- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.101
dün itibariyle cinsiyyetlerini düşünmeye başladımmYa ben tatlida yiyorm ama tursu tuzlu seyler daha cok hosuma gidiyo dun bi tursu yedimki sorma en son ekmek arasi yaptim masadan kalkarken
Büyük ihtimalle benimde pozitif çünkü hiç koku yok kolonya falan kokluyorum hicbi koku gelmiyor suphelenince hep evde maskeyle gezdik ayrı odalarda durduk çok dikkat ettik ama aynı evde illaki bulaşıyor sanırımgeçmiş olsun canım ya inşallah sende bir şey yoktur çok dikkat et
Ya cok gecmis olsun canim koku tat gitttiyse poztifsindirArkadaşlar aranızda korona geçirmiş olan var mı eşimin testi dün pozitif çıktı banada bugün gelip test yapacaklar koku tat komple gitti hiçbir koku alamıyorum kolay atlatmak için yapılacak bişey var mı biliyormusunuz
Cnm sana sormak istiyorum tetslerimide yaptirmistim idrarla alakali enfeksiyon hic biseyyok ama malum yerde ici beyaz minik sivilce gibi bisey cikmis aksam yattim sbah kalkinca hissettim uca dogrubenim direkt idrarım yanar bide ben kendim saglıkçym zaten öyle bişey olsa direkt farkediym allah korusun valla ben 3 lt su içiyorum zaten genel alşkanlgm su
Hahaha yok canm okadarda degil artik gectik o donemidün itibariyle cinsiyyetlerini düşünmeye başladımmgerçihale hamilemiyim ben ya sorusunu soruyorum dün bebekleri gördük akşam hala eşime idrar testimi alsam diyordum
Ben varim daha kese bile gormedimOlabilir zaten kalp atışını duymayan pek kimse kalmadı sanırım
Çok teşekkür ederim inşallah bende öyle hafif atlatirim hamile ve tüp bebek olunca dahada bı korkuyor insanYa cok gecmis olsun canim koku tat gitttiyse poztifsindir
Bol C vitamini al kivi portakal sarimsak sogan cok tuketiliyomus bu surecte zencefil de oyleymis.
Arkadasm var burdan pozitif oda hamile hic belirtisiz geciriyo cok sukur belki sende oyle olursun
Kese ve kalp atışını aynı anda göreceksiniz siz sanırımBen varim daha kese bile gormedim
Korkma canm atlatirsin rabbim sifa versinÇok teşekkür ederim inşallah bende öyle hafif atlatirim hamile ve tüp bebek olunca dahada bı korkuyor insan
Evet cnm bekliyorum hala gecmis olsun sana bu arada hamile olup geciren cok fazla kisii var malesefKese ve kalp atışını aynı anda göreceksiniz siz sanırım
Canım bende ilaçlarıma devam etmiştim hiçbir risk olmamasına rağmen de serklaj için sonrasında yatış mı yapacaksın yoksa tamamen önlem olsun diye mi düşündü? Bildiğim kadarıyla daha önce düşük olan ve Rahim yapısı güçsüz olan gebeler için yapılıyor. Bizim topikte beş ikiz vardık mesela hiçbirimize atılmadı. Rahim ağzı kısılmasını önlemek içinde yapılıyor. Sonrasında yatış yapacaksan başka bir doktor görüşü de al derim. Yanlış anlama her doktorun yaklaşımı tedavi şekli bir değil tabiki ben sadece sonrasında yatış olursa diye diyorum.Merhaba kızlar nasılsınız? kalp atışlarını duyanlar ve görenler olmuşş tebrikkk ederim inşallah bebeklerimize sağ salim kavuşuruz. mesaj çok oyüzden etiketlemiyorum ama toksoplazma ve diger enfeksiyonları soranlar olmuş o tahlilleri ben de 10gün önce yaptırdım yani 12.hafta beklenmiyor onlar için. dr ne kadar çabuk bilirsek o kadar iyi dedi ve çok şükür tsh dahil hiç bir sıkıntı çıkmadı bende. bu arada dün yine kontrolüm vardı bebişler gayet iyi dr keyiflerinin gayet iyi oldugunu söyledi. kalp atışlarının biri 166 digeri 158. usmde 7+6 ve 8+0 çıktı minnaklarım. ama 12.haftada serklaj yapılcak
Geçmiş olsun canım. Dinlenmekten başka pek bı cagresi yok sanırım canım.Arkadaşlar aranızda korona geçirmiş olan var mı eşimin testi dün pozitif çıktı banada bugün gelip test yapacaklar koku tat komple gitti hiçbir koku alamıyorum kolay atlatmak için yapılacak bişey var mı biliyormusunuz
Bende limonlu şeyler yiyorum ekşi ekşi oyle hoşuma gidiyorki tatlıdan soğudumbenim de yemede sıkıntım yok aslında akşam mide bulantısı olmazsa gayet güzel yiyorum ama tatlıyı canım istemiyor. turşu yiyorum hayvan gibi resmen
Geçmiş olsun cnm ins kolay atlatirsiniz ne zmn yapacaklar test mutlaka bize de haber ver ben acayip korkuyrm eve kimseyi almıyorumArkadaşlar aranızda korona geçirmiş olan var mı eşimin testi dün pozitif çıktı banada bugün gelip test yapacaklar koku tat komple gitti hiçbir koku alamıyorum kolay atlatmak için yapılacak bişey var mı biliyormusunuz
yok kuzum çok şükür bende hiç bir sorun yok sıkıntı yok. önlem amaçlı yapıcaz. tüp bebekk doktorum da 2 keseyi görünce söylemişti oyüzden bu doktorla ilk randevuda kendim sormuştum. ben çalışıyorum yani günün çoğu ayaktayım. bütün gün yatma gibi bir imkanım yok. dr da bebekler büyüdükçe ağırlaştıkça rahme baskı yapar zaten rahim o baskıyı yanlış anlıyormuş doğumun yaklaştığını sanıyormuş oyüzden erken doğuşlar oluyor dedi dr. ben de çalıştığım için o ağırlığı daha çok hissederim dedi dr. oyüzden riske atmak istemedik. bu kadar şeye dayandık öyle küçük ihmalden bir sorun olmasını kaldıramam vicdanım rahat etmez sonra. bu kadar masraf yaptık 4000tl de buna yaparız napayımCanım bende ilaçlarıma devam etmiştim hiçbir risk olmamasına rağmen de serklaj için sonrasında yatış mı yapacaksın yoksa tamamen önlem olsun diye mi düşündü? Bildiğim kadarıyla daha önce düşük olan ve Rahim yapısı güçsüz olan gebeler için yapılıyor. Bizim topikte beş ikiz vardık mesela hiçbirimize atılmadı. Rahim ağzı kısılmasını önlemek içinde yapılıyor. Sonrasında yatış yapacaksan başka bir doktor görüşü de al derim. Yanlış anlama her doktorun yaklaşımı tedavi şekli bir değil tabiki ben sadece sonrasında yatış olursa diye diyorum.
Teşekkür ederim aynen dinlenerek atlatırız inşallahGeçmiş olsun canım. Dinlenmekten başka pek bı cagresi yok sanırım canım.
Tsh değerin kaç çıktı canımMerhaba kızlar nasılsınız? kalp atışlarını duyanlar ve görenler olmuşş tebrikkk ederim inşallah bebeklerimize sağ salim kavuşuruz. mesaj çok oyüzden etiketlemiyorum ama toksoplazma ve diger enfeksiyonları soranlar olmuş o tahlilleri ben de 10gün önce yaptırdım yani 12.hafta beklenmiyor onlar için. dr ne kadar çabuk bilirsek o kadar iyi dedi ve çok şükür tsh dahil hiç bir sıkıntı çıkmadı bende. bu arada dün yine kontrolüm vardı bebişler gayet iyi dr keyiflerinin gayet iyi oldugunu söyledi. kalp atışlarının biri 166 digeri 158. usmde 7+6 ve 8+0 çıktı minnaklarım. ama 12.haftada serklaj yapılcak
Çok teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun cnm ins kolay atlatirsiniz ne zmn yapacaklar test mutlaka bize de haber ver ben acayip korkuyrm eve kimseyi almıyorum
İnsaAllah canım benim. Belki seninkisi negatiftir canım. İnsaAllah oyledirTeşekkür ederim aynen dinlenerek atlatırız inşallah
Ya ben tatlida yiyorm ama tursu tuzlu seyler daha cok hosuma gidiyo dun bi tursu yedimki sorma en son ekmek arasi yaptim masadan kalkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?