- Konu Sahibi karamel Latte
- #14.701
herkese iyi akşamlar ben bu ay tedav
iye başladım 2 ad. 4. gün embryosu donduruldu. Buradaki arkdaşlardan 3 ya da 4. gün embriyosu transfer edilip gebelik yaşayan var mı acaba
Sizinde mi 4.gun embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlar ben bu ay tedav
iye başladım 2 ad. 4. gün embryosu donduruldu. Buradaki arkdaşlardan 3 ya da 4. gün embriyosu transfer edilip gebelik yaşayan var mı acaba
Hiçbirini yaptırmadım canımMinnaklarimm canım sen hangi testleri yaptırdın bu ikili üçlü vs ikizlerde doğruluk payı yok diyorlar
![]()
Canim hic korkma kanama bende de 3 kez oldu. Yat dinlen ve en onemlisi bol bol su ic. Doktora gitmen gerekir mutlaka stres olma bunlar olabiliyor bizi de haberdar etAcile gittik ve kadin dogumcu yok dediler kanamaya filan gelmez anca acil dogum olursa dediler sizin dediginiz gibi olmuyor dediler. Baslarindan atmak icin ugrastilar biz usteleyince baska ilceye sevk yapariz anca oda cok uzun surer dediler. İlcede de bakmiyorlar kanamaya filan dediler. Cok sinir olduk aracimizda yok özel hastane baska ilcede cok uzak. Döndük eve gitmedwn prolutex yapmistik progestan fitilleride koydum ayaklarim havada yatiyorum. yarin doktora gidicez oda sagolsun acmadi telini. Tüp bebek doktorunu aradik hastaneye gitmeden sagolsun o ilk calista acti. Keske antalyada otursaydik hep o yapsaydi takibimizi. Duphaston tablet al gunde 3 kere 2ser tane yada proluten igne dedi. Nobetci eczaneye gitti esim orada da yokmus. Sabah ola hayrola ama moralim cok bozuk hic kanama leke vs olmamisti. Durdu durdu tam oldu. Bilmiyorum hayirlisi sagolun yazanlardan merak edenlerden Allah razi olsun.
Evet cnm daha evvelki tedavide hiç 5 e giden olmayınca 4. Gün dondurdular 2 tanesini nitekim diğerleri gitmedi 5 eSizinde mi 4.gun embriyosu
Anlıyorum canım ne güzel doğru tabi allah korusun öyle birşey yapmak çok zorHiçbirini yaptırmadım canımsonlandırma gibi bir düşüncem yoktu. Test sonucuna anne karnında tedavi vs yok. Doğum sonrası hazırlıklı olmak için sadece ayrıntılı usg ye girdim. Orda az çok problem varsa belli ediyor. Çoğul gebelikte hata payı var. Daha çok tek yumurta ikizlerin de canım hata payı fazla hangi bebeğin örneği olduğu karışabilir yani aynı bebekten iki örnek alınabilir. Bizimki ayrı zaten belli. Teke göre daha belirgin.
Ya guzel haberler gelmeye basladi hadi gözun aydinKizlar, Rabbime sukurler olsun ki ben minigimin kalp atislarini ekranda gordum
Doktorum daha cok kucuk, dinlemeyelim dedi, bende tamam hocam dedim
Darisi tum isteyenlere olsun insAllaaah
Rabbim hayirlisiyla, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insAllaaah![]()
İnsAllah canimmm, Rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatsin insAllaahYa guzel haberler gelmeye basladi hadi gözun aydindarisi yarin bana insallah dua et
![]()
Insallah rabbim nasip eder insallahİnsAllah canimmm, Rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatsin insAllaah
yarin senden de cok guzel haberler bekliyoruzz![]()
Masallah hayirli olsunkızlar ben de bugün miniğimin kalp atışını duydum maşallah kuzum güzel büyümüş Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
Şükürler olsun cnm ne güzel bir duyguKizlar, Rabbime sukurler olsun ki ben minigimin kalp atislarini ekranda gordum
Ooo bugün kalp günü desenize harika yakızlar ben de bugün miniğimin kalp atışını duydum maşallah kuzum güzel büyümüş Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
Aynen oyle hamdolsun Rabbim nasip etti de tattik bu duyguyuŞükürler olsun cnm ne güzel bir duygu![]()
Transfere gore 6+1 canimKalp atisi duyan arkadaslar kacinci haftafasiniz![]()
Ayy çok sevindim. Ben de yoldayımKizlar, Rabbime sukurler olsun ki ben minigimin kalp atislarini ekranda gordum
Amin inşallah ne güzel duymuşsunuz maşallah bebeğinizekızlar ben de bugün miniğimin kalp atışını duydum maşallah kuzum güzel büyümüş Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
Ayy hadi insAllah guzel haberlerlee geelAyy çok sevindim. Ben de yoldayım![]()