- Konu Sahibi karamel Latte
- #15.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azıcık yolluyorum sırrı şu bol bol netflixte takldm gebe oldgumu unuttm bide bi kaç gün çok kötydüm ondan doktoru düşünemedimSabrindan bizede ver azicik
5. Gün mü 3. Gün mü canım embriyo benim adetim 30 Eylüldü adetin 24. Günü Transfer oldum o yüzden hesaplayamadım ama 4 kasım test günümüzdü o gün hemşire 4+0 oluyor demiştiBenim de 23 ekim bu sabah gittim kontrole 6+4 dedi doktor son adete göre hesaplıyorlar
Benim doktorum kanama olmazsa 16. Haftaya kadar kullan dedi daha 6 haftam var göbeğim mosmor ve vurmaya yer kalmadı biraz iyileşene kadar kardeşime kolumdan vurdurmayi düşünüyorumBenim hep mor göbeğim şuan canım. Daha vuramam göbekten çok yandı canimm bacakla deVam edicem artık. Bana 8.ci haftaya kadar kullan dedi . Muayeneden sonra yine konusuruz dedi.insaAllah biraktirir insaAllah
Merhaba kalp seslerinizi duymanıza çok sevindim benimde 2. natürel transferimde önce dış gebelik dediler sonra bebek tam tutunamadığı için gelişmemiş kesede görünmeyince küretaj oldum semra hanıma çok güveniyorum olumsuz görüşmesi yaptım tutunmayı arttırmak için histerskopi ve ilaçlı transfer uygulayalım dedi o şekilde uygulandı transferden öncede görüşmek istedim ilaçlarımı yeniden düzenledi içim rahat bir şekilde başladım haftaya kalp atışları için çağırdılar inşallah herşey yolunda giderSelam canim bende Memorial hastasiyim.
Mart ayinda naturel transfer oldum, ektopik (dis) gebelik gecirdim, Nisan ayinda kurtajla bhcg sifirlanabildi. Pgt’li 5aa %100 saglikli embriyomdu.
Neyse toparladim kendimi, dondurulmus 1 embriyom daha vardi 6ab kalite %30 mozaik trizomi. Bu sefer ilacli transfer oldu, cok sukur tutundu, kalp atisini da ekran da gordum ptesi gunu.
Memorialdan once Maslak Acibadem Bulent Tiras’ta 2 denemem oldu. Gebelik asisi, rahim kasilmasin diye bi igne, ne derse yaptik ama orada hic gebelik olusmadi bhcg 1 bile olmadi oyle soyleyeyim..
Semra Kahraman ve ekibine cok gonulden inanip guveniyorum. Allah korusun bu gebeligimde bi skinti olsa bile yine ayni doktorum ve hastanede devam ederim..
Allah hepsinden teker teker razi olsun.
En azindan hic umudum yokken bu anlari yasamak bile benim icin mucizeyken yasamis oldum..
Lutfen hocalarimiza guvenin, bu is biraz da nasip isi bence.. yani vakti zamani var sanki..
Bana doğuma 1ay kala bırakacaksınız dediler morarmaması için iğneyi yaparken kolonya vs sürmüyorum kuru bir şekilde uyguluyorum iğneyi çıkarırken çok hafif pamukla destek oluyorum bastırma ovma gibi şeyler yaparsanız mosmor olur çok nadir hafif morarıyorKizlarr iyi akşamlar napiyosunuz bakım. Ya cleksan kullananlar yada oksapar. Doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanın dedi. Karnım artık çok ağrımaya başladı vuramiyorum.
Bu resim çok iyi oldu Allah razı olsun hastanede iğne yerlerini sorduğumda hemşire söylememişti siz yapamazsınız aile hekimine gidersiniz o size gösterir vs demişti gıcık olmuştum
aslnda size anlatsa sizde pandemi sürecinde hastanelere başvurmak zorunda kalmazsnz ben transfer öncesi çalşrken böyle iğneye gelenlere tek tek anlatırdım çnkü insanlar bu süreçte saglık kurumlarına gelmek istemiyorlar,sırayla yaparsnz dokular dinlenmiş olur canınız daha acır , kolu pek önermiyorum zayıfsanız çok can yakıyo kendime vurmştm tecrübe edindim öyleBu resim çok iyi oldu Allah razı olsun hastanede iğne yerlerini sorduğumda hemşire söylememişti siz yapamazsınız aile hekimine gidersiniz o size gösterir vs demişti gıcık olmuştum
Ben kol ve bacağa vuruyorum artık göbeğime girmiyor.Kizlarr iyi akşamlar napiyosunuz bakım. Ya cleksan kullananlar yada oksapar. Doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanın dedi. Karnım artık çok ağrımaya başladı vuramiyorum.
Canim ptesi gunu transfere gore 6+1 olmam gerekiyordu, ultrasonda 6+0 gorundum.Evet canım 23 ekim benimde sana kaç haftalık dedi doktor ben daha bilmiyorum kaç haftalık olduğunu da hesabıma göre 6+0
Hadi az kalmis canimmmm son 5Ben varim son 6gün
Bebegin boyuna gore soyledi benim doktorum bende bugun 6+4um bence.. sok adet tarihim4 ekim, bilemedim hakkimizda hayirlisiBenim de 23 ekim bu sabah gittim kontrole 6+4 dedi doktor son adete göre hesaplıyorlar
Benim 5. Gun embriyosu, 4 ekim sat, 1 kasim test gunumdu benim. Adete gore de transfere gore de uyumlu gidiyor benim. 1 kasim 4+0 dedi hemsire bana da5. Gün mü 3. Gün mü canım embriyo benim adetim 30 Eylüldü adetin 24. Günü Transfer oldum o yüzden hesaplayamadım ama 4 kasım test günümüzdü o gün hemşire 4+0 oluyor demişti
Allah razi olsun canimMerhaba kalp seslerinizi duymanıza çok sevindim benimde 2. natürel transferimde önce dış gebelik dediler sonra bebek tam tutunamadığı için gelişmemiş kesede görünmeyince küretaj oldum semra hanıma çok güveniyorum olumsuz görüşmesi yaptım tutunmayı arttırmak için histerskopi ve ilaçlı transfer uygulayalım dedi o şekilde uygulandı transferden öncede görüşmek istedim ilaçlarımı yeniden düzenledi içim rahat bir şekilde başladım haftaya kalp atışları için çağırdılar inşallah herşey yolunda gider
Herkes sizin gibi özverili ve sabırlı olmuyor maalesef, oysaki bizler için ilaç uygulamalarını doğru bilmek çok önemli evet bende zayıfım karından yapamayınca bacaktan kendime yaparım çok teşekkürler videoda çok iyi olmuşaslnda size anlatsa sizde pandemi sürecinde hastanelere başvurmak zorunda kalmazsnz ben transfer öncesi çalşrken böyle iğneye gelenlere tek tek anlatırdım çnkü insanlar bu süreçte saglık kurumlarına gelmek istemiyorlar,sırayla yaparsnz dokular dinlenmiş olur canınız daha acır , kolu pek önermiyorum zayıfsanız çok can yakıyo kendime vurmştm tecrübe edindim öyle
tüp bebek yaptıran hastalar hep bana iğneye gelirdi anlatıyorum diye bide benim de o süreci yaşadgm için hep benimle dertleşrlerdi anlatmak lzım yaHerkes sizin gibi özverili ve sabırlı olmuyor maalesef, oysaki bizler için ilaç uygulamalarını doğru bilmek çok önemli evet bende zayıfım karından yapamayınca bacaktan kendime yaparım çok teşekkürler videoda çok iyi olmuş
Bencede cok sacma hesaplamislarBilmiyorum ki canım 4 kasım da 4+0 sayıyoruz demişti hemşire bende ona göre hesapladım sat a göre olsa benim 30 Eylül dü ama ben adetimin 24. Günü transfer oldum kafam karışık yani
Kolundan vur canım ben öyle yapıyorum göbek çok morarıyoKizlarr iyi akşamlar napiyosunuz bakım. Ya cleksan kullananlar yada oksapar. Doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanın dedi. Karnım artık çok ağrımaya başladı vuramiyorum.
Merhaba okıduğunuz duaları paylaşırmısınızAmiin insallah olumsuzluklari olabildigince at kafandan elini karnina koy esinde koysun sk sk dualar okuyun insallah ben inaniyorum hayirla kycagnza alacaksiniz coktam hakettin sen