- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.221
İnşallah canım sorunsuz sağlıkla geçirelim bu dönemleriDün ve bugün coraspine devam edince akşam leke geldi birde kivi mandalina yedim limonlu su içmiştim onlarda kan sulandırıyormuş bakalım takipteyim inşallah kesilir lekelerimiz
Siz neden anestezi istediniz . Anestezinin bir zararı dokundu mu?Ya ben anestezili oldum transferi çok büyük bir hata dokundu bana uyanamadim uyanınca da nefes alamadım o esnada tutamamislar beni yatağın kenarından kaydım hemen tuttular ama o esnada popom yeri gördü yanihemşire diyo Allah'ım ne neler yaşadık guleyimmi ağlayayım mi bilemedim
Ne güzel haberEvet bugün ogrendik müthiş bir şok yaşıyoruz
2 tane transfer. Yapılmıştı.
1 kese gorundu o embriyo bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş
Ben ilkinde çok zorlanmistim transferde ikinci için rahat etmek istedim ama benim anesteziye alerjim varmis vücut kaldirmadiSiz neden anestezi istediniz . Anestezinin bir zararı dokundu mu?
Evet bana tamamen bıraktirdiTamamen bırakın mı dediler size benim leke kesilince içmeye devam et dedi iki gün içtim yine leke oldu yarın sorucam doktoruma bakalım ne diyecekler
muhtemelen sivilce tarzı bir şey geçen bende de çıktı 2-3 gün sonra söndü ama acıyodu,endişelenck bir durum yokCnm sana sormak istiyorum tetslerimide yaptirmistim idrarla alakali enfeksiyon hic biseyyok ama malum yerde ici beyaz minik sivilce gibi bisey cikmis aksam yattim sbah kalkinca hissettim uca dogru
kzuucm çok normal bunlar endişelenme benim de 5.haftada kese gözkmştü o zmandan sonra bulantılarım ve agrım vardı,hayırlsyla bebş içerde tutunmştrKızlar ben bugün hesaplamalar doğruysa 5+4’üm. Kese ve kalp için haftaya gidicem ancak yemeklerden sonra hem sabah hem akşam mide bulantım oluyor. Belim ağrıyor ve bir de göğüslerim merdiven inerken bile acıyornormal olduğunu düşünerek çok takılmıyorum ancak size de sormak istedim. Normal mi bel ve göğüs ağrısı/ acısı? Bir de dün daha çok acıyordu? Bugün daha az. İyice paranoyak oldum. 3 defa kaybedince.
hayırlsı olsun saglıkla ikisini de kucagına alrsn inşallahKızlar bu embriyolarim bölünmüş ya tek yumurta ikizi olmuş.
Biz şok olduk.
Ne yapacağımı bilemedim....
tuzlu çubuk kraker ve leblebi baş ucundan ayırma,zencefilli kurabiye iyi geliyo bulantılaraKızlar 7 hafta bitti.Bugün kahvaltıdan sonra yediğimi çıkardım.Hala da bulanıyor.Var mı tavsiyesi olan?Ne iyi gelir??Hiç halim yok.Sürekli uyku hali.Bu kadarı normal mi?
ben yarın gitcem sonunda bu gece geçmek bilmiyoBugunde gecti gitti kizlar, benim Cuma gunu tup bebek doktorumda son randevum var, bakalim kalp atisini dinleyebilecek miyiz?
Gun sayan var mi benim gibi baskaa?
sen de memorial hastasymşsn kesinlikle ekip harika iyi ki orayı tercih etmişmSelam canim bende Memorial hastasiyim.
Mart ayinda naturel transfer oldum, ektopik (dis) gebelik gecirdim, Nisan ayinda kurtajla bhcg sifirlanabildi. Pgt’li 5aa %100 saglikli embriyomdu.
Neyse toparladim kendimi, dondurulmus 1 embriyom daha vardi 6ab kalite %30 mozaik trizomi. Bu sefer ilacli transfer oldu, cok sukur tutundu, kalp atisini da ekran da gordum ptesi gunu.
Memorialdan once Maslak Acibadem Bulent Tiras’ta 2 denemem oldu. Gebelik asisi, rahim kasilmasin diye bi igne, ne derse yaptik ama orada hic gebelik olusmadibhcg 1 bile olmadi oyle soyleyeyim..
Semra Kahraman ve ekibine cok gonulden inanip guveniyorum. Allah korusun bu gebeligimde bi skinti olsa bile yine ayni doktorum ve hastanede devam ederim..
Allah hepsinden teker teker razi olsun.
En azindan hic umudum yokken bu anlari yasamak bile benim icin mucizeyken yasamis oldum..
Lutfen hocalarimiza guvenin, bu is biraz da nasip isi bence.. yani vakti zamani var sanki..
Ya cok heycanli haber ver bize hemenben yarın gitcem sonunda bu gece geçmek bilmiyo
Evet canım 23 ekim benimde sana kaç haftalık dedi doktor ben daha bilmiyorum kaç haftalık olduğunu da hesabıma göre 6+0Bizim seninle transfer tarihlerimizde ayniydi galiba 23 ekim
Hadi bakalim guzel haberlerle gel bize
Sabrin sonu selamet insAllah
Saol valla icim rahatladimuhtemelen sivilce tarzı bir şey geçen bende de çıktı 2-3 gün sonra söndü ama acıyodu,endişelenck bir durum yok
Ben varim son 6günBugunde gecti gitti kizlar, benim Cuma gunu tup bebek doktorumda son randevum var, bakalim kalp atisini dinleyebilecek miyiz?
Gun sayan var mi benim gibi baskaa?
Daha buyuk olmasi gerekmiyomu kiz sat gore 6+1 bende transfer tarihim 27ekimEvet canım 23 ekim benimde sana kaç haftalık dedi doktor ben daha bilmiyorum kaç haftalık olduğunu da hesabıma göre 6+0
Iyi aksamlar cnm oksapari 9hafta bitince birak coraspine devam et dedi igne vurcak yerim kalmadi valla gobek deligimin altina dogru vurayim birini bugun dedim okadar sizliyoki yanlarda desen gram yer yok çürüdüm artik ve hic acimayan gobegim artik acimaya basladi hatta arada oksapari yaparken siringaya 1.2 damla kan geliyoKizlarr iyi akşamlar napiyosunuz bakım. Ya cleksan kullananlar yada oksapar. Doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanın dedi. Karnım artık çok ağrımaya başladı vuramiyorum.
Ya insaAllah benim de biraktirir canım. Oğlumda 8.5 ayına kadar vurulmuştum yani nasıl vuruldum bilmiyorum. O kafadan istiyorum şuan. Dayanamıyorum artik. Derime iğne resmen girmedi çektim başka yere sapladim ama acisi beni mafettiIyi aksamlar cnm oksapari 9hafta bitince birak coraspine devam et dedi igne vurcak yerim kalmadi valla gobek deligimin altina dogru vurayim birini bugun dedim okadar sizliyoki yanlarda desen gram yer yok çürüdüm artik ve hic acimayan gobegim artik acimaya basladi hatta arada oksapari yaparken siringaya 1.2 damla kan geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?