- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.521
Bacım siz ne içiyorsunuz ikiniz millet yan getirisi olmasın diye dua eder bunlar olsun diye ediyor. Vallahi benimde olmadı mis gibi öğürmeden kusmadan mis gibi bir hamilelik geçirdim.Valla oğlumda hiç yoktu. Sıfır yani dua ederdim biraz bulantım olsun diye. Yok hiç olmadı inanki
Bağırsak çalıştırır basur yapar ama toto da bir çicek açar benimBenmde tam tersi ishal oluyrm
Hahahah ne severim ama sarı biberler var ya cin biber bayılırım yaBağırsak çalıştırır basur yapar ama toto da bir çicek açar benimkabız demişim basur yapar
Al bitane dahaCanlar merhaba nasılsınız.. benim geçen hafta kalp atışını duyduktan sonra 3 gün falan mide bulantım oldu sonra geçti şuan hiç bişey yok biraz korktum
Ya vardı sonradan kaybolması beni tedirgin etti kuzumAl bitane dahabizdede hic yok korkuyoruz herkes bize guluyo korkma canim
Oluyomus oyle canim gelip gidiyomus korkma senYa vardı sonradan kaybolması beni tedirgin etti kuzum
Ayy benimde dunden beri bulantim yok, moralim bozuldu biseyler ters mi gidiyor acaba diye?Canlar merhaba nasılsınız.. benim geçen hafta kalp atışını duyduktan sonra 3 gün falan mide bulantım oldu sonra geçti şuan hiç bişey yok biraz korktum
Yasnaaz olsa dert olmasa dert goruyo musunOluyomus oyle canim gelip gidiyomus korkma sen
Biz dün dışarı çıktık et yedim çiğ köfte de yiyorum etsiz iyi pişmiş olsun yenilir diye düşünüyorumDürüm yiyordum ben tavuk dürüm sossus falan
Evet valla oyleYasnaaz olsa dert olmasa dert goruyo musun
Bacım siz ne içiyorsunuz ikiniz millet yan getirisi olmasın diye dua eder bunlar olsun diye ediyor. Vallahi benimde olmadı mis gibi öğürmeden kusmadan mis gibi bir hamilelik geçirdim.
Valla sivri biberler yokmu çatır çutur yedimAcı kabız eder hiç dertsiz Başına dert açma
Hiç bilmiyorum valla canım yarin belli olcak zaten ilaçları saldim estrofemi falan aklıma gelince içiyorumSen ne zaman birakoyosun ilaçlari kiz ben 9haafta bitince birakcam
Haklısın canım ama elde değil inşallh vardır
Amin canım herkesin gönlüne göre versinİnsaAllah kuzumm Valla bende kaç tane test yaptım bı tanesi de bozuk çıktı kandan önceki gün ne kadar kötü oldum ya . O gece kendimi zor uyuttum sabah in köründe hastaneye gittim kan vermeden önce bı daha yaptım idrar testi çok şükür daha kötüydü çok sevinmiştim. Rabbim kimseye hayal kırıklığı yasatmasin
Daha koyuydu dicektimA
Amin canım herkesin gönlüne göre versin
Bende sanmıyorum artık 15.güne kadar olmazYok o kdr kalmaz ya sanmıyorum
Ay inşallah canım yaOluyomus oyle canim gelip gidiyomus korkma sen
Bende aynı durumdayım suan hiç bulanmıyor artık 3 güm sürdü geçtiAyy benimde dunden beri bulantim yok, moralim bozuldu biseyler ters mi gidiyor acaba diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?