemek sebze sabah yumurta peynir kaymak vs kuru dut yesil elmaAyyy ben transferin gecesinde iki tane kahve ictim bir daha içemem diye gerçekten bir daha içemedim boşuna doktorlar demiyor içmeyin diye çayı de ayy sarı renkli iciyrm resmen oda kahvaltıda
Ben deli gibi cips ve haşlanmiş misir yemek istiyorum gecen eşim almis tamda köy misiriymis sonra birden bi hal geliyo mercimek koftesi yemek istiyorum resmen duygu degisimim cosstuuuben bu aralar yiyemiyom ya3 ay bitse de bitse şu haller durmdan yicem
Ya ben nar eksine ekmek banmak istiyrm o derece offfBen deli gibi cips ve haşlanmiş misir yemek istiyorum gecen eşim almis tamda köy misiriymis sonra birden bi hal geliyo mercimek koftesi yemek istiyorum resmen duygu degisimim cosstuuu
Guzelce yika bi tehlilesi yoktur canm yiyebilirsinKızlar yaban mersini aldım şekeri düşürüyor diye ama tehlikeli mi sizce ya çok faydalı bir meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?