EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Amiin insallah olumsuzluklari olabildigince at kafandan elini karnina koy esinde koysun sk sk dualar okuyun insallah ben inaniyorum hayirla kycagnza alacaksiniz coktam hakettin sen
Canim beniiimmm cok tesekkur ederim gözunde boyle biri oldugum icin
Insallah hep iyi dusunuyoruz ne gelirse rabbimden diyoruz bizi birakmasin diye hep dua ediyorum insallah sonu guzel olucak

Kizlarr iyi akşamlar napiyosunuz bakım. Ya cleksan kullananlar yada oksapar. Doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanın dedi. Karnım artık çok ağrımaya başladı vuramiyorum.
Bana da 10.haftaya kadar dedi benim de artık çok acımaya başladı göbekten hele geçen gün damara denk geldi mosmor oldu

Reactions: Z P
Canim beniiimmm cok tesekkur ederim gözunde boyle biri oldugum icin
Insallah hep iyi dusunuyoruz ne gelirse rabbimden diyoruz bizi birakmasin diye hep dua ediyorum insallah sonu guzel olucak
Insallah
Bisey sormak yahut konusmak istersen her daim konusabiliriz cnm Allah a emanet ol insallah gonlunuzce olsn hersey

Bana da 10.haftaya kadar dedi benim de artık çok acımaya başladı göbekten hele geçen gün damara denk geldi mosmor oldu
Benim hep mor göbeğim şuan canım. Daha vuramam göbekten çok yandı canimm bacakla deVam edicem artık. Bana 8.ci haftaya kadar kullan dedi . Muayeneden sonra yine konusuruz dedi.insaAllah biraktirir insaAllah

O da ilginç tabi. Ama alısinca yapılıyor aslında. Hiç vermedim eline yapsın diye ama hayatta yapamazBeceri yok

Benim hep mor göbeğim şuan canım. Daha vuramam göbekten çok yandı canimm bacakla deVam edicem artık. Bana 8.ci haftaya kadar kullan dedi . Muayeneden sonra yine konusuruz dedi.insaAllah biraktirir insaAllah
Ah inşallah canım sorun çıkmasında bırakalım sağlıkla yaşayalım şu zamanlarımızı yaa yavrumuz büyüyor içimizde sıkıntı stres acıyla geçsin istemiyorum o yüzden

Ah inşallah canım sorun çıkmasında bırakalım sağlıkla yaşayalım şu zamanlarımızı yaa yavrumuz büyüyor içimizde sıkıntı stres acıyla geçsin istemiyorum o yüzden
Valla su iğneler yüzünden hamileligimi güle oynaya yaşayamıyorum resmen. Akşam olmasin diye bakıyorum iğne vurcam kendime diye

O da ilginç tabi. Ama alısinca yapılıyor aslında. Hiç vermedim eline yapsın diye ama hayatta yapamazBeceri yok
Ben ilk gonalf yapacakken esime sen bak hemsireye sen vurucaksin demistim hemsire ogretti ona herseyimi o yapti kendine bi yapsana diyorum asla yapamam diyo
Sende bi goster esine yapabilr belki

Ben ilk gonalf yapacakken esime sen bak hemsireye sen vurucaksin demistim hemsire ogretti ona herseyimi o yapti kendine bi yapsana diyorum asla yapamam diyo
Sende bi goster esine yapabilr belki
Yarın denicem ama eline bile alamaz O anca bıçak tutmayı öğrenmiş. İğne ona küçük gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…