EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Siz neden anestezi istediniz . Anestezinin bir zararı dokundu mu?

Cnm sana sormak istiyorum tetslerimide yaptirmistim idrarla alakali enfeksiyon hic biseyyok ama malum yerde ici beyaz minik sivilce gibi bisey cikmis aksam yattim sbah kalkinca hissettim uca dogru
muhtemelen sivilce tarzı bir şey geçen bende de çıktı 2-3 gün sonra söndü ama acıyodu,endişelenck bir durum yok

kzuucm çok normal bunlar endişelenme benim de 5.haftada kese gözkmştü o zmandan sonra bulantılarım ve agrım vardı,hayırlsyla bebş içerde tutunmştr

sen de memorial hastasymşsn kesinlikle ekip harika iyi ki orayı tercih etmişm

Kizlarr iyi akşamlar napiyosunuz bakım. Ya cleksan kullananlar yada oksapar. Doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanın dedi. Karnım artık çok ağrımaya başladı vuramiyorum.
Iyi aksamlar cnm oksapari 9hafta bitince birak coraspine devam et dedi igne vurcak yerim kalmadi valla gobek deligimin altina dogru vurayim birini bugun dedim okadar sizliyoki yanlarda desen gram yer yok çürüdüm artik ve hic acimayan gobegim artik acimaya basladi hatta arada oksapari yaparken siringaya 1.2 damla kan geliyo

Reactions: Z P
Kizlaar bu arada ben 2.3 gundur geceleri 5000 keeere dönüp duruyorum uyuyamiyorum biturlu zorla uyuyorum ve geceleri karin agrisi kasik agrisi daha cok oluyo

Reactions: Z P
Ya insaAllah benim de biraktirir canım. Oğlumda 8.5 ayına kadar vurulmuştum yani nasıl vuruldum bilmiyorum. O kafadan istiyorum şuan. Dayanamıyorum artik. Derime iğne resmen girmedi çektim başka yere sapladim ama acisi beni mafetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…