- 6 Ekim 2020
- 476
- 434
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.361
e size neden dokunuyormuşm? en başta opu olurken anestezi almadınız mı ? o zaman dokunup dokunmadıgını anlamadılar mı?Ben rahatlık açısından yaptım çünkü onun psikolojiside zor ama dokunuyormus bana bir daha yapmam mesala arkadaşımda yaptı ohh dedi mis gibi girdim çıktım acı yok ağrı yok doktor işini güzelce yaptı dedi
Hazir tuketiyorum ben ev yapimi yogurt kaynamis sut filan risk tasiyabiliyomus onun icin gebelikte biraz tehlikeliArkadaşlar yoğurt olarak pastorize yoğurt mu tüketiyorsunuz çiğ sütle evde mayalanan yoğurt mu birkaç yerde ev usulü kaynatmakla içerisindeki mikropların ölmediğini çoğaldığını yazmışlar doktora sormak da aklıma gelmedi
Benim normal gidiyor canımKizlar sizlerde ishal oldumu kabizlik bitti simdide ara ara karin agrisi geliyo bana sonra ishal hemen bi kayboluyo bi geliyo leblebi yedim etki etmedi
Bende oldu canım ama çorap giymeyip tek terlikle dolaşmıştım üşüttüm ayaklarımı sanırım muz felan ye iyi geliyor ama sıkıntı olmadı bendeKizlar sizlerde ishal oldumu kabizlik bitti simdide ara ara karin agrisi geliyo bana sonra ishal hemen bi kayboluyo bi geliyo leblebi yedim etki etmedi
O zmnda dokundu ama çok etkili değildie size neden dokunuyormuşm? en başta opu olurken anestezi almadınız mı ? o zaman dokunup dokunmadıgını anlamadılar mı?
Ben birgün kabız oluyorum birgun ishal bir muz yiyorum bir kayısıKizlar sizlerde ishal oldumu kabizlik bitti simdide ara ara karin agrisi geliyo bana sonra ishal hemen bi kayboluyo bi geliyo leblebi yedim etki etmedi
Bende öyle canim 5 düşük yaptım. Olsun ya napalim katlanicaz artık cocuklarimiz için. Onun yerine coraspirin olurmu dedim sağlık ocağına olmaz dedi coraspirin çok farklı bı damarı aciyormus tıkanıklık yapmiyormus bu cleksan daha farkli bı damarla alakaliymis çocuğa giden. Öyle bişey anlattı12.haftaya kadar devam ediliyordu bazıları diye hatırlıyorum. Ben mecbur devam edeceğim doğal gebelikte düşük yaptığım için
Haşlanmis patates iyi geliyomus helhalde onu yicem bende tam tersi hic corapsiz terliksiz ustumde yeleksiz gezmem ama bilmiyorum niye boyle olduBende oldu canım ama çorap giymeyip tek terlikle dolaşmıştım üşüttüm ayaklarımı sanırım muz felan ye iyi geliyor ama sıkıntı olmadı bende
Al bendende okadar ya kabiz kesiliyo birden ishal geliyo sonra yine normal gibi oluyo sonra gene ishal anlam veremedim kayisi falanda yemiyorum 5gun oldu biraktimBen birgün kabız oluyorum birgun ishal bir muz yiyorum bir kayısı
Bana tüp bebek doktorum birak desin direk bırakırım. Çünkü o beni daha iyi biliyor. Yani siz bilirsiniz yinede. Bana ilaçları 8 haftana kadar kullan dedi. Acile gittim progestani 3 kere fitil olarak kullanıyorum dedim. Çok degilmi dedi. Şimdi herkes birşey söylüyor. O yüzden en sağlıklısı TuP bebek doktorunu dinlemek. Hee ben seviyorum prolutonu dersen vurul canımProluton depot iğneyi haftada 1 kullanıyorum Kızlar. tüp bebek doktoru bırakabilirsin dedi. Takip için gittiğim doktor 10. Hafta sonuna kadar kullan dedi. Sizce ne yapmalıyım. Kafam karıştı
Bi çay kasigina kahve koy üstünede az limon sık yut canım su ic. İshale birebirKizlar sizlerde ishal oldumu kabizlik bitti simdide ara ara karin agrisi geliyo bana sonra ishal hemen bi kayboluyo bi geliyo leblebi yedim etki etmedi
Kayısı çok iyi geliyor kabız olunca ishal oluncada muz iyi geliyorAl bendende okadar ya kabiz kesiliyo birden ishal geliyo sonra yine normal gibi oluyo sonra gene ishal anlam veremedim kayisi falanda yemiyorum 5gun oldu biraktim
Yediğin bişeyden felan olmuştur canımHaşlanmis patates iyi geliyomus helhalde onu yicem bende tam tersi hic corapsiz terliksiz ustumde yeleksiz gezmem ama bilmiyorum niye boyle oldu
Canım şeker hapı felan kullanıyormusunAl bendende okadar ya kabiz kesiliyo birden ishal geliyo sonra yine normal gibi oluyo sonra gene ishal anlam veremedim kayisi falanda yemiyorum 5gun oldu biraktim
Sütlü kahve bile icmiyorum tirstimdan zarari olmaz dimi bi deneyim bide sormak istiyorum kahvee iciyomusunuzBi çay kasigina kahve koy üstünede az limon sık yut canım su ic. İshale birebir
Bi arasi olmadi sunun yaKayısı çok iyi geliyor kabız olunca ishal oluncada muz iyi geliyor
Kullaniyorum cnm ama nerdeyse 2 senedir kullanirim tedavi zamanlarimda baslarim 2ay oldu yine baslayali oyuzden onun etkisi degildir ilk 1hafta etkisi oluyo ilacin insulun direnci icin kullaniyorumCanım şeker hapı felan kullanıyormusun
Ay yok canım ya. Valla bu kadar kasmayın kendinizi.Sütlü kahve bile icmiyorum tirstimdan zarari olmaz dimi bi deneyim bide sormak istiyorum kahvee iciyomusunuz
evde mayalıyorum market yogurtlarının içinde ne olduğu belli degl güzelce kaynatrsn bişeycik olmz,yıllardr bi sürü hamile ev yogurdu yedi hiç bşeyck olmadıArkadaşlar yoğurt olarak pastorize yoğurt mu tüketiyorsunuz çiğ sütle evde mayalanan yoğurt mu birkaç yerde ev usulü kaynatmakla içerisindeki mikropların ölmediğini çoğaldığını yazmışlar doktora sormak da aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?