EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Cogunluk isterse acariz canim

İyi geceler kızlar. Bu hafta güzel başladı. Kalp atışları duyduk çok şükür Salgın aldı başını gidiyor. Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun. Okullar kapandı, içim biraz rahatladı çünkü günde bir buçuk saat yol gidiyordum. Ama çocukların durumu ne olacak. Birçoğu dersleri tamamen boşladı off

Reactions: Z P
Günaydın dün baya lekemem oldu kan geldi yani acil gittik dr şükür içerde kanama yok kalp atisinida duyduk 23 de gitcektik kontrole yat dedi dr um ne olur ne olmaz iğne verdi vuruldum magnezyuma başladık yumurtlaman olmuş olabilir hicbir şey görünmüyor dedi Allah ım inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip eder bize

Geçmiş olsun çoğumuz yaşadık kanamayı canım korkma bol bol dinlen kendini yorma

Çok geçmiş olsun canım benim . İnsaAllah bir an önce biter su kanama işleri. Hayırlısıyla kucağımıza da alırız insaAllah

Amin canım valla iyi oldu kapanması. Bende gidiyordum enn son eşim izin vermedi. Evde çocuklar artık ne öğrenirse kardır. Hiç ders işlememekten iyidir canım. Allah sonumuzu hayır etsin. Valla 3 bin küsur vaka sayısı var . Gittikçe de artıyor. Biz extra daha çok dikkat etmemiz lazm

Merhaba kızlar nasılsınız? kalp atışlarını duyanlar ve görenler olmuşş tebrikkk ederim inşallah bebeklerimize sağ salim kavuşuruz. mesaj çok oyüzden etiketlemiyorum ama toksoplazma ve diger enfeksiyonları soranlar olmuş o tahlilleri ben de 10gün önce yaptırdım yani 12.hafta beklenmiyor onlar için. dr ne kadar çabuk bilirsek o kadar iyi dedi ve çok şükür tsh dahil hiç bir sıkıntı çıkmadı bende. bu arada dün yine kontrolüm vardı bebişler gayet iyi dr keyiflerinin gayet iyi oldugunu söyledi. kalp atışlarının biri 166 digeri 158. usmde 7+6 ve 8+0 çıktı minnaklarım. ama 12.haftada serklaj yapılcak

Ikiz diye dimi olsun canim daha iyi olur senin icin.
Bulantilarin filan varmi senin gunlern nasil geciyo

Ikiz diye dimi olsun canim daha iyi olur senin icin.
Bulantilarin filan varmi senin gunlern nasil geciyo
aynen ikiz diye riske atmayalım dedi hatta hiç bir sıkıntı olmasa bile ilaçları 16.haftaya kadar devam edebiliriz dedi. bulantılarım var yaa milletde sabah bulantısı olur benimkiler akşam oluyor akşam yemek yiyemiyorum zaten sadece peynir ekmek. dr bulantıların bundan sonra daha çok olacagını söyledi sağolsun şimdilik aşırı aşırı rahatsız etmiyor idare edilicek cinsten dr istersen ilaç yazarız dedi şimdilik gerek yok dedim. bakalım nasıl devam edicek. mide bulanması bir anda oluyor ve baş ağrısı baş dönmesiyle birleşiyor. ama çok şükür başka ağrı yada sıkıntı yok

Sukur canim.
Benimde bas agrim oluyo arada bi dun midem cok kotu agridi bulandi bi tuhafti.
Benimde gece yatinca bulanti hissi oluyo bogazimda. Bende anlamis degilim

Sukur canim.
Benimde bas agrim oluyo arada bi dun midem cok kotu agridi bulandi bi tuhafti.
Benimde gece yatinca bulanti hissi oluyo bogazimda. Bende anlamis degilim
çok diyorduk bak belirti yok diyee al iştee. daha yeni yeni başlıyormuş falan çok güzel umut oluyor millet sinirim bozuluyor öyle dediklerinde. bir de ben tatlı falan yiyemiyorum ya normalde çikolata falan seven bir insanım hiç bir şekilde canım istemiyor küçük çikolatayı bile yiyesim gelmiyor

Yok benim yemede icmede sorun yok fazla fazla yiyorum

benim de yemede sıkıntım yok aslında akşam mide bulantısı olmazsa gayet güzel yiyorum ama tatlıyı canım istemiyor. turşu yiyorum hayvan gibi resmen
Ya ben tatlida yiyorm ama tursu tuzlu seyler daha cok hosuma gidiyo dun bi tursu yedimki sorma en son ekmek arasi yaptim masadan kalkarken

geçmiş olsun canım ya inşallah sende bir şey yoktur çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…