• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Valla oğlumda hiç yoktu. Sıfır yani dua ederdim biraz bulantım olsun diye. Yok hiç olmadı inanki
Bacım siz ne içiyorsunuz ikiniz millet yan getirisi olmasın diye dua eder bunlar olsun diye ediyor. Vallahi benimde olmadı mis gibi öğürmeden kusmadan mis gibi bir hamilelik geçirdim. 😂😂😂

• Komik
Reactions: Z P
Bacım siz ne içiyorsunuz ikiniz millet yan getirisi olmasın diye dua eder bunlar olsun diye ediyor. Vallahi benimde olmadı mis gibi öğürmeden kusmadan mis gibi bir hamilelik geçirdim. 😂😂😂
😂😂aynen şuan bizde sen gibiyiz 😅Mis gibi hamilelik dediğini yaşıyoruz 😂

Sen ne zaman birakoyosun ilaçlari kiz ben 9haafta bitince birakcam
Hiç bilmiyorum valla canım yarin belli olcak zaten ilaçları saldim estrofemi falan aklıma gelince içiyorum😂Yarın belli olur oğlumda 3 aya kadar ilaçlarımı kullandım sonrasında bıraktım cleksan hariç onu 8.5 ayıma kadar kullandım

Haklısın canım ama elde değil inşallh vardır
😂 İnsaAllah kuzumm 😍Valla bende kaç tane test yaptım bı tanesi de bozuk çıktı kandan önceki gün ne kadar kötü oldum ya . O gece kendimi zor uyuttum sabah in köründe hastaneye gittim kan vermeden önce bı daha yaptım idrar testi çok şükür daha kötüydü çok sevinmiştim. Rabbim kimseye hayal kırıklığı yasatmasin

A
😂 İnsaAllah kuzumm 😍Valla bende kaç tane test yaptım bı tanesi de bozuk çıktı kandan önceki gün ne kadar kötü oldum ya . O gece kendimi zor uyuttum sabah in köründe hastaneye gittim kan vermeden önce bı daha yaptım idrar testi çok şükür daha kötüydü çok sevinmiştim. Rabbim kimseye hayal kırıklığı yasatmasin
Amin canım herkesin gönlüne göre versin

Back
X