• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Minnaklarimm Minnaklarimm canım sen hangi testleri yaptırdın bu ikili üçlü vs ikizlerde doğruluk payı yok diyorlar 😕
Hiçbirini yaptırmadım canım 😅sonlandırma gibi bir düşüncem yoktu. Test sonucuna anne karnında tedavi vs yok. Doğum sonrası hazırlıklı olmak için sadece ayrıntılı usg ye girdim. Orda az çok problem varsa belli ediyor. Çoğul gebelikte hata payı var. Daha çok tek yumurta ikizlerin de canım hata payı fazla hangi bebeğin örneği olduğu karışabilir yani aynı bebekten iki örnek alınabilir. Bizimki ayrı zaten belli. Teke göre daha belirgin.

Acile gittik ve kadin dogumcu yok dediler kanamaya filan gelmez anca acil dogum olursa dediler sizin dediginiz gibi olmuyor dediler. Baslarindan atmak icin ugrastilar biz usteleyince baska ilceye sevk yapariz anca oda cok uzun surer dediler. İlcede de bakmiyorlar kanamaya filan dediler. Cok sinir olduk aracimizda yok özel hastane baska ilcede cok uzak. Döndük eve gitmedwn prolutex yapmistik progestan fitilleride koydum ayaklarim havada yatiyorum. yarin doktora gidicez oda sagolsun acmadi telini. Tüp bebek doktorunu aradik hastaneye gitmeden sagolsun o ilk calista acti. Keske antalyada otursaydik hep o yapsaydi takibimizi. Duphaston tablet al gunde 3 kere 2ser tane yada proluten igne dedi. Nobetci eczaneye gitti esim orada da yokmus. Sabah ola hayrola ama moralim cok bozuk hic kanama leke vs olmamisti. Durdu durdu tam oldu. Bilmiyorum hayirlisi sagolun yazanlardan merak edenlerden Allah razi olsun.
Canim hic korkma kanama bende de 3 kez oldu. Yat dinlen ve en onemlisi bol bol su ic. Doktora gitmen gerekir mutlaka stres olma bunlar olabiliyor bizi de haberdar et

Hiçbirini yaptırmadım canım 😅sonlandırma gibi bir düşüncem yoktu. Test sonucuna anne karnında tedavi vs yok. Doğum sonrası hazırlıklı olmak için sadece ayrıntılı usg ye girdim. Orda az çok problem varsa belli ediyor. Çoğul gebelikte hata payı var. Daha çok tek yumurta ikizlerin de canım hata payı fazla hangi bebeğin örneği olduğu karışabilir yani aynı bebekten iki örnek alınabilir. Bizimki ayrı zaten belli. Teke göre daha belirgin.
Anlıyorum canım ne güzel doğru tabi allah korusun öyle birşey yapmak çok zor

Kizlar, Rabbime sukurler olsun ki ben minigimin kalp atislarini ekranda gordum❤️🌸🌸🤲🏼🧿
Doktorum daha cok kucuk, dinlemeyelim dedi, bende tamam hocam dedim🤲🌸
Darisi tum isteyenlere olsun insAllaaah🤲🏼🤲🏼
Rabbim hayirlisiyla, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insAllaaah🤲🏼🧿🌸
Ya guzel haberler gelmeye basladi hadi gözun aydin🥰 darisi yarin bana insallah dua et 😊

Kizlar, Rabbime sukurler olsun ki ben minigimin kalp atislarini ekranda gordum❤️🌸🌸🤲🏼🧿
Şükürler olsun cnm ne güzel bir duygu ❤️❤️❤️❤️

Ayy çok sevindim. Ben de yoldayım🥰

kızlar ben de bugün miniğimin kalp atışını duydum maşallah kuzum güzel büyümüş Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
Amin inşallah ne güzel duymuşsunuz maşallah bebeğinize 🥰 transferden kaç gün sonra duydunuz

Back